עבור לתוכן

מבקש המלצה לראוטר שבזק מספקת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u.

החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים.

היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף?

תודה.

נערך על-ידי Charybdis

פורסם

לראוטר הזה לא אמורים להיות ניתוקים אלא אם כן הוא דפוק או שהתשתית דפוקה.. יש לי אותו וסה"כ הוא די סביר אבל השידור האלחוטי שלו מעפן

פורסם
  • מחבר

אצלי הוא היה נתקע וגורם לבעיות קשות ברשת הביתית

פורסם

כיוון שאתה במהירות 20M, כלומר ב-VDSL, ה-6740 היא בעצם האופציה היחידה שלך. תקח אותו, תגדיר אותו כמודם ותרכוש נתב באופן פרטי. זה יהיה פתרון הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר
כיוון שאתה במהירות 20M, כלומר ב-VDSL, ה-6740 היא בעצם האופציה היחידה שלך. תקח אותו, תגדיר אותו כמודם ותרכוש נתב באופן פרטי. זה יהיה פתרון הרבה יותר טוב.

אשמח לקבל המלצה לנתב שיתאים לצרכים שלי. חיבור של שלושה מחשבים במקביל כאשר אחד מהם (שלי) מוריד הרבה מאוד תוכן דרך טורנטים והיציאה הרביעית מחוברת לסטרימר. כמו כן יש שימוש סביר ב WIFI. יש לי עוד שאלה בנושא, האם אני יכול לעשות עדכון גרסה לנתב שקבלתי מבזק (dlink 6740u H1) לגרסה טובה יותר שלא עושה בעיות? תודה.

נערך על-ידי MiCool

פורסם

שוב - לראוטר הזה לא אמורות להיות בעיות של ניתוקים וכו'. השידור האלחוטי שלו לא משהו, אבל ניתוקים לא אמורים לא היות.

פורסם
  • מחבר
שוב - לראוטר הזה לא אמורות להיות בעיות של ניתוקים וכו'. השידור האלחוטי שלו לא משהו, אבל ניתוקים לא אמורים לא היות.

איך אני בודק אם יש או אין ניתוקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים