עבור לתוכן

בניית מערכת חדשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
I5 אלה לא מעבדים חלשים מאלה מסדרה I7. ההבדל הוא שהסדרה I7 כוללת HT מה שלמשל לא נותן כלום במשחקים.

יתר על כן, לרוב בשביל להגיע לתוצאות OC גבוהות, יש לבטל את ה-HT ואז לא עשינו כלום ממילא.

בניגוד לעבר OC נועד רק למי שבאמת חייב מקסימום ביצועים (לפרנסה, כשהמחשב עובד על 100% 7\24). היום זה לא משתלם

מכיוון שמעבד עם מכפלה פתוחה, לוח Z87 וקירור ייעוד יעלו כמה מאות שקלים יותר מאשר בלי OC.

על RAID תוכל לקרוא בסטיקי שבפורום אמצעי אחסון.

אני לא מסכים איתך ב 100 % , אני לא קונה כרטיס מסך משתמש בישן -חדש שיש לי (GTX570 בן חודשיים) ומעדיף לשים את הכסף במעבד טוב יותר ועם יכולת OC גבוה יותר. בבקשה אל תשכנעו אותי לעבור ל I5 כי אני לא יעבור, תקראו לי בזבן או לא יודע מה ...

כן הורדתי ובדקתי שוב קצת , הורדתי יכולת מה זיכרונות SSD וספק להלן המפרט המחודש , דעתכם בבקשה. :

[TABLE=class: tablefull, width: 960]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 Haswell 4770K 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E,VGA, DVI, HDMI, DP‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]זכרונות[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 ‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]דיסקים קשיחים[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]כונני SSD[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD SATA III‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]צורבי DVD[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספקי כוח[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU - SS-650RT OEM‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מארזים[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU)‎[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

האם עדיף במקום הספק המארז והזיכרונות המצוינים למעלה את אלו ? :

Corsair Value 4GB DDR3 1600MHz x2

Corsair 500R Carbide Black Mid-Tower Case

Corsair GS 700W V2 Series Active PFC 14cm Fan

תודה על העזרה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב עוד משהו שמצאתי ברשת "Generally speaking most people will find that 4.4-4.6GHz is the target region for good solid overclock on a Haswell Core i7 4770K, much like with Ivy Bridge. Our push to 4.9GHz was really the maximum this chip can do and you wouldn’t want to run this 24/7."

נערך על-ידי amir112

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני התייאשתי ממך. הרי לא משנה לך מה עדיף. קח מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר
אני התייאשתי ממך. הרי לא משנה לך מה עדיף. קח מה שאתה רוצה.

חח , אני אסביר לך את הבעיה. במקום להסביר כמו בן אדם איפה הבעיה ושאני אומר לך שאני מעדיף I7 לעזור לי למרות שאתה לא מסכים איתי אתה תוקף אותי ומאשים אותי בזה שאני מFXP (אני לא דרך אגב אף פעם לא קראתי או התייעצתי איתם על נושא כלשהו שקשור למפרט מחשב).

אם אתה רוצה להגיב לעניין אך המפרט למעלה תגיב אם לא, אז יש עוד מספיק פורומים בינלאומים לבדוק בהם את המפרט.

פורסם

היכן אמרתי שאתה מפה או משם? אני תקפתי מישהו?

אין כאן עניין של אני מסכים איתך או לא. זאת עובדה. אני לא מסוגל להמליץ או להגיד בסדר על חצי מהרכיבים שבחרת אבל לא נראה כאילו

אתה בכיוון של להקשיב למה שיש לי לומר. קראת את ההודעה הראשונה שלי כאן?

פורסם
  • מחבר
היכן אמרתי שאתה מפה או משם? אני תקפתי מישהו?

אין כאן עניין של אני מסכים איתך או לא. זאת עובדה. אני לא מסוגל להמליץ או להגיד בסדר על חצי מהרכיבים שבחרת אבל לא נראה כאילו

אתה בכיוון של להקשיב למה שיש לי לומר. קראת את ההודעה הראשונה שלי כאן?

אז בו תגיד איך לשנות , תן הצעה חלופית , אל תשלח אותי לקרוא דביקים ...

כל מה שאני מבקש שזה יהיה ה I7 K לOC גבוה ככל שאפשר , SSD של 250GB ועוד HDD נוסף , שיתאים ל GTX570 , וזיכרונות 1600MHZ של 8GB.

זהו , תרכיב מה שבא לך ואני מבטיח לך שכן מעניין אותי לדעת מה אתה אומר.

פורסם

Hdd נוסף שיתאים ל-gtx570?

לא הבנתי..?

פורסם
  • מחבר

סליחה , הכוונה ל HDD נוסף ל SSD , ושהמפרט יהיה תואם לGTX570 בכללי (מארז ,ספק וכו)...

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב , בהתאם לההשקעה היפה בסיקור הזה http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/Intel_LGA1150_Z87_Motherboard_Roundup_June/8

נראה שעדיך ללכת על ה NH-D14

נערך על-ידי amir112

פורסם

הרי i7 הוא בזבוז כסף עבורך מלכתחילה... הוא לא תורם לביצועים במשחקים (לפעמים אף גורע מהביצועים לעומת i5) כי הוא מכיל תכונה בשם ריבוי נימים שאינה רלוונטית כהוא זה לגיימינג. אין לך שום צורך ב-i7, ואם אתה לא רוצה לקבל את העובדה הזו אתה ממילא מבזבז מאות שקלים נוספים.

פורסם
  • מחבר

איך הביצועי OC של הI5 4670K ?

נערך על-ידי amir112

פורסם

אני לא מאמין שטובים בהרבה, אך טרם בדקתי מספרים ברשת.

פורסם
  • מחבר

זה שאין לי בעיה תקציבית הבנתם.. (אני מקווה :))

לגבי I7 או I5 , מה שמונע ממני I5 זה העובדה שיכולות ה OC (נדבר על דור ה IVy) דיי נמוכות מזה של ה I7.

לכן , הייתי מעדיף כן ללכת על I7 כי מהירות השעון גדולה יותר אז גם הביצועים טובים יותר. (אני טועה ?)

אם ההבדל מצטמצם בדור הזה אז אולי כן אפשר ללכת על I5.

הדגשה חשובה - אני לא בדיוק משתמש לגיימניג רגיל , אלה משתמש בסימולטור שנקראה FSX..

הדרישות שלו הן בעייתיות בגלל המבנה של הסימולטור והוא זקוק למהירות שעון גדולה מאוד כדי לעבוד כמו שצריך.

עדיפות למהירות שעון גבוה יותר במעבד מאשר כרטיס חזק יותר.

נערך על-ידי amir112

פורסם

למה אתה לא אומר מראש שמדובר ב-FSX :bash:

קח 4670K ותעשה לו OC. מעבד I7 ממש לא ייתן כלום.

פורסם

ל-I5 פוטנציאל OC גדול מ-I7, איך הבנת הפוך?

פורסם
  • מחבר
למה אתה לא אומר מראש שמדובר ב-FSX :bash:

קח 4670K ותעשה לו OC. מעבד I7 ממש לא ייתן כלום.

מצטער זה היה טעות לא לומר מראש ...

לאן אני יכול להגיע עם I5 שוב.. (תתפרע..) 4.2 4.3 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים