עבור לתוכן

Clone הארד דיסק ישן לחדש כולל בוט ?

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן.

ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה.

אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן.

סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף.

אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן.

יש המלצות על איזו תוכנה להשתמש כדי לבצע את הסיפור?

תודה,

שרון

פורסם

True Image אני משתמש בה שנים וכמעט אף פעם לא אכזבה

HDCLONE חופשית אבל עושה הרבה פחות - http://download.cnet.com/HDClone-Free-Edition/3000-2248_4-10504284.html

אני בכ"ז ממליץ 2 דברים -

1. תהיה בטוח שהדיסק בעייתי לפני שאתה מחליף אותו (יכול להיות שיש לך בעיה בבקר או אפילו בספק הכח ואתה סתם מחליף דיסק)

2. אין כמו התקנה מחדש.

פורסם
  • מחבר

ב easeus לא ברור לי אם אני אמור לבחור Clone disk וזה יהיה באמת בוטאבל אחר כך? (במקרה יש לי על המחשב)

ב true image באיזו אפשרות לבחור ?

kmt2lwyjjoze.png

בנוסף, אפשר לקבל איזשהו הסבר זריז איך אני מגדיר למחשב לעשות בוט מהכונן של ההארדיסק החדש (לא כונן C) ?

אני יודע שאין כמו התקנה מחדש ואני כנראה אעשה עוד שבועיים כשיהיה יותר פנאי :)

פורסם
...

אני יודע שאין כמו התקנה מחדש ואני כנראה אעשה עוד שבועיים כשיהיה יותר פנאי :)

אז תעשה עכשיו אני לא מבין למה לעשות עבודה כפולה

ואם זה בגלל שלא עשית גיבוי למידע שלך - אז תתחיל לעשות גיבוי בצורה סדירה בלי שום קשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים