עבור לתוכן

האם מפרט המחשב הזה טוב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
בשביל מחשב משומש שהיה 4 שנים אצל מישהו, ובכלל בן 4 שנים (גם כשהוא היה חדש הוא לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר), אני לא הייתי משלם מעל 1200, וגם זה רק אם הוא במצב מצויין.

מה לעזאזל כתוב פה? בכל מקרה החל משנת 2006 לכל מחשבי אפל חומרה של PC סטנדרטי.

אני מדבר על מחשב חיקוי של אפל של יצרנית סינית.

אתה לא היתה משלם 1200 שקל, אבל זה השוק של היד שניה... הטווח מחירים ,מה הוא סתם מופלץ? לפי דבריך הייתי עלול לקבל גרוטאה

אז אנשים קונים גרוטאות? כי תכלס יש לזה מכירות בEBAY --

כמובן שאני לא ילך על גרוטאה ,אבל נראה לי אתה טיפה מגזים (אני אישית לא מבין דבר בחומרה ואני לא יכול להתווכח איתך,אבל אני חושב שאתה מגזים)

ואני מקשיב לכם ולא הולך ראש בקיר שלא תחשבו ככה ,אבל יש לי דגש על עיצוב של אפל ולא כמו העיצוב של חברות הPC מדמות אפל.

ד"א המכירה של מחשב מקובוק פרו 15 אינץ שנת 2009 היא עם אחריות לשנה והמחשב הוא מחודש! ככה שהמחשב הוא לא יד שניה (שאין לדעת מה מצבו,אלא המחשב עבר בדיקות והראה עוד קצת סימניי חיים ותפקוד בריא)

האם זה לא שווה את המחיר בהתחשב רק בשנת יצור?

פורסם

קודם כל, בשוק היד שנייה בארץ (בטח גם בשאר העולם, אך כאן זה ממש נפוץ), אנשים בהחלט נוטים להפליץ מחירים מופקעים, ואפילו היה פה דיון שמרכז מודעות יד שנייה הזויות- כל מיני שרידים של חומרה פרהיסטורית שאף אחד לא רוצה במחירים של חומרה חדשה וחזקה יותר, וכו'.

דרך אגב, מוצרי אפל תמיד יקרים בשוק היד שניה, אתה מוזמן לבדוק. גם מחשבים עם מעבד powerpc ארכאי שכבר לא נתמך בשום מקום יותר ימכרו ב-500 שקלים לפחות. למה? בגלל התפוח.

אני אישית לא הייתי משלם 3000 שקל על מחשב מחודש, כשבמחיר הזה אני יכול להשיג מחשב עוצמתי בהרבה הישר מן הניילונים. אגב, מה האחריות שלהם כוללת?

פורסם
  • מחבר
קודם כל, בשוק היד שנייה בארץ (בטח גם בשאר העולם, אך כאן זה ממש נפוץ), אנשים בהחלט נוטים להפליץ מחירים מופקעים, ואפילו היה פה דיון שמרכז מודעות יד שנייה הזויות- כל מיני שרידים של חומרה פרהיסטורית שאף אחד לא רוצה במחירים של חומרה חדשה וחזקה יותר, וכו'.

דרך אגב, מוצרי אפל תמיד יקרים בשוק היד שניה, אתה מוזמן לבדוק. גם מחשבים עם מעבד powerpc ארכאי שכבר לא נתמך בשום מקום יותר ימכרו ב-500 שקלים לפחות. למה? בגלל התפוח.

אני אישית לא הייתי משלם 3000 שקל על מחשב מחודש, כשבמחיר הזה אני יכול להשיג מחשב עוצמתי בהרבה הישר מן הניילונים. אגב, מה האחריות שלהם כוללת?

זהו שהם לא מפרטים יותר מידי ,הינה הדיל http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/alltrade-c1301296261/22307988

וכשהתקשרתי לא שאלתי על האחריות ..

פורסם

פחחחחחחח...

זה לא הדיל, זה התרגיל השיווקי וה"שם" שבארץ אוהבים להדר של אפל.

ועוד "גרופון" ?? תרשה לי לצחוק עוד טיפה.

בין השאר אני זוכר שהיו לא מעט בעיות בדגמים שהגיעו עם הכרטיס מסך הזה בהתחממות יתר ותקלות.

פראיירים רק מתחלפים ובארץ מסתבר שלפי המכירה שעומדת כרגע נוספו עוד 56 אנשים.

:lol::kopfpatsch:

"הנייד הנחשק בעולם" בוקר טוב שנת 2013 ועל זה נאמר - "רק בישראל"

פורסם
  • מחבר
פחחחחחחח...

זה לא הדיל, זה התרגיל השיווקי וה"שם" שבארץ אוהבים להדר של אפל.

ועוד "גרופון" ?? תרשה לי לצחוק עוד טיפה.

בין השאר אני זוכר שהיו לא מעט בעיות בדגמים שהגיעו עם הכרטיס מסך הזה בהתחממות יתר ותקלות.

פראיירים רק מתחלפים ובארץ מסתבר שלפי המכירה שעומדת כרגע נוספו עוד 56 אנשים.

:lol::kopfpatsch:

"הנייד הנחשק בעולם" בוקר טוב שנת 2013 ועל זה נאמר - "רק בישראל"

גרופון זה לא באמת דילים? רק לפני כמה ימים נכנסתי לראשונה לגרופון (ידעתי על קיומו אבל לא התייחסתי עליו )

לא נוספו עוד 56 אלא המכירה נפתחה שוב פעם מאיפה שהיא ההפסיקה (55) נוסף סה"כ עוד בנאדם .

ואל תציג את הקונים כפראיים ,אין לך מושג מה רמת ההבנה שלהם בנושא ,שומעים אפל (מותג ממש מפורסם ויוקרתי) וכשרואים שזה כיאלו דיל זה פשוט גורר אותם לרכוש, ולך תדע אם זה לא נסיון שיווקי החלק של מספר הקניות .

כן מה שהם כתבו עם הנייד הטוב בעולם ,לא קונה את זה כי אני יודע שזה לא.

פורסם

אם מישהו מוכן לקנות חומרה משומשת בת 4 שנים במחיר של חומרה חדשה החזקה הממנה, ובטוח שזה משתלם לו, אז הוא פראייר. נקודה.

אגב, אני כבר עובד קרוב לא מעט זמן עם מערכת ההפעלה שלהם, ולומר את האמת... לא ממש התלהבתי.

פורסם
  • מחבר
אם מישהו מוכן לקנות חומרה משומשת בת 4 שנים במחיר של חומרה חדשה החזקה הממנה, ובטוח שזה משתלם לו, אז הוא פראייר. נקודה.

אגב, אני כבר עובד קרוב לא מעט זמן עם מערכת ההפעלה שלהם, ולומר את האמת... לא ממש התלהבתי.

מערכת ההפעלה לא מעניינת אותי , ואפשר להתקין אותה על PC (זה אחד הדברים שאני לא מבין למה אומרים שמק (המחשב עצמו) הכי טוב לעריכה למוזיקה ולהכל כשאפשר להתקין את הOS או איך שלא קוראים לה על PC..

אבל אני נטו עיצוב !! ואלי גם בגלל השם שלהם שנמצא לי בראש כמה שנים (ד"א את האייפון שלהם אני ביכלל לא אוהב גם בגלל גודל המסך וגם בגלל שניתן להשיג טובים יותר וסוללה נשלפת)

בקיצור אני כולי מוקף בחרטה על המחשב מק, חשבתי שהוא המחשב שמחזיק שנים וזו אחת התכונות החיוביות שלו ,לכן חשבתי שניתן לרכוש מחשב ישן כזה (לפניכן חפשתי באייבי ובלוחות יד שניה, ושנת יצור מינימום שרציתי זה היה 2009

CHEVY יש ביני למחשב הסמסונג שהצעתה סוג של קליק (מהצד שלי לפחות:) הוא נראה דווקא יפה..

פורסם

חחחחח לא קונים מחשב בגלל עייצוב חוץ מעיצוב של הסמל שאתה משלם פי 3

המחשבים שלהם יחסית למחיר היקר חלשים שנת 2009 ישן מידיי זה כולה PC

לכול דבר סתם מיותר כי העוגמת נפש ממוצר כזה הרבה הרבה יותר גדולה מאשר התלהבות מהעיצוב

שאחרי 5 דקות תשכח מימנו ורק תסבול שיציאתה פרייר וגם חלקים ותיקון עולים כפול

למה רק בגלל הסמל אין סיבה לשלם יותר ולקבל פחות

כנראה אתה סוג המשתמשים שאפל בונה עליו אחד שמתלהב מעיצוב ומוכן לשלם כפול פי שלוש ולקבל מחשב חלש וישן רק שהיה סמל של תפוח נגוס ורקוב

פורסם

כן, בעיצוב אין שני להם (לצערי). החברה היחידה שבה מחלקת פיתוח כפופה למחלקת עיצוב.

פעם מק היה מתאים יותר לגרפיקאים ומוזיקה, היום אין לזה אחיזה במציאות.

לך על הסמסונג או על דיל קצת יותר משתלם של מחשב אפל (רצוי הרבה יותר משתלם). כמובן שסביר להניח שלא תמצא כי המחירים של מחשבי אפל מופקעים ומנותקים משוק ה-PC מלכתכילה.

פורסם
  • מחבר
חחחחח לא קונים מחשב בגלל עייצוב חוץ מעיצוב של הסמל שאתה משלם פי 3 המחשבים שלהם יחסית למחיר היקר חלשים שנת 2009 ישן מידיי זה כולה PC

לכול דבר סתם מיותר כי העוגמת נפש ממוצר כזה הרבה הרבה יותר גדולה מאשר התלהבות מהעיצוב

שאחרי 5 דקות תשכח מימנו ורק תסבול שיציאתה פרייר וגם חלקים ותיקון עולים כפול

למה רק בגלל הסמל אין סיבה לשלם יותר ולקבל פחות

כנראה אתה סוג המשתמשים שאפל בונה עליו אחד שמתלהב מעיצוב ומוכן לשלם כפול פי שלוש ולקבל מחשב חלש וישן רק שהיה סמל של תפוח נגוס ורקוב

תוכל להסביר לי מה הקשר לסמל התפוח לעיצוב?

הריי אמרתי שאני מכור לעיצוב של המחשב(הוא מזכיר מאוד את הHTC ONE)

ואמרתי שאין לי בעיה למחשב מזוייף עם עיצוב 1:1 אבל מחשב מתפקד .. (מה לעשות שאני לא אוהב את העיצובים של המחשבים הניידים האחרים?)

דבר נוסף ציינתי ששנים רציתי מחשב אפל ! וזה תקוע לי בראש.

אבל להגיד את האמת המחשב שאחד המתמשים הציאה לי , ממש יפה הינה תמונות נורמאליות שלו ולא כמו בקישור שהוא נתן:

http://www.ncix.com/products/?sku=82650

אני יחשוב עליו (ברוך השם אני יכול לחשוב עליו)

כן, בעיצוב אין שני להם (לצערי). החברה היחידה שבה מחלקת פיתוח כפופה למחלקת עיצוב.

פעם מק היה מתאים יותר לגרפיקאים ומוזיקה, היום אין לזה אחיזה במציאות.

לך על הסמסונג או על דיל קצת יותר משתלם של מחשב אפל (רצוי הרבה יותר משתלם). כמובן שסביר להניח שלא תמצא כי המחירים של מחשבי אפל מופקעים ומנותקים משוק ה-PC מלכתכילה.

תודה רבה אחי , אבל עדיין אני תמיד יעדיף מק בגלל העיצוב. אבל אולי זה יעבור לי ובכל זאת אני רוצה לדעת מה מציעה שוק המזוייפים שהעיצוב 1:1 אולי בלי סמל התפוח אבל כל הפנאלים 1:1 ..

ד"א כנראה נדלקתי על מק כי בעבר לא היו מחשבים ניידים יפים עם עיצוב דק ונחמד כולם שחורים מכוערים כולל מקלדת ,מה שעכשיו זה לא כל כך המצב ,הניידים נהיים יפים ועם מקלדת שחורה כשהכל כסוף !

רק שתדעו עד כמה אני מחובר רק לעיצוב. בהתחלה לא היה לי משהו חשוב בנייד אפל חוץ מאינטרנט ! אז יכולתי לקנות במחיר מופקע דגם 2007-2006 (אני מזכיר הייתי באשליה שמחשבי מק הם יחודיים באורך החייים שלהם ) אז למה לא לקנות 2006 במחיר סביר מאוד?? התשובה אני לא אוהב את העיצוב !

אין מקלדת שחורה ! משהו לא יפה בו חחח) לכן לא חשבתי לרגע לקנות אותו ! ונתתי לעצמי מנימום דגם 2009 כי הבנתי (ואולי לא נכון) שזה העיצוב החדש והעכשווי של מקבוק פרו.

לסיכום אני פריק של עיצוב, גם במשחקים פעם הדבר שהיה הכי חשוב לי במשחק ,זו גרפיקה(כיום אני לא משחק ) .

אבל כמובן שאני לא יקנה מחשב שהוא דוגמן כשהוא גרוטאה אבל אני גם לא יקנה מפלצת שתראה כמו מפלצת :)

פורסם

הנה וידאו-ביקורת ותמונות אמיתיות של המחשב:

פורסם
  • מחבר
הנה וידאו-ביקורת ותמונות אמיתיות של המחשב:

וואי אחי נראה לי ירד לי ממקבוק פרו לגמרי חח אחרי שראיתי עוד כמה מחשבים שעיצוב קרוב מאוד למק ואפילו נראה יותר יפה (לדעתי ).

לא היה לי מושג שקיימים כאלו יפיופים ! תמיד בחיפוש בגוגל מחשבים ניידים כלום נראים סתם מחשבים ניידים רגילים שלא משכו לי את העניים

בקיצור אחי

הינה מה שמצאתי בנתיים

Lenovo Laptop U410

http://www.bit.com.au/News/313947,spot-the-difference-heres-a-samsung-series-9-and-macbook-air-side-by-side.aspx

Lenovo Laptop U410

Lenovo IdeaPad U400 -- וכשיש את זה אין צורך למקבוק פרו! http://www.google.co.il/search?q=Lenovo+IdeaPad+U400&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KpqtUfacPMK1iAeWgIHYCw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1072&bih=576#imgrc=_

קבל את הסמסמונג שדומה לאיר אבל אני אומר בפה מלא ,שלדעתי הוא יותר יפה מהדגם של אפל! ובטח שחזק יותר ! (אולי אם הוא עולה הרבה מידי אני יחפש מחשב חודש או יד שניה- אין לי בעיה עם זה ) אבל הוא באמת אופציה יפה !! ותאמת אני לא מתלהב מאיך שנראה המקבוק איר של אפל ! אבל לזה יש מסגרת דקה יותר ושהוא 15 איננץ ויותר בהיר אז כנראה זה מה שעושה את ההבדל בשבילי למשמעותי במראה ובהעדפה.

ImageResizer.ashx?n=http%3a%2f%2fi.haymarket.net.au%2fNews%2fSamsung-S9-vs-mac-lowres.jpg&h=480&w=640

בקיצור איזה כיף!!!! אין צורך באפל !!! אני עדיין יחפש עוד דגמים, אשמח לעזרה ,תוכל להפנות אותי לרשימה של כל מחשבי סמסונג?

כי תכלס אני לא מצליח למצוא באתר כל שהוא שראיתי המון מחשבים לא היה דגם מסויים מסויים .. בקיצור אני רוצה לראות כל מה שיש ..

ומעניין איפה ניתן לראות את המחשבים בעניים ..(כמובן שאני טיפה מגזים ,כי כולם יפים ,אבל למה לא ללכת על אחד שאני הכי אוהב)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

וואי לא חשבתי שגם החברות הפחות מותג יוקרתי מאפל במחשבים ניידים , יוציא מחשבים יקרים כמו של אפל ...

אני בחיים לא יוציא גם אם יש לי 9K אלף שקל על מחשב סמסונג שהוא בסה"כ נחמד (הוא לא אפל !!!)

דיי אכזבה ! בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים