עבור לתוכן

איך העכבר G700s

Featured Replies

• תגובות 152
  • צפיות 20.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון איתו ?

זה דגם טיפה שונה מ700 הרגיל .

אם העכבר יכול לעבוד ללא הסוללה רק על USB ?

נערך על-ידי _Amaterasu_

פורסם

אני זה שביקר אותו.

אפשר לעבוד עם הכבל USB (תוך כדי טעינה או בלי שום קשר לסוללה), אם כי זה פחות נוח.

פורסם

יש לי את ה-G700 עכבר מעולה עם חיישן מצויין, ללא כל דילוגים ו-DPI גבוה,נוח ומלא בכפתורים...ישנה בעיה ב-G700 שאני

מקווה שסידרו ב-G700s, רוב המשתמשים דיווחו וגם לי זה קורה מדי פעם שהלחיצה על הכפתור הימני של העכבר משתחררת,

נגיד שאתה משחק BF3 ולוחץ על הכפתור הימני כדי לכוון או להסתכל בין כוונות, הלחיצה משתחררת, או משתחררת וחוזרת, בעיה נפוצה ...

פורסם

^ למען האמת הוא צודק, יש את הבעיה הזו, אבל היא יחסית נדירה ומשתחררת מהר. ממש לא דיל ברייקר.

פורסם
יש לי את ה-G700 עכבר מעולה עם חיישן מצויין, ללא כל דילוגים ו-DPI גבוה,נוח ומלא בכפתורים...ישנה בעיה ב-G700 שאני

מקווה שסידרו ב-G700s, רוב המשתמשים דיווחו וגם לי זה קורה מדי פעם שהלחיצה על הכפתור הימני של העכבר משתחררת,

נגיד שאתה משחק BF3 ולוחץ על הכפתור הימני כדי לכוון או להסתכל בין כוונות, הלחיצה משתחררת, או משתחררת וחוזרת, בעיה נפוצה ...

1+

אצלי אין את הבעיה המדוברת.

פורסם

תקרא עליה, מקווה שלא תגיע גם אליך..

פורסם
  • מחבר
אני זה שביקר אותו.

אפשר לעבוד עם הכבל USB (תוך כדי טעינה או בלי שום קשר לסוללה), אם כי זה פחות נוח.

זהו שזה גרסה יותר מתקדמת ממה שאתה ביקרת זה G700S ולא G700 הרגיל, הוא מגיע עד 8200 DPI ! לכן אני רוצה לדעת אם למשהו יש ניסיון עם הגרסה החדשה עם הS כדי לדעת אם הבעיות שם נפתרו .

נערך על-ידי _Amaterasu_

פורסם

זה הוא לא היא..וקשה לדעת אני מאמין שזה דגם חדש שעדיין יותר מידי ניסו.

פורסם

למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג את ה-G700S בארץ?

פורסם

אני גם לפני רכישה של עכבר כזה, אני החלטתי לרכוש את הגרסה הרגילה.

תקנה מEBAY לא חסר מקומות בחו"ל, אתה תמצא אותו שם באיזור ה350-400 ₪ כולל משלוח.

פורסם

אני קניתי מחודש מ-ebay g700

פורסם

ראיתי גם G700 רגיל מחודש.

אני מעדיף לא להתעסק עם זה, קונה רק חדש.

למרות שלפעמים מחודש הוא אפילו טוב יותר מחדש.

בכמה ראית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים