עבור לתוכן

בקשת המלצה | מסך לתכנות וטיפה גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך.

המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש:

i5 3550

Radeon 6750

גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה

תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום.

שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת.

חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות.

תודה לעוזרים ויום טוב :)

פורסם

אכן מדובר במסך טוב והוא בתקציב שלך. לא תמצא משהו עדיף בתקציב.

פורסם

בתור מתכנת אני יכול להגיד שלך שהמצב Text (במיוחד אחרי שמורידים את הבהירות בעוד כמה אחוזים) הוא מאוד נוח לעבודה אם אתה יושב שעות מול הקוד.

עריכה, כמובן שאני מדבר על מצב הText של הדל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני כנראה ילך על זה , גם אמרו לי בעוד פורומים שזה באמת הכי מומלץ לתקציב שלי.

בתור מתכנת אני יכול להגיד שלך שהמצב Text (במיוחד אחרי שמורידים את הבהירות בעוד כמה אחוזים) הוא מאוד נוח לעבודה אם אתה יושב שעות מול הקוד.

עריכה, כמובן שאני מדבר על מצב הText של הדל.

סבבה לגמרי, סתם לדעת, באיזה שפת תכנות אתה מתכנת?

פורסם

2312 מסך מעלה

יש לי 2412 - אני ממש ממש מרוצה ממנו 0 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

מצד אחד הוא משמעותית יותר יקר - מצד שני אתה לא קנה מסך כל יומיים - מסך צריך להחזיק בין 3-5 שנים (המסך הקודם שלי - CRT החזיק יותר מ-6 - אבל הוא היה מסך עם שפורפרת מעולה)

פורסם
אוקיי תודה אני כנראה ילך על זה , גם אמרו לי בעוד פורומים שזה באמת הכי מומלץ לתקציב שלי.

סבבה לגמרי, סתם לדעת, באיזה שפת תכנות אתה מתכנת?

כרגע זה רק ג'אווה וC++.

גבריאל,

הבעיה העיקרית שלי עם המסך שלך זה שבשביל אינץ' אחד נוסף אתה מוסיף 400-500 ש"ח, דבר שלא נראה לי דחוף בשביל אינץ' אחד נוסף...

פורסם
  • מחבר
כרגע זה רק ג'אווה וC++.

גבריאל,

הבעיה העיקרית שלי עם המסך שלך זה שבשביל אינץ' אחד נוסף אתה מוסיף 400-500 ש"ח, דבר שלא נראה לי דחוף בשביל אינץ' אחד נוסף...

גם אני מתכנת עכשיו מתכנת בC++ אז אם המסך נוח לך וטוב לתכנות זה מצויין.

לגבי האינץ' הנוסף גם אני חושב שמיותר לשלם כל כך הרבה כסף לאינץ' אחד, לא יקרה לי כלום אם יהיה לי מסך טיפ טיפה יותר קטן.

פורסם

האינץ' הוא חסר משמעות. מי שמוכן לשלם עושה זאת בשביל הרזולוציה (תוספת של 120 פיקסלים לגובה - כלומר אפשר לראות יותר שורות טקסט במסך בגודל גופן נתון).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכולם כנראה אני אלך על הU2312HM כמו שכולכם המלצתם לי :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב, תודה לכולם כנראה אני אלך על הU2312HM כמו שכולכם המלצתם לי :)

פורסם

תתחדש.

בכל מקרה מה שחשוב זה ללכת על מסך שיש לו פנאל שנקרה IPS , יש לו צבעים טובים ומדוייקים יותר.

רוב המסכים מגיעים עם פנאל שנקרא TN שזה פנאל פשוט. בדרך כלל כאשר למסך יש מסך IPS החנויות מציינות את זה בשם הדגם כי זה נתון חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים