עבור לתוכן

מה ההתרשמות שלכם ממה שראינו עד כה?

Featured Replies

פורסם

היי,

כולנו ראינו את ה-Multiplayer Gameplay אתמול ב-E3, חלקינו התלהבנו ואחרים לא.

בדיון הזה בעצם כל אחד ירשום מה ההתרשמות שלו ממה שראינו עד עכשיו.

אני אישית אהבתי את המשחק, שינו את מה שצריך היה לשנות, הרי לא צריך לעשות משחק שונה לגמרי, צריך לשמור על מה שקיים והם שינו בצורה מושלמת את המשחק.

אני כנראה אקנה, אני רק רוצה לשחק קצת בבטא וזהו (:

מה דעתכם? דיון מהנה :)

פורסם

BF3 משופץ (מאוד). כן צריך לגוון בצבעי כיבוש (כחול/כתום זהור) על המפה ,הדמויות שלא יזכירו יותר מידי תקודם,כוונות שונות וכדו'.. דברים שקל לעשות אך בחרו להשאיר. בכל זאת מדובר בBF4 לכן לגוון גם שם (דעתי) .

פורסם

הגיימפלי מהסינגל היה נראה כמו סצנה מהטיטניק חח (;

אבל מאוד אהבתי את הסרטונים שהם הוציאו, העלה בי חשק כבר לשחק ולראות את המשחק

פורסם

אני מאוד התרשמתי ממערכת ההרס המחודשת (הקטע שהוא הפיל את הכביש בידי כך שיירה על העמוד התומך)

בזכות הגיימפלי זה נתן לי רצון לקנות את המשחק יותר ממלפני הטריילר של המולטי.

גם ה COMMANDER החדש נראה מדהים!!

בקיצור מאוד התרשמתי והמשחק בנתיים נראה ממש טוב!!

פורסם

^

לא היה לפני כן שום טריילר מולטי אלא סינגל .

פורסם
^

לא היה לפני כן שום טריילר מולטי אלא סינגל .

אני יודע אני אומר שהגיימפליים הקודמים לא העלו לי ממש רצון לקנות ולשחק ב BF 4.

כשרשמתי "ממלפני הטריילר של המולטי" התכוונתי לגיימפלי של הסינגל...

פורסם

טוב, אתה נוהג נכון. הרי המולטיהוא העיקר.

בקשר לסינגל ..הצגה של שימוש ביותר אקשן מהפעם הקודמת .ה שאלה מה קורה לאורך כל המשחק :P

פורסם
טוב, אתה נוהג נכון. הרי המולטיהוא העיקר.

בקשר לסינגל ..הצגה של שימוש ביותר אקשן מהפעם הקודמת .ה שאלה מה קורה לאורך כל המשחק :P

למרות שחלק מתהליך שיווק מצליח זה להראות ב"לייב" את היתרונות ולא להראות את כל הבאגים והחסרונות שכרגע שיש, לכן אני מעדיף לחכות לבטא שאני (דגש על ה"אני") יבדוק וינסה את המשחק לפני בזבוז של 350+- שקל...

נחכה לליב של השלושה ימים ולבטא, נקווה שהמשחק באמת יהיה בסדר בלי באגים ואז אני אחליט אם באמת זה שווה קנייה כמו שמראים בסירטונים הרשמיים...

פורסם

למה 350 שח? 250 שח אפילו לקניית דיסק .. באגים מתקנים, זה לא מה שצריך להדאיג. גם כאן אתה נוהג טוב.. ברכישה אחרי טעימת משחקיות בבטא... דאז אם באמת תזמין.. זה עדיין יכנס להזמנה מוקדמת ותקבל את הבונוס (הרחבה).

פורסם
למה 350 שח? 250 שח אפילו לקניית דיסק .. באגים מתקנים, זה לא מה שצריך להדאיג. גם כאן אתה נוהג טוב.. ברכישה אחרי טעימת משחקיות בבטא... דאז אם באמת תזמין.. זה עדיין יכנס להזמנה מוקדמת ותקבל את הבונוס (הרחבה).

250 לקניית דיסק? איפה? זה כולל את ההרחבה הראשונה?

בORIGIN זה עולה 60 יורו רק המשחק וההרחבה הראשונה.

פורסם

וובכן אני ראיתי את ההצגה דרך האייפון באפליקציה של twitch אז זה היה לקלוט הרבה מידע דרך מסך קטן. רק עכשיו באתי הביתה אז לא הספקתי לראות עדיין.

אבל אני אגיד ככה, לדעתי הקומנדור מיותר, זה שחקן שיושב מחוץ למשחק ופשוט לוחץ על מטרות. אותי אישית היה מעצבן אם אני נמצא ברצף הריגות ואז שחקן שבכלל נמצא מחוץ למשחק מסמן אותי, יורה טיל ואני מת.

ואני כבר מסוגל עכשיו לראות שאנשים יתלוננו שהטילים של הקומנדור יהיו OP, ואז יחלישו אותם ואז כולם יקטרו!

אבל - המשחק נראה מצויין :)

פורסם

להחזיר את הדברים שהיו בBF2 וBF2142 .. אין בכך טעות . כך BF3 היה צריך להראות,זה לא סתם שהם חוזרים למקור.

הוא לא רק לוחץ על מטרות אלא גם נותן פקודות למפקדי היחידות.. מהמבט הרחב שלו..בכך המשחק יותר עם עבודת צוות. אם משחקים בשרתים טובים עם פחות או יטתר משחק קבוצתי- אז מרגישים מה זה באטלפילד .מה שלא היה בBF3 -שהשתעממתי ממנו אחרי חצי שנה. ובBF2142 שיחקתי כמה שנים.

פורסם
  • מחבר
וובכן אני ראיתי את ההצגה דרך האייפון באפליקציה של twitch אז זה היה לקלוט הרבה מידע דרך מסך קטן. רק עכשיו באתי הביתה אז לא הספקתי לראות עדיין.

אבל אני אגיד ככה, לדעתי הקומנדור מיותר, זה שחקן שיושב מחוץ למשחק ופשוט לוחץ על מטרות. אותי אישית היה מעצבן אם אני נמצא ברצף הריגות ואז שחקן שבכלל נמצא מחוץ למשחק מסמן אותי, יורה טיל ואני מת.

ואני כבר מסוגל עכשיו לראות שאנשים יתלוננו שהטילים של הקומנדור יהיו OP, ואז יחלישו אותם ואז כולם יקטרו!

אבל - המשחק נראה מצויין :)

נראה לי זה פשוט נועל על טנקים או משהו כזה וגם טילים מוגבלים, ראיתי שיש שתי סמלים של טילים, כנראה אחד לטנקים וכאלה ואחד למסוקים ומטוסים.

אני גם בטוח שיש מספר מוגבל של טילים.

פורסם
להחזיר את הדברים שהיו בBF2 וBF2142 .. אין בכך טעות . כך BF3 היה צריך להראות,זה לא סתם שהם חוזרים למקור.

הוא לא רק לוחץ על מטרות אלא גם נותן פקודות למפקדי היחידות. אם משחקים בשרתים טובים עם פחות או יתור משחק קבוצתי- אז מרגישים מה זה באטלפילד .מה שלא היה בBF3 -שהשתעממתי ממנו אחרי חצי שנה. ובBF2142 שיחקתי כמה שנים.

יפה שהוא נותן פקודות, אבל בתכלס מי יציית?

הסיבה שהשתעממת מBF3 כי הוא זנח אלמנטים מסויימים בBF2 לטובת אקשן מהיר. פה לא ראיתי שהמצב השתנה, אתה עדיין רץ ויורה על כל מה שאתה רואה, אז אני בספק אם שילוב מערכת פקודות יועיל. אני אישית חילקתי פקודות עם כפתור Q, היחידי שענה לי היה חבר צוות קבוע שלי.

AchiIIes - כנראה שאתה צודק, נצטרך לחכות ולראות.

אגב, אתם גם קיבלתם רושם שאפשר לעוות את המפה כרצונכם?

הדוגמא שלי היא שהם הפילו טנק לתוך המנהרה ופוצצו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים