עבור לתוכן

TP-LINK TL-WA901ND - קישור בין רשת G לפורט RJ45

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B

אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית.

האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ?

האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד)

האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה)

כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול).

תודה

דני

פורסם

למה שלא תוסיף 40 שקל ותקנה את TL-WR1043ND?

פורסם

ממליץ לך להפוך את המודם/נתב שיש לך למודם בלבד ולרכוש נתב עצמאי. מה יקרה אם תחליט להגדיל מהירות בבזק? תזרוק את המודם/נתב שרכשת?

פורסם
  • מחבר

הי, תודה, אני אשדרג בהמשך את מודם/נתב שלי, אני אבהיר את הבעיה - נקודת החיבור של המודם/נתב נמצאת בחדר אחד, כרגע יש רשת WIRELESS בבית (G). אני צריך נקודת רשת חוטית (RJ45) בסלון.

בעתיד אני אשדרג (מודם/נתב אלחוטי) אם וכאשר אקבל מבזק מחיר שפוי על VDSL.

מה שאני צריך בסלון זה מכשיר שיכנס לרשת ה-G המאובטחת, ויספק חיבור RJ45 לציוד שנמצא בסלון (ללא יכולת WIRELESS).

פתרון אחד זה על גבי ה-WIRELESS ופתרון שני זה דרך רשת החשמל (DHP-500AV X 2). ירח - האם הציוד שרשמת יודע לעשות את זה ?

Chief - אני אעשה את זה ברגע שאחליט על שדרוג הרשת בבית - כרגע אני על 15/750 שזה קצה היכולת של המודם שלי.

שוב תודה על העזרה.

פורסם

עם קושחת openwrt הוא יודע לעשות את זה.

אני מאמין שגם עם קושחת היצרן הוא יודע, אבל בשביל זה צריך תשובה ממישהו שעובד עם קושחת יצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים