עבור לתוכן

על איזה GTX770 ללכת?

Featured Replies

פורסם

לא מצויין ולא נעליים, לא משתלם זה מה שהתכוונת, אני בטוח שהמכירות שלו(670) לא היו כאלו גבוהות.

עלה הרבה יותר מ7970 והיה הרבה יותר חלש ממנו, יחס עלות לכוח על הפנים..

• תגובות 137
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שנה הבאה יגידו אותו דבר על הGTX 770 :) עזוב אין לזה סוף לדברים האלה.

פורסם

לא נכון, אני כבר רואה עכשיו שהמחיר יחסית שפוי בתמורה לתועלת, נראה לי שהם הפיקו לקחים, amd הרגו אותם עם המחירים + חבילות המשחקים.

פורסם

אורי, לא אמרתי שזה כרטיס לא משתלם וכנראה אתה צודק, שנה הבאה בהחלט יכול להיות שיגידו שה-770 מיותר.

אני אומר שזה עצוב שהגיעו שני מוצרים חדשים (להלן GTX 780 וGTX 770) שהגיעו בתמחורים שונים. בנתיים, השוק לא התאים את עצמו מבחינת תמחור.

אני אישית לא מוצא שום סיבה למה GTX680 וGTX670 ואפילו GTX590 יעברו את רף ה1500ש"ח כאשר הגיעו שני כרטיסים שעוקפים אותם בביצועים בפחות כסף.

מה שכן, iqpc בהחלט משחקים אותה, אבל לי אישית מפריע עניין הריבית. בעוד שבשאר החנויות נותנים משלוחים חינם ואין ריבית (בדקתי בכמה חנויות מלבד זיגזג למען האמת) iqpc דורשים דמי משלוח וריבית צמודה לתשלומים. אני אישית לא יכול לממן מערכת שלמה או כרטיס בודד במכה.

ד"א, כשתקבל את הכרטיס תעדכן אותי, אשמח לדעת מה דעתך עליו :)

פורסם
לא מצויין ולא נעליים, לא משתלם זה מה שהתכוונת, אני בטוח שהמכירות שלו(670) לא היו כאלו גבוהות.

עלה הרבה יותר מ7970 והיה הרבה יותר חלש ממנו, יחס עלות לכוח על הפנים..

מרפרוף ב tpu, לא רק שה 670 נמצא ברמת ביצועים של 7970 (טיפה חזק יותר ב fullhd וטיפה חלש מעבר) אלא גם יחס ביצועים לדולר טובים יותר מאשר 7970. אתה יכול לדבר על oc אני יכול לדבר על פיצ׳רים, אבל בשורה תחתונה המנטרה הזאת שאתה מפיץ בפורום בכל הזדמנות היא רחוקה מהמציאות

פורסם

מתי בדיוק 670 היה יותר זול מ-7970 ובכלל מתי הוא היה יותר חזק?

אם זכורה לך הקנייה הקבוצתית של שני הדגמים, בסופו של יום הרוב המוחץ לקחו 7970 עקב יחס עלות תועלת.

נכון שגם עניין ה-oc נכנס כאן, אני לא מוכן לשים אותו בצד.

http://www.anandtech.com/bench/Product/508?vs=598

http://kotaku.com/5964022/the-best-graphics-cards-nvidia-vs-amd-current+gen-comparison

פורסם

TPU מראים יחס ביצועים לדולר כאשר 670 גבוה מ-7970. אולי המחירים בארץ לא שיקפו את המחירים בחו"ל ולכן אתה מדבר ככה. ואל תשכח באיזה מחיר השיקו את ה-7970.

הקישור שנתת ל-anandtech מראה שה-670 מוביל ב-6 מתוך 10 משחקים ב-fullhd. פה כבר איבדתי עניין בויכוח הזה. בחזרה לדיון

פורסם

דיברנו על משתלם, לא הזכרת חבילת משחקים ויכולת oc..

בחזרה לדיון.

פורסם

חבילת משחקים זה אכן נחמד מאוד אבל זה לא אומר שהמחיר נמוך יותר..

אנשים היו מעדיפים הוזלה במחיר על כמה משחקים (שכמובן לא נוגעים לכולם).

ונכון שאפשר למכור את הקוד אבל זה לא אותו הדבר.

וOC זה בכלל לא משהו שרלוונטי לכולם.

פורסם

יכול להיות אך אילו הדברים שהכריעו בסופו של דבר ברגע הבחירה במכירה הקודמת..

עזבו סטינו מהנושא, לא אומר כלום יותר על ה-670.

פורסם

ברור שזה יתרונות ענקיים,

אבל הם יכריעו לאחוז מאוד קטן יחסית.

פורסם
  • מחבר

גיא אם שנה שעברה הייתי מחליף את המחשב שברשותי אז בטוח שהייתי הולך על הGTX670 כי אני מאוד אוהב את הכרטיסים של NVIDIA כבר שנים רבות ואני תמיד הולך על הכרטיס השני הכי חזק גם בגלל תקציב וגם בגלל המסך שהוא "רק" 24 אינץ' :)

בימים אילו אני שוקד על הרכבת מחשב חדש ושאקבל את הכרטיס של GAINWARD GTX 770 המומהר אעלה בהחלט רשמים :)

וכמו שאמרתי כל זמן בזמנו, גם בשנה הבאה ייצא דור חדש של NVIDIA וה770 יהיה באותו מצב של ה670 היום וגם ה 780 יהיה באותו מצב של ה680 היום....ככה זה בטכנולוגיה!

אם המקסוואל יהיה כזה מהפכני אז אולי אמכור את ה770 ואקח את הדור החדש אבל עוד הרבה חזון למועד!

פורסם

כל כך מוקדם לשדרג את 670.. ועוד ל770? :nono: . אלא אם מצאת קונה עם קבלת מחיר טוב על ה670 .

פורסם

נראה לי אני קונה GTX770 ל-Physx...lol

פורסם

רוני, הוא לא משדרג מ670 ל-770, הוא אמר שאם היה רוכש את המחשב מוקדם יותר אז הוא היה רוכש את ה670.

ועידן, אתה מתחיל להיראות כמו פאנבוי של AMD (לא אומר בטון מלגלגל של ״פחח פאנבוי״) ואתה פשוט התחלת לאחרונה לפסול את NV לגמרי. אתה שוכח דבר אחד, לא כולם מחפשים OC מטורף (בדיוק כמו נושא iv להאסוול) וחבילת המשחקים היא בהחלט יתרון, אבל לא משמעותי לכל אחד, בפרט אלה שלא משחקים FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים