פורסם 2013 ביוני 412 שנים שלום חברות וחברים,יש לנו בעייה בהדפסת דפי אינטרנט או חלקים שלהם (הדפסת קטע מסומן). הטכסט המודפס יוצא קטן מאוד.הבעייה הזו תקפה הן לאספלורר והן ל'שועל' (שניהם, אם איני טועה, בגרסתם האחרונה).קצת מידע על המערכת:מערכת הפעלה - win7 ultimate 64 bit.מדפסת - HP photosmart c7283גרסת דרייבר - 61.64.212.0כיצד ניתן להגדיל את מידות הטכסט המודפס כך שגם ניתן יהיה לקרוא אותו?(בתמיכה הטכנית ל HP לא מצאתי פתרון לבעייה)תודה מראש.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר הדפסה מ-pdf או מ- office יוצאת תקינה.הבעייה, למיטב ידיעתי, היא רק בדפי HTML.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים אתה עדיין לא עונה לשאלה ששאלתיהשאלה ששאלתי היא מה קורה כאשר אתה מדפיס לא למדפסת - הכוונה הדפסה לקובץ
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר עכשיו הבנתי קצת יותר את שאלתך.לגבי פורמט PDF - במחשב הזה לא מותקנת תוכנה (כגון אחד מישומי אדובי) שמאפשרת את זה.לגבי פורמטים אחרים - ערכתי ניסוי ב'הדפסה לקובץ' בפורמט של אופיס (XPS). הרושם שלי הוא שזה לא שינה הרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.