עבור לתוכן

השקת GTX780 ו- GTX770 כבר מתחילה לעשות את שלה בשוק המשומשים

Featured Replies

פורסם

התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ?

זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים,

רכישת כרטיס חדש או משומש.

ולענייננו:

ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר

כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך

שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם.

ואכן כך אירע:

יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו.

*רצ"ב ריכוז דוגמא מלוח יד 2.

בשלב הראשון עדיין היו כאלו שניסו למצוא קונים ל- GTX680 משומש בסביבות 2000-2600 ש"ח, אבל מהר מאד יבינו

אם לא כבר הבינו, שזה לא ילך להם. מי שרוכש GTX680 משומש בסכום 4 ספרתי של שקלים,

לבטח יודע היטב מה הוא קונה, וכמה הכרטיס באמת שווה כי יש בחנויות GTX770 ב- 2200 ש"ח.

נתקלתי ממש לפני כמה דקות במודעה ראויה שמראה סוף סוף כי המחירים מתחילים להתיישר לרף המתאים.

רצ"ב דוגמא מלוח יד 2 לאדם שפרסם GTX680 אתמול 31.5 במחיר ראלי - 1200 ש"ח. (מי היה מאמין עד לפני שבוע).

זו ירידה של כ- 40% לפחות ממה שהשוק היה מורגל לראות במודעות על דגם זה.

דהיינו, המוכר הבין שאם הוא רוצה למצוא לקוח תוך 48 שעות ולגמור עם זה, הוא צריך לתמחר ראלי, קרי לא יותר

מאשר 65% ממחיר כרטיס חדש שווה ביצועים.

עוד אני רואה כי הלוחות מלאים בלא פחות מ- 10 כרטיסי - 7970 - רצ"ב

שלא מצליחים להמכר כבר שבועיים, למרות שהמחיר ירד עד כדי 1350 ש"ח הבוקר 2.6

(במודעה של זה שפרסם הכי זול מכולם כאן בלוחות שלנו).

עוד כווץ קטן לכוון 1200 ש"ח ולהערכתי נקודת שיווי המשקל תושג וימצאו להם קונים.

בהצלחה למוכרים ועוד יותר למשדרגים ביד השניה - 680/7970 כרטיסים מצוינים :xyxthumbs:

נערך על-ידי nec_000

פורסם

באמת הפתיע אותי לטובה ההפרש מחירים בין 780 ל770.

יותר מ1000 ש''ח הבדל.

חשבתי שכמו תמיד בארץ יעקצו אותנו כמו תמיד ויתמחרו את ה770 באיזור ה2500.

פורסם

יש בינהם 250$ הבדל...

פורסם

בהתחלה התאכזבתי ש770 זה בסך הכל 680 טיפה יותר מהיר וכל העניין מריח כמו תרגיל מיתוגי של אנבידיה,אבל עם הירידות מחירים האלו שמתחילות.....זה כבר ממש משמח אותי:)

פורסם

פשוט פטתי שאתה ממשיך להטיף בנושא, ושום מגילה לא תשנה את זה

פורסם

^

הנה התחלנו :rolleye:

בכל מקרה, דור הולך ודור בא, וירידות המחירים הן חדות ביותר בכל מעבר כזה. בהחלט משתלם כלכלית להיות הסקאוונג'ר שכל השקה חדשה קונה כרטיס דגל של דור קודם ביד שנייה במחירים פטתיים. אני בטוח שיש לא מעט כאלה פה בארץ...

נערך על-ידי הדוד משה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים