עבור לתוכן

אפשר לגבות את הדיסק קשיח של הממיר המקליט על המחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק...

בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו.

יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח)

והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. :facepalm:)

תודה מראש!

פורסם

אני מניח שאם תעשה גיבוי לקשיח כתמונה (Ghost אולי?) תוכל לשחזר את הגיבוי על קשיח אחר.

השאלה אם ממיר חדש עובד באותו הפורמט (סוג מחיצה, סוג הצפנת הקבצים וכו').

בנוגע לממיר - http://ksp.co.il/?uin=5269

"קצת" יקר (באיביי עולה סביב 3$)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקבל את זה מידית כי הדיסק נראה לי אוטוטו מתפגר..

השאלה היא אם באמת הממיר החדש באמת יצליח לקרוא את הקבצים שאני יעביר אליו.. יש רעיון למי אני יכול לפנות כדי לוודאות את זה? (חוץ מלנציגים הלא מועילים בתמיכה הטכנית של הוט..)

פורסם

יש לך רק ממיר אחד בבית? אתה מכיר חברים עם ממיר דומה?

לדעתי אם תקבל ממיר מאותו דגם בדיוק זה אמור לעבוד. בין דגמים אחרים - קשה לי להאמין.

אל תטרח בכלל לדבר עם נציגי התמיכה, מדובר ברוב המוחלט של המקרים בסטודנטים עם עבודה זמנית שלא יודעים ובחיים גם לא ידעו מה זה ghost אפילו, בטח שלא מה זה IDE/SATA ובטח ובטח שאין להם את הידע המתאים בשביל לענות על השאלה שלך - שדורשת היכרות והבנה עם מערכת הקבצים ושיטת ההצפנה של הממיר.

פורסם

אני לא בטוח שהקשיחים הישנים שנמצאים ממש בתוך הממיר מוצפנים.

פורסם

ויכול להיות שמשתמשים במפתח שונה בכל אחד מהממירים (מפתח על ה "לוח אם"

בכל מקרה לא צריך ghost, אם יש לך את המקום ניתן להעתיק ביט לביט על ידיי משהוא כמו dd....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים