עבור לתוכן

להתקין WIN8? (אני יגיד למה אני מתלבט )

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מאוד אוהב את העיצוב צבעים של העריכים של הWIN8

לכן אני חושב לשדרג עליו.

אך מה מונע מימני זה זה :

1.הבנתי שהוא גרועה מאוד ולא מתאים לא לטבלט ולא לPC לפי הסיקור של רועי(קמפיוטר) מהיוטיוב.

אבל אני מאוד אוהב את העיצוב וכל מה שהוא הראה שמפריעה לו זה לא מפריעה לי .

2.אני חושב ביגלל שהוא כל כך גרוע וביקורות שליליות ,הוא יהיה בשימוש אצל אנשים מעטים ,והתמיכה שלו תיהיה קטנה מאוד.

אז אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים על WIN8?

תדוה.

• תגובות 43
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

windows 8 היא מערכת מעולה הרבה יותר קלילה מ win 7 עם כל מיני פיצ'רים חדשים כמו hyper-v

לגבי כפתור "התחל" יש מלא שיטות להוסיף אותו כמו start8 ובקרוב יוצא עדכון שיסדר את זה .

לא חייב להשתמש בממשק המטרו ב WIN8

פורסם

windows 8 היא מערכת מעולה. נקודה.

פורסם
  • מחבר
windows 8 היא מערכת מעולה הרבה יותר קלילה מ win 7 עם כל מיני פיצ'רים חדשים כמו hyper-v

לגבי כפתור "התחל" יש מלא שיטות להוסיף אותו כמו start8 ובקרוב יוצא עדכון שיסדר את זה .

לא חייב להשתמש בממשק המטרו ב WIN8

איזה כיף לשמוע :)

אין לי כל רצון ב"התחל"

תודה!

windows 8 היא מערכת מעולה. נקודה.

השתכנעתי נקודה :)

רק שאלה אחרונה,היא תוכמת בכל המשחקים ?כיאלו המשחקים שנתמכים ב7 יתמכו גם ב8?

אני לא משחק,אבל יש משחק שהייתי רוצה ,אבל איזה באסה זה יהיה אם הוא לא נתמך..

פורסם

כן .

יש גם אפשרות של "תמיכה לאחור" , בכל מקרה הבעיה מתחילה שיש יישומים שצריכים סביבת XP דווקא , ואז אפשר להתקין מערכת ווירטואלית על המחשב בכמה דקות .

פורסם

WIN8 היא המערכת הפעלה הכי טובה היום הכי יציבה והכי מהירה יותר מWIN7

למרות שיש בה הרבה יותר יכולות מתחת למנועה ויותר פיצ'רים

כאשר עברו מ VISTA לWIN7 בטלו הרבה דברים בשביל שהמערכת תהייה קלה מהירה גם למחשבים חלשים

סוף סוף מיקרוסופט עשו מערכת מצופרת מהירה ויציבה אחרי שבועיים של שימוש לא חוזר אחורה

וגם מהר מאוד התרגלתי ואין לי בעיות עם הממשק האריחים הממשק דומה מאוד לממשק של המדיה סנטר

ואין בעיה לעבוד אתיו עם עכבר שלא יבלבלו בשכל ויש מלא קיצורי מקלדת שהם עשו ממש שימושי

טוב שעשו שתי מסכים אחד נקי לעבודה נטו ואחד ממשק האריחים למולטימדיה

תמיד אמרתי שWIN7 זה XP+ ממשק הארו וזהו

פורסם

מערכת ההפעלה WIN 8 מערכת מהירה אבל רחוקה מלהיות מעולה וטובה כמו שכולם עושים אותה פה

מערכת מכוערת מלאה בבאגים קוסמטים ובעיות תאימות וגם בעיות יציבות ( ניסיתי אותה על יותר ממחשב אחד ) ולא נוחה למשתמש הביתי עם מקלדת ועכבר למרות שגם לזה לוקח זמן קצר בשביל להתרגל

יש לי רישיון לWIN8 עוד מהחודשים הראשונים שהיא יצאה והשתמשתי איתה עד לפני כחודשיים שקניתי עוד רישיון לWIN7 למחשב החדש שלי

ההבדל הוא שמים וארץ מבחינת נוחות ומבחינתי אם אני בא להבדיל בין שני המערכות ההפעלה אני חושב ש WIN 7 נראה גם הרבה יותר יוקרתי נגיש ויציב

לא רואה את עצמי חוזר לWIN8 רק אם יצא עדכון ממש משמעותי שישנה משהו בעיצוב הזוועתי שלו

ממליץ לך להתקין רק Windows 7!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה LOS וסוכריות , אכן שכנעתם אותי ואני מאוד רוצה להתקין אותה, ואז בא בחור והגיב אחרת .

וLOS, אני יכול להתקין עכשיו מערכת ווירטואלית בשביל8? ולהתקין עליו את 8?

אני פשוט צריך לעבור על המחשב שלי ולעשות לו סריקות ואולי פרמוט עצמאי. אז אני לא יודע עוד כמה זמן זה יקח לי.

מערכת ההפעלה WIN 8 מערכת מהירה אבל רחוקה מלהיות מעולה וטובה כמו שכולם עושים אותה פה

מערכת מכוערת מלאה בבאגים קוסמטים ובעיות תאימות וגם בעיות יציבות ( ניסיתי אותה על יותר ממחשב אחד ) ולא נוחה למשתמש הביתי עם מקלדת ועכבר למרות שגם לזה לוקח זמן קצר בשביל להתרגל

יש לי רישיון לWIN8 עוד מהחודשים הראשונים שהיא יצאה והשתמשתי איתה עד לפני כחודשיים שקניתי עוד רישיון לWIN7 למחשב החדש שלי

ההבדל הוא שמים וארץ מבחינת נוחות ומבחינתי אם אני בא להבדיל בין שני המערכות ההפעלה אני חושב ש WIN 7 נראה גם הרבה יותר יוקרתי נגיש ויציב

לא רואה את עצמי חוזר לWIN8 רק אם יצא עדכון ממש משמעותי שישנה משהו בעיצוב הזוועתי שלו

ממליץ לך להתקין רק Windows 7!

תודה רבה על תגובתך, אבל העיצוב הוא זה שמושך אותי ל8, הזכרתה שיש באגים קוסמטיים ,מה זה בדיוק?

פורסם

אני כמעט ולא מתלבט בדברים כאלו, מבחינתי חדש זה טוב יותר (אני סומך על מיקרוסופט שלא יעשו איזו פאשלה ענקית).

ואם קורה שזה לא טוב יותר - פשוט חוזרים אחורה או מחכים לתיקון.

המערכת מעולה וקלילה, "עיצוב האריחים" בכלל לא מעניין,

כי בPC כמעט ולא יוצא לך להשתמש בו, וכשכן - הוא נוח ומסודר.

לא רואה סיבה להתלבט, תוך יומיים שלושה אתה מתרגל ושוכח מ7.

פורסם

מהחודש הראשון אני ב-8, מערכת מצוינת, אין תלונות, אני משתמש בחלק מהאפליקציות.

עוד מעט, בעדכון החדש מחזירים את ההתחל (למי שעניין אותו).

פורסם
  • מחבר

תום תודה רבה

מהחודש הראשון אני ב-8, מערכת מצוינת, אין תלונות, אני משתמש בחלק מהאפליקציות.

עוד מעט, בעדכון החדש מחזירים את ההתחל (למי שעניין אותו).

מעולה , אני יסתדר את המחשב ויתקין 8

ואם הבנתי נכון הגרסא החדשה של 8 ,תיהיה אך ורק לאלו שרכשו את המקורי.

וכבר ממזמן אפשר להחזיר או להוסיף את התחל ל8... ככה ראיתי בערוץ יוטיוב של רועי מכמפיוטר

פורסם

כן, אבל עכשיו זה רשמי ולא דרך תוכנה צד ג'.

פורסם

לא היה מובן מהסרטון מה כפתור ההתחל הזה עושה בכלל.

אם הוא מוביל אותך לדף האפליקציות אז זה מיותר לחלוטין ואפילו מזיק (יזיז לי את כל קיצורי הדרך בסרגל שמאלה).

אפשר להגיע לדף האפליקציות בעזרת כפתור הStart, או לחיצה באיזור שבו היה כפתור ההתחל בעבר, בפינה.

אם יחזירו את סרגל ההתחל זה משהו אחר, וזה הדבר שבטח חסר לאנשים.

(למרות שבעקרון הסרגל שבצד שמאל (אם אתם בעברית) מספק לא פחות בעיצוב נוח וחדשני יותר)

פורסם

הם לא השתמשו בסרטון בכפתור ההתחל.

פורסם

אני יודע, בגלל זה אמרתי שלא ברור מה הוא עושה בכלל.

התוספים שמוסיפים את הכפתור יוצרים תפריט התחל או מובילים לדף האפליקציות? (יש לו שם? בעבר זה היה מטרו..)

ד"א דבר שלי באופן אישי היה חסר בWindows 8 לאחר המעבר ל7 זה הגאדג'טים.

ברור לי שברובו המוחלט של הדבר זה מיותר לחלוטין ובודדים השתמשו בזה,

אבל אני השתמשתי בזה לניטור המערכת (שני גאדג'טים שמראים טמפ' ושימוש בCPU,RAM וGPU),

ומאחר שממש התרגלתי לזה וזה נוח, החזרתי את הפיצ'ר הזה בחזרה בעזרת התוכנה הבאה:

http://8gadgetpack.net/

עובד לי מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים