עבור לתוכן

שאלה בקשר ל gpu load 7870Xt ב bf3

Featured Replies

פורסם

אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz

פורסם

פתח מנהל משימות (אפשר גם דרך control alt del) ותשאיר את לשונית המעבד פתוחה בעת משחק, האם שתי הליבות תקועות על שימוש מלא במצב כזה?

פורסם
  • מחבר

חיובי..שתי הליבות מנוצלות במלואן, בין 97 ל100 אחוז...מה זה אומר?

פורסם

זה אומר שיש לך צוואר בקבוק. המעבד מגיע לניצולת מלאה ולא מאפשר לניצולת נוספת של כרטיס המסך להגיע לשימוש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה....יאללה הגיע הזמן לשדרג לחדש...=]

פורסם

זה אומר שילוש חדש..

פורסם

תפעיל בתוך המשחק אחרי לחיצה על ~ render.perfoverlayvisible 1

http://theblackduck.net/araven/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42

זה בודק (ומראה גרף) כמה זמן לוקח למעבד ולכרטיס מסך לרנדר פרים ז"א מה שיותר נמוך יותר טוב, לדוגמא עם המעבד גבוהה יותר בגרף הוא הצוואר בקבוק, ניתן להסיק מזה עוד דברים דרופים השתנויות וכו'

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

כמובן...לוח אם,מעבד וזכרונות...ותודה none 77 אני אבדוק את זה ואחזור עם תוצאות...=]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה None77 בדקתי וזה הראה שהcpu מעל הgpu זה מחזק את זה שיש צוואר בקבוק....בכל מקרה אחליף את כל המערכת כבר....תודה רבה לכולם עזרתם לי בהחלטה הקשה והמייסרת להיפטר מתושבת 775...=]

פורסם

בלי קשר לצוואר בקבוק. גם אם יהיה לך את המעבד הכי חזק בשוק עם אוברקלוק ל5GHZ וכרטיס מסך בינוני מינוס , אתה לא תראה 100% GPU בבאטלפילד 3.

אני חושב שזה אחד הדברים שהביאו את היתרון לNVIDIA בבאטלפילד 3 מול כרטיסים מקבילים של ATI - בגלל השימוש הנמוך יחסית בGPU הכרטיסים של NVIDIA עושים לעצמם אוברקלוק אוטומטי, בעוד שבמבחנים קשים הם נראו חלשים יותר כי הם פעלו על מהירות נמוכה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים