עבור לתוכן

מחשב מלוכלך.

Featured Replies

פורסם

פעם ניסיתי לנקות מעבד פנטיום תושבת 775 שהיתה עליו איזו משחה שחורה- כלום לא הוריד את זה, גם לא אלכוהול. בסוף באמת ניסיתי עם אציטון - גם לא עזר :cwm24:

• תגובות 140
  • צפיות 38.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה זה הגיע כבר למצב שצריך לגרד את זה ופה צריך להזהר ולא לגרד למשל עם מברג ולהפעיל לחץ אלא לקחת סכין יפנית ללא המחזיק, לגרד מהצד עם כל שטח להב הסכין.

פורסם

חכה, יש את האלה בצבע כסף/זהב "האקסטרים" שמשתמשים שמים כדיי שיקררו טוב יותר. ההבדל בהשוואה לחומר קירור אפור גנרי הוא במקסימום 1-2 מעלות, עכשו החומר אקסטרים האלה מתייבשים כמו בטון, פשוט לא יורדים, ובנוסף ל "יתרונות" האלה הם גם מוליכים חשמל...

פורסם

המשחה הייתה שחורה, ואני חושב שגם דקה מכדי שאוכל לקלף בציפורניים... עם סכין אולי הייתי יכול להוריד משהו, אבל הייתה לבטח נותרת שכבה דקה במקום. מחריד :cwm31:

פורסם

ו idanmal, מה שמוריד בצורה מדהימה דברים כאלה זה החומר שממנו עשויים מעגלים אלקטרוניים - תנסה למשל לגרד אם הקצה השטוח של סטיק זיכרון לא תקין וכו

פורסם

היית מביא מלטשת כמו של הפחחים..

פורסם

בשביל הפנטיום המעאפן הזה? נראה לך שהוא שווה את ההשקעה? לעומת זאת, אני חושב שהמברשת הסיבובית הזו של רופאי השיניים (המברשת הפניאומטית הזו שמסתובבת ממש ממש מהר) הייתה יכולה להועיל פה.

פורסם

צחקתי בקשר למלטשת..חחח.

פורסם

המשחה הייתה בצבע צהוב. לא הצלחתי אפילו לקלף אותה..

בסוף מצאתי את האצטון של אמא, שהוא בכלל ללא אצטון.. (מסיר לק ללא אצטון.שיהיה.)

הוא מכיל כל מיני דברים וביניהם Isopropyl ו Alcohol,

אז פשוט שמתי על צמר גפן והנחתי על המשחה לקצת, זה ריכך אותה והיא ירדה עם טישו בסוף. (הרבה שפשופים.. ._.)

ולנושא?

פורסם

דוד משה, פנטיום 3 הוא מחשב שלא לוקח הרבה חשמל ובכללי מושלם לשים אותו בצד שיריץ שיתוף קבצים בלי להשאיר את המחשב החדש דולק בלילה

פורסם

אבל זה היה פנטיום 4 0_0 ציינתי שהוא לתושבת 775 אם אני לא טועה... ואני חושב שלמטרות שציינת עדיף איזה לוח מובנה עם ARM כלשהו ולינוקס, לא?

פורסם
  • מחבר

לא ניקיתי את המעבד ולא הוצאתי את הקירור בכלל, רק עם שואב אבק בספק כוח ובמאוורר המארז בעיקר.

פורסם

סער : השואב אבק לא יוצר זרימת אוויר מספיקה כדיי למשוך את האבק מהמקומות שבהם הוא תקוע עמוק יותר או נצמד לשטח. מברשת תעזור כאן משמעותית אבל גם אז השואב פשוט לא מספיק חזק. רצוי שתנקה את המחשב על ידיי לחץ אוויר שמעיף את האבק ולא ששואב אותו. אתה יכול להשתמש למשל אם משאבה לניפוח מזרון מתנפח ודברים כאלה, או שתיקח את המחשב למפעל וכו' שבו תוכל לעשות לחץ אוויר

משה : מערכת arm עולה כסף. הפנטיום 3 שנמצא בבית מאז 2000 לא. חוצמזה ואם אנחנו כבר מדברים על לינוקס, המחשב שכרגע אני עובד עליו הוא פנטיום 4 בסוקט 478 והוא עף

פורסם

11 עמודים העוסקים בענייני ניקוי בסיסי של מחשב.

ככל הנראה פותח השרשור עמד בהצלחה רבה במשימה זו, ואפילו נראה שהמחשב שרד זאת.

אני משוכנע שמיצינו.

מכאן והלאה כל דיבורי החוויות מהעבר והמלצות לשרת קבצים חסכוני יעברו לה"פ או לפורום מתאים אחר.

מי שיש לו עדיין מה להוסיף בעניין הניקוי מוזמן לעשות זאת כאן.

פורסם
  • מחבר

ופחית לחץ אוויר, אני אצטרך להטיז על גוף הקירור לאחר שאוציא אותו או שהוא מורכב? ואפשר להטיז אותו גם על הארד דיסק וכאלה?

שואב האבק דווקא כן הצליח לנקות אבק.. לא יודע למה התכוונתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים