פורסם 2013 ביוני 912 שנים שלום הענן של בזק משגע אותי כבר חודש. נרשמתי ואני מנסה להעלות חומר, הוא איטי להחריד! וזה אמור להיות מהיר, כי הוא מעלה לשרתים בארץ, ואני מעלה לשרתים בחו"ל בעשירית מהזמן! בעיית הבעיות - יש לו תצוגה ובה הוא מראה כמה ג"ב יש לך בענן, וכאן הענן ממש משתגע... פעם יש לך 17 ופעם 14 ופעם 30... ובזמן האחרון בכלל אני ממשיך להעלות קבצים לענן והוא מראה מד שימוש בענן - הולך ויורד... 17 ג"ב, ויורד ל16.5 וכעת כבר הגיע ל14 ועוד היד נטויה... וזה כשאני נמצא בשלבי העלאה!!! יש לי למעלה ממאה ג"ב להעלות, ונראה לי שההעלאה תסתיים אצל הנכדים.... התקשרתי לבזק, ועושה רושם שהם מכירים את הבעיה, הגם שלא רצו להודות בה, והבטיחו לי שהעבירו את הבקשה, והם יחזרו אלי. אני ממתין כבר מספר ימים... בעיה נוספת - בזק החליטה שהיא קובעת מה תגבה, ואם תרצה - תוסיף עוד. אבל לבטל את קביעותיה - לא ניתן. לא ניתן לבטל את הגיבוי של התיקיות "המסמכים שלי, הוידאו שלי, התמונות שלי". בכל פעם שתפעיל מחדש את הגיבוי - הוא ינסה לגבות אותן בעל כרחך. גם על זה אין לבזק תשובה בתמיכה - "ככה זה". תשובה זו מספקת אתכם??? עוד חסרון - בשירותי ענן דומים - כדרופבוקס ושוגר סינק ודומיהן - הענן מאפשר סינכרון על כל מכשיר נוסף שיש לך, כאשר אתה מפעיל את המחשב נייד לדוגמא - באפשרות שכל החומר מן הענן עליו עבדת זה עתה - יסתנכרן ישירות לנייד. לבזק אין את זה. זה גיבוי בלבד. למי שיש תשובות מבזק, או תשובות בכלל - אשמח אם יעדכן אותי.
פורסם 2013 ביוני 912 שנים היה דומה גם אצלי מייד שענן יצא.תמיכה שלהם אמרו: לא יודעים מה זה - תחכה לעדכון של תוכנה שלנו. מתי יהיה ? לא יודעים.שלום ענן של בזק ולא להתראות.תנסה את copy.com https://www.copy.com/home15 גיגה בחינם.לפחות תמיכה שלהם עובדת לענין ומתקנת.
פורסם 2013 ביוני 912 שנים או mega.co.nz 50 גיגה בחינם, הבעיה איתם הוא רק שהמהירות ההורדה איטית קצת (יורד אצלי רק ב 1.7 מ"ב) אבל מהירות העלאה הוא בסדר יחסית (עומד אצלי סביב 350 ק"ב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.