פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים שלום לכולםאני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושאטוב אז ככההורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונדבדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפורמישהו יודע ממה נובעת הבעיהכי יש לי את כול הקודקים האפשרים
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים כן גם לי הייתה את אותה בעיהאז החלטתי לקנות את הדי וי די במקום להוריד ונחש מה...זה עבד מצויין...אני חושב שאתה צריך לעשות את אותו דבר
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים נסה להפעיל את הסרט באמצעות VLC.http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.7.0/win32/vlc-0.7.0-win32.exeאם גם שם זה אפור, כנראה בעיה בסרט.אם לא, בעיה בקודקים.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר אחי הקטע שזה עובד אם התוכנה הזאות שנתתואם הוינאפ לא זה לא עובד זה יכול להיות בעיה שזה סרט ישן בקידוד ישןוגם אחי משהו חדש שהוינדוס והתוכנה שאיתה אני מפעיל קורסים לי פשוט נסגרים זה ממש מוזר אולי זה וירוס
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אם זה עובד עם VLC, הבעיה ברורה: קודקים!שחק עם הקודקים, תתקין, תסיר, תתקין חלק, עד שתצליח.ככה זה... לפחות אתה יודע מהי הבעיה... :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.