פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר אז אני הולך על הלוג'יטק. דרך אגב - נכנסתי לקישור שנתת וגם שם יש מספר רינגים שונים לבחירה, מה נסגר עם כל האפשרויות האלה לעזעזל? כחול - "Softer landing for better shock absorption" אדום - "Sound reduction with minimal change in feel" שחור - "Firmer landing for more defined feedback when bottoming out" WTF?? באיזה רינג לבחור לכל הרוחות? באדום לא?
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר אני כרגע מזמין את המקלדת מאייבורי, נראה לי שברגע שהיא תיהיה אצלי יהיה לי יותר קל להחליט.על פניו אם הסוויצ'ים יהיו נוחים לי ויציק לי רק הרעש, נראה לי שאלך על האדום שמתיימר להוריד את רמת הרעשעם שינוי מינימלי בתחושה (אם הבנתי נכון).
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים יש רק מקלדת אחת שאני אוהב יותר מה-K90 וזאת ה-G710+ אני בטוח שתהיה מרוצה ותהנה ממנה! תתחדש!
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר טוב חברים אז המקלדת בידיי, ראשית כל המקלדת באמת יפיפייה, הדבר הראשון ששמתי לב אליו זהשיש למקלדת חתיכת משקל, מרגישה כמו של שניים שלושה מקלדות יחדיו ביחס למקלדת הלייקוסה שהייתה ברשותי, ומרגישה גם איכותית בצורה יוצאת דופן. רעש המקשים לא נורא כלל, למעשה אפשר לומר אפילו שהיא שקטה למדי, שקטה יותר ממקלדת השקל וחצי שעבדתי איתה בימים האחרונים, מעט רועשת מהרייזר, אבל מה שכן, מדובר בצליל שונה ועמוק יותר שלמרבה הפלא אני דווקא נהנה ממנו.לגבי קשיחות הסוויצ'ים, כבר בהקלדה הראשונית שמתי לב שאין צורך ללחוץ את המקש עד הסוף בשביל להקליד ומספיקה לחיצה עדינה וחלקית וזה ממש כיף, מה שגם מפחית את צליל המקשים. מתעלה בנוחות ומהירות ההקלדה על הרייזר במספר מונים, באמת שמיים וארץ, ומה שמצחיק זה שהיא לא יקרה ממנה בצורה אסטרונומית, במיוחד שזו מגיעה עם חריטה בעברית מה שהיה עולה לא מעט אם הייתי מחליט לעשות ברייזר.בקיצור אני עובד עם המקדלת הזו בסך הכל יום אחד וכבר מרגיש את השינוי העצום, זה פשוט כיף גדול, אין לי מושג איך זה שלא עשיתי את המעבר הזה הרבה לפני. נערך 2013 ביוני 1612 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר בהחלט צליל נעים בהרבה ממה שחשבתי... נידלקתי על הקליק המכני אי אפשר לעשות אותו רועש יותר? סתם.. תודה רבה
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים יש בכחולים חלק ממתכת שנע ונותן את הקליק המתכתי. בחומים אין אותו. הקליק המדובר נוצר מחיכוך בנק ההפעלה של הסוויץ' והוא הרבה יותר חלש. או לחילופין מה-bottoming out. איפה about:blank שיכריע?
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים ^לא מדובר על החלקים, מדובר על הסאונד שנשמע מתכתי.כמו שתשווה רמקולים קומפוננטים של מורל עם סאונד שהוא רך ומתאים למוזיקה שחורה לבין קומפוננטים של הרץ׳ שיש להם סאונד בכלל לא רך ומלטף(סאונד מתכתי).זו המטאפורה שהייתה לי כרגע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.