עבור לתוכן

חשבתם פעם איך יראה תחום הגיימינג בעוד 15 20 שנה?

Featured Replies

פורסם

כולנו פה חיים בדור מיוחד וחד פעמי

אני בטוח שכמה פה ממש נולדו ומלווים במהלך חייהם את הלידה וההתקדמות הטכנולוגית של המחשב ומשחקי המחשב

איך יראה הגיימינג של עשר חמש עשרה שנה מעכשיו ותדמיינו את כמות המשחקים המעולים שיזכו לראות אור עד אז

אם הייתם נולדים דור מעכשיו ב 2030 לא הייתם רוצים לשחק בסקיירים משנת 2011? באססיסן קריד? וכל הכותרים המשובחים שמצטברים להם על גבי השנים

תדמיינו איזו ספרייה מכובדת של גיימינג תהיה זמינה בעתיד בהסתכלות אחורה

במידה ותרצה להיות גיימר בעתיד תצטרך לעשות על זה תואר ולפנות כמה שנים בשביל לעבור על הכל מהעבר

או אולי כל המשחקים שאנחנו משחקים עכשיו יחווירו לעומת הדברים שיהיו ב 2030? אבל בכל זאת אפשר לבטל את הערך של מה שיש כרגע?

אולי כמו בעולם הספרות שעל גבי השנים בכל זאת עומדות להן יצירות ספרותיות מעבר לזמן למרות שנכתבו לפני מאה מאתיים שנה

גם כותרים שאנחנו משחקים בהם עכשיו יהפכו לדברים חובה ויעמדו במבחן הזמן

אם מסתכלים בסדר הופעת הדברים בהיסטוריה זה הולך בערך ככה

ספרות...סרטים.....משחקים......מה הלאה?

פורסם

עוד 15-20 שנה אף אחד לא ירצה לשחק במשחקים של היום.

חוץ מכמה גיחות של נוסטלגיה.

פורסם

רק משחקי קאלט ישארו בזכרון האנשים. עוד 20 שנה, אנשים ישחקו בפורטל בדיוק כמו שאתה משחק היום בדום, ולא מעבר.

פורסם

לעניות דעתי:

בנושא הזה יש יתרון ברור למשחקי אינדי, כאלה שלא מסתמכים על הגרפיקה שלהם אלא על מכניקת משחק מסויימת.

פורסם

האמת, לא כל כך קשה לי לדמיין, ולו כי אני יודע איך נראו המשחקים לפני 15-20 שנה. בין 93 ל98 יצאו משחקים כמו

The Elder Scrolls,

Colin Mcree Rally,

Baldur's Gate,

Half-Life,

Fallout,

Tomb Raider,

Diablo,

StarCraft & WarCraft,

וכמובן רבים אחרים. חלק מהשמות כאן מוכרים לא רק היסטורית, אלא כי הסדרה קיימת עד היום. אחרים, שנעלמו, הגדירו ז'אנרים שקיימים עד היום, ומה שהשתפר מאז זה הגראפיקה ועומק המשחק (השני לא תמיד), אך לא המהות. כנראה שבעוד 15-20 שנה נראה משחקים יפים הרבה יותר ואולי עם יותר תוכן מגוון, שבהם אולי ישחקו על מסכים הולוגרפיים או איזשהו פטנט אחר שמאפשר 3D אמיתי, אבל לא נראה לי שמישהו כאן היה מופתע מהמהות.

פורסם

אני חושב שחזרה אחורה למישחקי ראטרו מבחינתי תלוי הרבה במישחק עצמו ועם הוא חלק מסידרה שאני רוצה לסים

לדוגמה אתה יכול למחוק מהרשימה שלי את כל מישחקי הספורט \מישחקי המכות\מישחקי המרוצים \והרבה ממישחקי FPS וגירס קלון

אני כן ירצה לשחק מישחקים כמו זלדה \מטרואיד\אנצארטד וכו -שיצאו בתקופה הזאת

מבחינת חידושים -זה מאוד תלוי במחיר היצור של פיצרים חדשים עם הם יכנסו לבית או לו

כמו שאמרו גרפיקה הולוגרפית -אפילו באופן חלקי זה אפשרות

גם יוצר רחות זה אפשרות

כמובן זיהוי תנועה יכול לישתפר מאוד

בגדול אני מעריך שניראה גם זמינות של המון מישחקי רטרו -בחנויות הווירטואליות של הקונסולות והPC

כבר היום יש הרבה ,בעתיד אפילו הרבה יותר כי החומרה תספיק להריץ אמולטורים של PS3\360\WIIU -ואפילו PS4 וXBOX ONE

פורסם

תאמת אני מאד מקווה שתחום הגיימינג לא יהפוך להיות משהו כמו השליטה של Wii וקינקט בלבד כי אז לא יהיה הרבה מקום למשחקים "רציניים" יותר אלה למשחקים יותר קלילים. למורות שאני חושב שהעתיד הוא דווקא לשלב בין השיטה "הישנה" של לחיצת כפתורים,קונטרולרים ומקלדות..לבין כל השיטה של המסכי מגע, כמו מה שמתרחש עם ה Wii U ועכשיו גם עם השלט של ה PS4.

בעניין הגרפי אני חושב שכן יהיה שיפור, אני מקווה שהוא לא יהיה בסגנון של הולוגרמות ותלת מימד אלה פשוט שיפור גרפי כמו שאנו רואים כיום. למורות שמשנה לשנה אנו רואים פחות ופחות שינויים משמעותיים בגרפיקה, לדוגמא אם ניקח את DOOM מ 1995 ונשווה את הגרפיקה שלו ל Deus Ex שיצא בשנת 2000, אז זהו שינוי מאד גדול ומשמעותי. אבל אם ניקח נגיד את Metro LL שיצא השנה ונלך חמש שנים אחורה ל 2008 וניקח להשוואה את Crysis warhead, אז אין את אותו הבדל משמעותי כמו שהיה לדום ולדאוס, או אפילו מדאוס להאלף לייף 2. בגרפיקה הכללית יהיה מאד קשה להשתפר, אבל בכל הקטע של הפיזיקה במשחקים בהחלט להשתפר, ואנו רואים זאת כיום בעיקר במשחקים החדשים שמיועדים לדור הבאה כמו BF4 ו Titan fall אשר שמים דגש חזק על הפיזיקה במשחק והיא אפילו לוקחת חלק מהמשחקיות הכללית ולא רק בשביל היופי.

פורסם

אני מאוד מקווה שבעתיד משחקי FPS יכללו החזקת רובה ביד.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ביום שמשקפי מציאות מדומה כדוגמת Oculus יצאו לשוק אני מתכוון לקנות זוג.

אני חושב ששם טמון העתיד, מרכיבים משקפיים (שעם הזמן ילכו ויקטנו) ואתה באמת באמת בתוך המשחק, ועם הזמן שהטכנולוגיה הזאת תתפתח ויצליחו לפתח משקפיים כאלה עם מסכי 4K ואפילו 8K אנחנו כבר לא נשים לב הבדל ב"איכות התמונה" בין זה לבין המציאות האמיתית.

ויותר מכך, מי שישחק עם הסטנד (Virtuix Omni) שאתה נעמד בו ויכול לזוז ולרוץ לאן שבא לך יקבל חווית משחק לא מהעולם הזה, רק שאנשים לא יקבלו הלם קרב בהתחלה ;)

הנה הסבר והקדמה על הטכנולוגיה הזאת:

פורסם

קודם כל מעניין לדעת עד כמה כל המשחקים הטובים שיש היום יהיו נגישים בעוד 20 שנה.

יכול להיות שיהיו כמו היום אימולטורים למכשירים ה"ישנים".

חוץ מזה, אני לא חושב שבעתיד יהיה תחליף לשלט הרגיל.

הוא בטוח יילך ויישתדרג אבל לא נראה לי שהוא יוחלף לגמרי במשהו כמו קינקט או איזשהי מציאות מדומה.

להרבה מהגיימרים עדיין לא יהיה את הסבלנות/כוח/רצון לעשות שום מאמץ מעבר להזזת האצבעות.

פורסם

לא יודע מה איתכם

אני עכשיו משחק ב duke 3d עם מוד שמשפר אותו גרפית. אם הייתי אפילו 15 שנה בעתיד יש משחקים שהייתי חייב לחוות אותם

פורסם

עוד 30 שנה בטח יוכלו ליצור מציאות מדומה ישירות בתוך המוח שלנו ואחנו נוכל לשכב בלי לזוז ולשחק במשך שעות :D

פורסם

אם כל הדיבורים על עידן ה-pc ומצבו הכללי או אם מסתכלים על מה שה-xbox one מציע

נראה לי שאנחנו ניכנס לעולם של 99% משחקי casual ופלטפורמר ואחוז מזערי של משחקי AAA

אני משער שההתקדמות הטכנולוגית תהיה בעיקר של התאמה למכשירים שיהיה קיימים אז ולא תנועה קדימה באיכות

הדבר היחיד שקראתי על עתיד משחקי המחשב שקשור לאיכות, זה על אנימציה מציאותית יותר

קראתי כאן

אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא יכול לשחק ב-starcraft היום, נראה לי גדול מדי

פורסם
עוד 30 שנה בטח יוכלו ליצור מציאות מדומה ישירות בתוך המוח שלנו ואחנו נוכל לשכב בלי לזוז ולשחק במשך שעות :D

איך שהוא אני נזכר בסצנה מ"בחזרה לעתיד 3" שבו דוק מסביר בפאב שב"עתיד" אנשים יסעו במכוניות וירוצו בשביל ההנאה. נראה לי שעתיד המשחקים היא מציאות המדומה דמוי גוגל גלאס (רק משהו שכנראה יעקוף את המציאות) תוך כדי פעילות פיזית לא מסוכנת.

נראה לי שהעבודה היום יומית (לכאורה מקצועות חשיבה והפעלת מכונות ) תהפוך לכמה שיותר רגוע ופשוטה- כנראה של עד מצב שכיבה כמו שהזכרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים