פורסם 2013 ביוני 1712 שנים הזמנתי גם את העכבר.. נקווה שהפד QcK+ יעבוד כמו שצריך עם העכבר לא בא לי להחליף אותו
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים יכולתי להשתמש במשלוח חיצוני כמו Mustop ולחסוך ביותר מ 20 דולר.. אבל מה שיפה שלא הוצאתי שקל מהכיס אלא הכול שולם באמצעות Gift Card
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים הסכום המדויק הוא 80$ לעכבר ועוד 62$ מסים ומשלוח - אז אפשר להגיד שאותו הדבר כמעט. אבל קניתי דרך buyamerica . לא ידעתי שאמזון שולחים לארץ, לי זה רשם שאין אפשרות לשלוח לישראל כשניסיתי. נערך 2013 ביוני 1712 שנים על-ידי Serene
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים תתחדש ותתחיל להנות, אחרי שתתרגל לשחק עם עכבר כזה את bf3 אתה תשאל את עצמך איפה הוא היה עד היום?גורם לך בקושי לגעת במקלדת, בהתחלה זה מוזר אך כשמתרגלים הוא הופך את המשחקיות לנוחה יותר..
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אשמח לחוות דעת בנוגע להרגשה של לחצן G4 בהשוואה לשלושת הצדדיים האחרים. אני קצת אובססיבי לגביו מאז שקיבלתי את העכבר
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אצלי ב-G700 הוא לא קליקי בכלל ..ה-G5 הכי קליקי מהם. נערך 2013 ביוני 2412 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים טוב, אז גם שלי הגיע היום משלוח מאוד מהיר, כ7 ימים בדיוק והעכבר נחת אצלי בבית. Kirma: כמה לבסוף העכבר עלה לך? שלמת מכס? המוצר הגיע באריזה מקורית? OEM? שתף.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים המוצר נשלח מאמזון ביום רביעי והגיע ביום חמישי כבר לארץ יום ראשון הם "שכחו" להעביר את המשלוח לבלדר ולכן העכבר הגיע אליי רק יום שני עריכה: הם שלחו את העכבר ביום שלישי בערב לינק ל DHL http://www.dhl.co.il/content/il/he/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=2785156135%0D%0A לא שילמתי מס נוסף אריזה מקורית בדיוק כמו התמונה שלך.. סגור הרמטי עם מדבקה בין האריזה הגדולה לקטנה (לא נפתח מעולם) סה"כ מה ששילמתי ב GIFT CARD לגבי כפתור ה G4 הוא מרגיש ממש מעט קשה יותר ללחיצה בגלל הזוית שלו אבל לא מורגש (לא הייתי שם לב להבדל אם לא היית אומר) הלחצן כן מחזיר פידבק וקליק צירפתי סרטון שתי שאלות, 1. אין בעיה שאני יטעין וישחק בעכבר בו זמנית נכון ? 2. למה יש רעש מוזר באוזניות שאני מחבר את המטען ל USB קידמי ( ב USB אחורי זה לא קורה) ? נערך 2013 ביוני 2412 שנים על-ידי Kirma
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.