פורסם 2013 ביוני 112 שנים בקרוב יגיע לקהילת HWzone שרת חדש אז צוות ההנהלה מעוניין לשתף אותו בהחלטותיו לגבי השרת החדש אז איזה סוג של שרת הייתם רוצים? ואיזה מפות אתם הייתם מעדיפים? דיון מהנה
פורסם 2013 ביוני 112 שנים רק תמצאו דרך להעיף את כל המשתמשים , שפתאום נכנסים לטנק/מסוק/מטוס , והולכים לישון .גם ככה לא יוצא לי לשחק הרבה , אז להכנס ולראות דבר כזה , פשוט הורס את כל המשחק .(וכן , משום מה זה קורה ה-מ-ו-ן בשרתים ישראליים)
פורסם 2013 ביוני 212 שנים רגע ... ומה עם אותם כל אלה שלא קנו פרימיום ? (מישהו מוכר פרימיום משומש , יד ראשונה אשר טופל באהבה ?)ותומך - תעשו סקר .
פורסם 2013 ביוני 212 שנים לגבי אלה שאין להם פרימיום או לפחות חבילת QC, אני לא יודע כמה כאלה משחקים עדיין במתכונת של חצי מחבילת התוכן היום. אני חושב שרוב השחקנים הקבועים הם בעלי פרימיום או לפחות QC, ככה הסטטיסטיקה אומרת
פורסם 2013 ביוני 212 שנים רגע ... ומה עם אותם כל אלה שלא קנו פרימיום ? (מישהו מוכר פרימיום משומש , יד ראשונה אשר טופל באהבה ?)ותומך - תעשו סקר .כרגע לא מתוכנן בזמן הקרוב שרת לאחת מההרחבות ( דרך אגב לפי מה שאני יודע, למרות שבאמת לרוב האנשים שבבעלותם פרימיום משחקים במפות ה-Vanila ולא בהכרח בהרחבות)
פורסם 2013 ביוני 712 שנים לדעתי צריך להיות סרבר אחד פרימיום ואחד לא, לי לדוגמא אין פרימיום ואני שחקן BF עוד מהראשונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.