פורסם 2013 ביוני 1512 שנים אבל כבר יש לך G700. אם אתה רוצה עוד עכבר, תקנה את הblack mamba של razer שאלה לבעלי הG700, החלפתם את הסוללה? אני שוקל להחליף אותה, נמאס לי להטעין 3-4 פעמים ביום.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים אני מטעין פעם ביומיים שלושה..ישנו פרופיל חסכוני בחשמל. נערך 2013 ביוני 1512 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים רציני לגמרי. אחרי משחק אחד זה יורד לפס אחד ואז אחרי שעה מתחיל להבהב באדום.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים או שיש לך בעיה בסוללה או שמוגדר אצלך פרופיל לא חסכוני בכלל..אצלי בשימושים רגילים כמו שולחן העבודה, אינטרנט וכו׳, עובד פרופיל חסכוני ובמשחקים ישנו פרופיל למקסימום גיימינג שהוא לא ממש חסכוני.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מה באמת ההבדלים בין שלושת המצבים. אני משתמש ב-normal gaming @ 500 כשאני משחק, יותר מזה והסוללה לא תחזיק יום. זה באמת משפיע לרעה על הביצועים של העכבר?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים עידן, איך לעזאזל אתה מצליח לשחק עם DPI כזה גבוה? אני משחק על 1600, יותר מזה הדמות שלי עושה סיבובים בשניה
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים אני משחק על 5700 dpi, מוריד את הרגישות של העכבר בתוך המשחק לרבע, אפילו פחות.חוץ מה יש הבדל בין ה-dpi שאני משחק בתור צלף ומסתכל דרך כוונת לבין כשאני נכנס לטנק או בתור מהנדס, הגדרתי שבלחיצה שמאלה על הגלגלת אני מחליף בין שתי רמות dpi.עוד דבר שגיליתי בתור צלף, אם אתה מרים את ה-dpi למקסימום ומוריד את רגישות העכבר בתוך המשחק, אין קפיצות בתזוזת הכוונת למרחקים ארוכים בנשק צלפים.חשוב גם המשטח שיש לי שהוא הכי מתאים לעכבר הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.