פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אצלנו זה היה די חזק וכמעט נפלו דבריםאני התעוררתי והרגשתי דברים רועדים אז ישר רצתי להחזיק את המחשב של יפול ;Dאבל זה היה די קצר
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אני דרך אגב גר בקומה ראשונה... והרגשתי אותה דיי חזקאז מעניין מה קרה בקומה 5...
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים לא הרגשתי שום דבר, אבל החתולות והכלבה שלי התנהגו מוזר מהרגיל. הם מרגישים עוד לפנינו. זה מדהים!
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מה שמדהים זה שעוד לא גילינו איך הם עושים את זה ואיך לחקות את זה... אני בכל מקרה מחכה לאפטרשוק, היה כיף הרעידה ;D
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים דוד שלי גר בהרצליה, הוא במלון קומה 12 ואמר שנפלו לו דברים מהמדפים...כוס מהשיש מטבח..
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים רעש האדמה היה בעוצמה של 5 בסולם ריכטר, המוקד היה בים המלח רעש האדמה שפקד את ישראל היה בעוצמה של 5 בסולם ריכטר - כך מסר אגף הסייסמולוגיה במכון הגיאופיזי בישראל. מוקד הרעש היה בצפון ים המלח. (ynet)
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=105515&sid=16בהרחבה מפי נענע...
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים היה מוזר בהתחלה חשבתי שאני מדמיין עד שכל השולחן התחיל לערוד (דרעק של שולחן) ואז הכיסא זז קצת נכנסתי לסרטים איך אני רץ לחדר שלי תופס את המסך שלא יפול במידה וזה יתחזק אבל זה היה רק 10 שניות אם לא פחות
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים רגע רגעמה הוא אמר בטלוויזיה מקודםשתיהיה רעידת אדמה ב- 50 השנים הקרובותוהיא לא תשתווה למה שהיה היום;[מה זה???????
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים הם לא מצליחים לחזות רעידה מהיום למחר והם חוזים מגה רעידה עוד 50 שנה?לא תודה, ת'חיזוי אני ישאיר לחיות של גמד בביקיני...
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים הפסקות חשמל נרשמו בעמק בית שאן.אבל אצלנו לא הייתה הפסקה.יש מישהו יותר קרוב ממני לשבר הסורי-אפריקאני (בקעת ים המלח/ערבה/עמק בית שאן)? כי ברעידה הבאה (שתבוא במוקדם או מאוחר, ואני לא מדבר על ה-aftershocks שהם חלשים), אני אצטרך שתתרמו לי מחשב חדש אחרי ששלי ייהרס. ;Dתתכוננו ותכינו את הכיסים בשבילי.
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים ב50 שנה הקרובות יהיו רעידות כמו שהיו בטורקיה...עכשיו זה כבר יותר מפחידלמחרות שבעוצמה כזאת זה דיי כיףאבל זה ממש ממש הגבול בין כיף לקריסה של בניינים
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אבל אצלנו לא הייתה הפסקה. יש מישהו יותר קרוב ממני לשבר הסורי-אפריקאני (בקעת ים המלח/ערבה/עמק בית שאן)? כי ברעידה הבאה (שתבוא במוקדם או מאוחר, ואני לא מדבר על ה-aftershocks שהם חלשים), אני אצטרך שתתרמו לי מחשב חדש אחרי ששלי ייהרס. ;D תתכוננו ותכינו את הכיסים בשבילי. כבר קיבלת 4600, עכשיו אתה רוצה מחשב שלם? ;D חמדן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.