פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה)ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים עושה פורמט דרך דוס ואז עושה FDISK מוחק את כל המחיצות ועושה מחיצות חדשות ואחרי זה מפרמט אותן /טיפשי לעשות מחיצות כאשר יש דברים על ההארד .
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים תנסה להשיג partition magic ולסדר את זה איכשהואתה גם יכול להכניס את הדיסק התקנה של הווינדוס איכספי ויש שם utility לסדר מחיצות בהרדסיק
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר אז איפשר לסדר עם התוכנה מגיק במקום למחוק ולהתקין את הוינדוס עוד פעם?
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אני כמעט בטוח שלא . אתה יכול לנסות עם אחת התוכנות אבל כמעט בטוח שלא ילך לך .
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אני כמעט בטוח שלא . אתה יכול לנסות עם אחת התוכנות אבל כמעט בטוח שלא ילך לך . איזה שטויות בטח שיילך זה יעבוד מצויין, תנסה להשיג Partition Magic וזה יעבוד בטוח, תוכל למצוא גרסאות DEMO שונות ב BITORRENT EMULE וכל תוכנת שיתוף אחרת. (וזה לווא דווקא ווארז)
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר תודה לעוזרים...יש למישהו מדריך איך להשתמש עם התוכנה Partition Magic ?ואיזה יותר טוב Partition Magic 8 או 7?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.