עבור לתוכן

בניית מערכת חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעונים לרכוש את המפרט הבא :

ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail

קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler

Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים.

Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU

זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24

צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata

כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III

מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box

לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600

מאורר למארז - Antec TwoCool 120 Blue LED 120mm X 7

קונה בKSP ,התקציב מתאים לי . מחשב שמיועד לגיימניג עם OC לסביבות 4.5 GHZ...

עכשיו מה לגבי שיטת החיבור של הכוננים ? , אחד SSD ואחד HDD, הכוונה לRAID , עדיפות ל 0 ?

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה כנראה לא יודע מה זה RAID.

בכל מקרה המפרט נראה מבוזבז מאוד, לא מאוזן. גם רוב הסיכויים שלא תגיע ל-4.5GHZ עם מעבד HASWELL.

אני מציע לך לענות על השאלון שבסטיקי.

פורסם
  • מחבר
אתה כנראה לא יודע מה זה RAID.

בכל מקרה המפרט נראה מבוזבז מאוד, לא מאוזן. גם רוב הסיכויים שלא תגיע ל-4.5GHZ עם מעבד HASWELL.

אני מציע לך לענות על השאלון שבסטיקי.

קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים החמה..

לעניין , במוקם לומר לי שאני לא יודע מה זה RAID אולי כדי שתסביר קצת...

מה לא מאוזן פה בדיוק <? בדקתי את המפרט ביותר מ 2 פורומים נוספים ונאמר לי שהוא מצויין.

ראיתי מספיק אנשים שלקחו אותו עם קירור שווה ערך ל 4.6 וגם 4.7...

פורסם

מה לא מאוזן?

-בשביל מה אתה צריך ספק 750W?

-בחרת אחלה מארז שמאוורר היטב. למה אתה מוסיף כ"כ הרבה מאווררים?

-סדרת ה-XMS3 של corsair לא בדיוק משתלמת...

-אתה באמת זקוק לביצועים של ה-840 PRO? לשימושים שציינת ממש לא.

-אתה גם בטח לא צריך מעבד I7.

ראיתי מספיק אנשים שלקחו אותו עם קירור שווה ערך ל 4.6 וגם 4.7...

אני מודה שאת המשפט הזה לא הבנתי.

פורסם

אני מקווה שלא עברת בדרך לשאול ב-fxp אחרת הבנתי למה המפרט כזה לא קשור..

פורסם

האסוול הוא אוברקלוקר כושל למדי, לידיעתך. ליאור שלנו הצליח עם סאמפל של אינטל לגרד את ה-4.5, ומסתבר שזה עוד סאמפל ממש מוצלח (חלק לא עברו את ה-4.2). ואני מדבר איתך על סאמפלים שמטבעם מומהרים הרבה יותר טוב ממעבד חופשי.

כמו שאמרו אין לך מה לקנות את המפרט הזה גם ככה, החברה פה יכולים להרכיב לך מפרט טוב בהרבה.

פורסם

דרך אגב יש לי את המארז הזה, הוא מגיע עם שני מאווררים של 120 ואחד של 200, מה שנשאר לך לאייש זה עוד 6 מאווררים שאתה ממש לא צריך, אלא אם יש לך מערך כרטיסים ואתה רוצה שניים שיזרקו עליהם ישירות מהצד.

בקשר ל-ssd אתה לא צריך את הpro לא תרגיש בהבדלים.

הצחקת אותי עם הספק של 750w, מה אתה צריך את זה ? גם s12 430w של סיסוניק יעשה את העבודה, אם אתה רוצה להתפרע קח 520w.

למה אתה צריך מעבד i7? אמרו לך ב-fxp ״קח i7 זה הכי טוב״ ?

אם זה למשחקים לא יהיה הבדל בינו ל-i5.

מה אתה צריך זכרונות 1600?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין לי ויכוח עם הבעיות חום בהמרה של המעבד .אם אגיע ל 4.5 זה יהיה השיג. אני אחליף גם ל h100i..

השאלה היא כזו, האם יש שיפור בביצועי oc בין ה IVy ל hs ?

האם משתלם יותר לקחת IVy ?

הדרישות מנימום של הכרטיס מסך הן 600 W אז איך אני יכול לקחת פחות ? זה לא יעשה בעיות ?

לגבי SSD , חיפשתי משהו טוב ובמחיר ממוצע והסאמסונג פרו עונה לדרישות.אם אני יכול להרשות אותו אז למה לקחת בפחות ???

לגבי מאוורירים למארז , צודקים אוותר על להוסיף עוד באמת אין צורך..

פורסם

עזוב את מה שרושמים בקשר ל-600w, זה בגדר המלצה לכיסוי תחת, הכרטיסים הללו יצרכו הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ה oc ? משתלם יוצר לקחת Ivy ?

פורסם

האוברקלוקר הכי טוב הוא עדיין הסנדי-ברידג', אבל אני חושב שהאייבי עדיף על ההאסוול (רק מתוצאות ההמהרה העלובות שראינו עד כה).

פורסם

שני הדורות האלו נחותים ב-OC.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לקחת כבר HW ?

אם שניהם לא משהו למה לא לקחת את החדש יותר כבר...המחיר לא מהווה בעיה ; לכן גם המפרט טיפונות מבוזבז ומורכב מרכיבים יקרים.

אשמח אם משהו חסביר מה זה RAID.

מה אתם ממליצים לשנות או לעשות במפרט.. ואל תגידו לי I5 כי אם הביצועי oc ב i7 נמוכים אז ב i5 הם יהיו יותר..

פורסם

רייד זה הפעלה של כמה כוננים בו זמנית בתור מעין "מערך", שיכול לתת לך יכולות גיבוי חזקות או מהירות גבוהה יותר או איזשהו שילוב של השניים.

אני לא חושב שזה רלוונטי עבורך איכשהו, ביחוד כשיש היום SSD לדברים האלה אצל משתמש ביתי.

פורסם

I5 אלה לא מעבדים חלשים מאלה מסדרה I7. ההבדל הוא שהסדרה I7 כוללת HT מה שלמשל לא נותן כלום במשחקים.

יתר על כן, לרוב בשביל להגיע לתוצאות OC גבוהות, יש לבטל את ה-HT ואז לא עשינו כלום ממילא.

בניגוד לעבר OC נועד רק למי שבאמת חייב מקסימום ביצועים (לפרנסה, כשהמחשב עובד על 100% 7\24). היום זה לא משתלם

מכיוון שמעבד עם מכפלה פתוחה, לוח Z87 וקירור ייעוד יעלו כמה מאות שקלים יותר מאשר בלי OC.

על RAID תוכל לקרוא בסטיקי שבפורום אמצעי אחסון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים