עבור לתוכן

שאלה על נק' זכות מקורסים מאונ' אחרות

Featured Replies

פורסם

אני הייתי עושה את זה בכל מקרה. 2000 ש"ח זה כלום כסף אחרי שתסיים את התואר.

פורסם

בתור סטודנט באב"ג עם חברים שעשו קורסים בפתוחה - בדרך כלל מקבלים פשוט עובר בגיליון ציונים, ולדעתי גם מקבלים את הנק"ז על הקורס הרלוונטי.

הייתי שואל בכל אופן ב bgu.co.il או באיזה קבוצת פייסבוק רלוונטית למדמ"ח באב"ג, אולי יכולים להמליץ לך על משהו כדאי מניסיונם.

פורסם
  • מחבר

בעניין הנק' זכות - כתוב באתר של אב"ג שלא מקבלים את הנק' זכות :\

פורסם

שאלתי חבר שעשה קורס בפתוחה - הוא אמר שמקבלים את הנק"ז אבל לא את הציון.

לא הייתי מאמין לכל מה שכתוב באתר כמו תורה מסיני, עדיף ליצור קשר עם המזכירות.

פורסם

לא מכיר את אוניברסיטת ב"ג, אבל סביר מאד להניח שהקורסים אינפי 1 ואינפי 2 של הפתוחה לא יספיקו, ותצטרך גם את אינפי 3

של האו"פ. אלו קורסים קשים מאד (קשים יותר ומעמיקים יותר מחדו"א 1ת' וחדוא 2ת' של הסטודנטים למדמ"ח בטכניון,למשל). יוצא,

שתצטרך ללמוד 3 קורסים של הפתוחה כדי לקבל פטור על שניים של ב"ג.

כ"כ, הקורסים האלו (של האו"פ), בנויים בצורה עקומה והפוכה למה שמקובל ברוב המוסדות האקדמיים, מה שהופך אותם למעצבנים

וקשים עוד יותר.

אופציה אחרת היא צמד הקורסים חדו"א א' וחדו"א ב' של האו"פ. הם חופפים מבחינת החומר את אינפי 1,2,3 אבל ברמה נמוכה בהרבה

(יותר נמוכה מחדו"א 1 ו 2 של הטכניון למשל), כך שלא בטוח שע"ס הצמד הזה תקבל פטור, ומומלץ לשאול במחלקה למדמ"ח

בב"ג.

פורסם

^^^

מעניין... לא ידעתי על מסלול יעודי למעבר מהאו"פ לאב"ג, ושמספיק אינפי 1+ חדו"א א. אם אין כאן שיקול כלכלי, אולי זה כדאי. גם אם לא מוציאים

ממוצע 85 (ואז לא מקבלים פטור), אז לפחות זה יכול לשמש כהכנה לקראת הלימודים (למרות שאני כמעט בטוח שבאב"ג מלמדים חדו"א בסדר אחר).

אם יש בכל-זאת שיקול כלכלי, אז כדי לא לקבל "הלם חדו"א", אפ שר ללמוד מהקורסים של הטכניון ביוטיוב בקיץ, רצוי עם חוברת תרגילים פתורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים