פורסם 2013 ביוני 412 שנים לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים.גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש.מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
פורסם 2013 ביוני 412 שנים תעבור על הלוח אם ושאר החלקים תראה אם יש לך חלקים נוספים שניזוקו בנוסף להארדיסק. משהו כמו קבלים נפוחים.מבחינת התוכנה, לפעמים דרייברים של תוספים חיצוניים, כמו כרטיס רשת חיצוני, יכולים לגרום למחשב לקפוא. תוודא שהדרייברים הותקנו כהלכה.
פורסם 2013 ביוני 412 שנים מחבר עברתי על הלוח אם, נראה תקיןאני מתקין את כל הדרייברים מחדש אולי זה יעזור.יכולה להיות סיבה אחרת שהמחשב יודיע שיש בעיה עם הדיסק הקשיח מלבד בעיה בדיסק הקשיח?ככה שהחלפה לא היתה עוזרת?
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר טוב התקנתי את הדרייברים אבל עדיין הוא נתקע ונראה איטי מהרגיל במשימות פשוטות וגם סתם ככהמה עושים?
פורסם 2013 ביוני 512 שנים טוב התקנתי את הדרייברים אבל עדיין הוא נתקע ונראה איטי מהרגיל במשימות פשוטות וגם סתם ככהמה עושים?תבדוק כ. מסך
פורסם 2013 ביוני 512 שנים וינדוס לא תמיד עובד טוב ישר אחרי ההתקנה.קודם כל צריך להתקין את כל העדכונים של הוינדוס.אחר כך את כל הדריוורים של החומרה, כולל כרטיס מסך, לוח/צ'יפסט, כרטיס קול, כרטיס רשת, וכו..
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר נראה שכל העדכונים מותקנים. יש דרך לבדוק אם הוינדוס מעודכן עד להיום?תבדוק כ. מסךמה לבדוק?
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים מחבר תודה על העצות, אבל שום דבר לא עזר.החלפתי סלוטים של זיכרון עדיין נתקע המחשבגם כל יום שאני חוזר הביתה מהעבודה ולא נוגע במחשב, אני שם לב שהוא כאילו הופעל מחדשמה, מתחילים להחליף חלקים?
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים להחליף סלוטים לא יעזור אם הם פגומים. תוריד memtest ותריץ תראה אם יש שגיעות כך תדע אם יש להם בעיה.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר הורדתי MEMTEST והרצתי בלילה במשך איזה 12 שעות, אין שגיעות בכללאחרי זה הפעלתי את המחשב וקיבלתי אחרי דקה תקיעה ומסך כחול.אני משתגע כבר מה זה יכול להיות??
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים לנחש גם אני יודע.ומה כתוב במסכים כחולים שאתה מקבל ? מה כתוב ב"מציג האירועים" בזמן של תקיעה/מסך כחול ?עד שקשיח התקלקל הכל עבד טוב ? אז למה לא לחשוד בקשיח החדש/כבלים שלו ? תריץעליו טסט של יצרן שלו.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר הרצתי טסט של סיגייט הכל תקין. יכול להיות שזה בעיה בדרייבר של כרטיס מסך? כי אני שם לב שהוא קורס כל הזמןהדרייבר הוא העדכני ביותר של נוידיה. כרטיס 460GTX
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים תבדוק את הדברים הבאים:Bed sectorsקבלים נפוחים.קורוזיה במגעים (תסתכל היטב מאחורי ה-MB).אם כל אלה תקינים - יכול להיות שאחד או יותר מקבצי מערכת ההפעלה נפגמו.כיום, פרמוט הוא דבר פשוט וקל - גבה את המידע, פרמט ותראה איפה אתה עומד.אם זה לא פתר - כנראה שאחד הרכיבים במחשב שלך (יכול להיות הסלוט של הכרטיסי זיכרון, הסוקט של המעבד, אולי כבל SATA פגום בהארד דיסק) לא תקינים, ואז נדרשת בדיקה הרבה יותר מעמיקה.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים גם אצלי הדריבר האחרון עשה בעיות בכרטיס מסך כמו שלך.נסה אולי להתקין גרסה קודמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.