פורסם 2013 במאי 3112 שנים שלום רב,יש ברשותי את ה- GTX 670 והייתי רוצה לדעת מהי הדרך הטובה (זולת הסרת גוף הקירור) כדי לסלק את האבק מהכרטיס.תודה מראש.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מברשת שיניים ישנה, מכחול של צבע, מיכל לחץ אוויר.שילוב של כל אלו בזהירות יעשה את העבודה.בהצלחה.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מברשת כמו מכחול ואוויר דחוס זו ההמלצה, אני משתמש פשוט במכחול גדול ולחץ אוויר, נכון ויש שיגידו שהלחץ אוויר מוציא גם לחות/מים מדי פעם.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים מחבר האם מיכל לחץ אוויר שמוצע למכירה באופיס דיפו וכו' לא מכיל נוזל ? אני מוכן להישבע שבפעמים שהשתמשתי בו ניגרו מעט טיפות מהפייה..
פורסם 2013 ביוני 112 שנים אני ממזמן לא משתמש בכל סוגי בקבוקי הלחץ שנמכרים בחנויות.מפוח אוויר ביתי עושה את העבודה נהדר!יש לי מארז גדול, חסכתי מאות שקלים מאז שקניתי אותו (יש לי אותו מספר שנים)בהצלחה!
פורסם 2013 ביוני 112 שנים רק שעוצמת הרוח שמפוח עושה לא מתקרבת למה שעושה מיכל אויר דחוס - שהוא יעודי לתעשיית האלקטרוניקה.המעט נוזל הזה שרואים לפעמים שלא יבהיל אף אחד, זה אינו חומר שמזיק למעגלים אלקטרוניים והוא מתנדף בחלקיק שניה.אם טורחים גם להחזיק את המיכל ישר בעת ההתזה, אז בדר"כ גם הנוזל אינו יוצא מלכתחילה.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים החומר שיוצא מהמיכל באמת לא עושה כל נזק, בשבריר שניה הוא מתנדף.לגבי העוצמה של המפוח...הוא מאוד חזק, הוא משחרר את כל האבק שנמצא במחשב.אני לפחות פעם בשבוע משתמש בו.לא הרגשתי הבדל לרעה מאז המעבר מהספריי.נוח יותר לעבוד, זול יותר, והכי חשוב לא צריך ללכת לחנות לקנות בקבוקים שוב ושוב.אל תשלול מפוח חשמלי לפני שתבדוק.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים הנוזל בספריי הוא בד"כ בוטאן או פרופאן- גז מצתים בשבילכם. כיוון שהוא תרכובת של פחמן ומימן בלבד, הוא לא מחמצן או גורם לקורוזיה כלשהי לדברים איתם הוא בא במגע.אגב יש לי פה ספריי כזה ובינתיים לא ממש התלהבתי ממנו...
פורסם 2013 ביוני 112 שנים לחץ אוויר הכי טוב, לוקח את המחשב לעבודה למשמרת ערב, גם גומר איזה משחק וגם מנקה את המחשב..
פורסם 2013 ביוני 112 שנים בזמנו שהייתי קונה זה היה עולה לי כ 20 ש"ח אם אני לא טועה.לא משתלם במיוחד אם אתה צריך יותר מאחד בחודש.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים החומר שיוצא מהמיכל באמת לא עושה כל נזק, בשבריר שניה הוא מתנדף.לגבי העוצמה של המפוח...הוא מאוד חזק, הוא משחרר את כל האבק שנמצא במחשב.אני לפחות פעם בשבוע משתמש בו.לא הרגשתי הבדל לרעה מאז המעבר מהספריי.נוח יותר לעבוד, זול יותר, והכי חשוב לא צריך ללכת לחנות לקנות בקבוקים שוב ושוב.אל תשלול מפוח חשמלי לפני שתבדוק.לא שולל בכלל ואפילו מחזיקים כמה שכאלו אצלנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.