עבור לתוכן

איך העכבר G700s

Featured Replies

פורסם

אחלה אחשוב על זה..

• תגובות 152
  • צפיות 20.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן גם אצלי התחילה את הבעיה ואני בכלל לא משתמש בבטרייה עוד מההתחלה, לא מבין מה הפיתרון המטומטם להוציא את הבטרייה וללחוץ על כפתורים, זה סתם שקר שהם אומרים. כי בלי בטרייה אין סיבה לעשות את זה ההפך להכניס את הבטריה וללחוץ על כפתורים. כלומר אין היגיון או לוגיקה במה שהם אמרו כפיתרון זמני. וגם ה G9 שלי התחיל לעשות בעיות עם 2 משטחים שעובדים מצויין עם עכברים אחרים Razer Goliathius Control ו SteelSeries הפשוט ב 50 שקל או משהו בשניהם העינית מרצדת ולפעמים קופצת ולא ממש זז מדוייק. לוגי'טק האלו עכשיו עלו לי בקניית שני עכברים חדשים. מישהו מצא פיתרון אחר באמת אקטואלי ? למי אפשר לפנות בשביל אחריות כזאת כי קניתי את העכבר ב KSP תל אביב, אפשר לפנות ישירות לבנדא ?

פורסם

הבעיה באמת נשארה ומפריעה? לי היא הופיעה פעמיים ומאז אפילו לא פעם אחת.

פורסם

נעלמה שוב..

פורסם

קיבלתי את ה-G700s שלי היום. בהחלט הרבה יותר מאסיבי וכבד מה-G9 שהיה לי.

יש לי רק שאלה אחת למי שיש את הדגם הזה או הקודם. לחצן ה-back button) G4) לא עושה את רעש ה"קליק" כמו שלושת הצדדיים האחרים כשהוא נלחץ. ובכלל הפידבק הרבה פחות מורגש בלחיצה עליו בהשוואה. זה רק אצלי? :undecided:

פורסם

ממה שזכור לי הוא לא קליקי, אני כרגע לא בבית, גם לחיצה על הגלגלת מצד ימין לצד שמאל היא קליקית ומצד שמאל לימין היא לא.

פורסם

אשמח לשמוע ביקורות עליו :)

פורסם
קיבלתי את ה-G700s שלי היום. בהחלט הרבה יותר מאסיבי וכבד מה-G9 שהיה לי.

יש לי רק שאלה אחת למי שיש את הדגם הזה או הקודם. לחצן ה-back button) G4) לא עושה את רעש ה"קליק" כמו שלושת הצדדיים האחרים כשהוא נלחץ. ובכלל הפידבק הרבה פחות מורגש בלחיצה עליו בהשוואה. זה רק אצלי? :undecided:

אני יוכל לענות לך על זה ברגע שגם אני יקבל אותו.

דרך אגב כמה הוא עלה לך יחד עם המשלוח?

פורסם

כ-500 אחרי מכס ~

פורסם

שווה כל שקל..

בזכות העכבר הזה והמצביעים אולי הרווחתי לוח אם (-:

פורסם
כ-500 אחרי מכס ~

העכבר נתפס במכס?

מאיפה הזמנת מאמזון?

יצא יקר.

פורסם
העכבר נתפס במכס?

מאיפה הזמנת מאמזון?

יצא יקר.

80$ מאמזון. אבל משלוח ומכס.. :undecided:

פורסם

באיי ביי אחרי הכל זה יוצא באיזור ה120 דולר, פשוט ששם הנושא של המכס יותר קל.

פורסם

אתם עושים לי חשק..

פורסם

תמכור את הלוח, ישאר לך מספיק כסף לעכבר חדש :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים