פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים באנדל טוב למי שלא שיחק אבל ה-uplay הזה עוד קיים?אחד הקליינטים הכי גרועים שפותחו אי פעם למשחקים, גם בחינם לא משחק דרכו
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים באנדל טוב למי שלא שיחק אבל ה-uplay הזה עוד קיים?אחד הקליינטים הכי גרועים שפותחו אי פעם למשחקים, גם בחינם לא משחק דרכוה Uplay הוא למעשה הדבר היחידי שעוצר אותי מלקנות את AC: Rouge ואת פאר קריי 4.פשוט לא רוצה להתעסק עם הקליינט הגרוע הזה. נערך 2015 בספטמבר 810 שנים על-ידי Peace
פורסם 2015 באוקטובר 2010 שנים רק חבל שהמשחק הכי טוב שם הוא בגרסה הישנה ולא בגרסת ה-HD (אני מדבר על RE4)
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים למה אתה חושב ככה?עד כמה שידוע לי, בסטים קיימת רק גרסת הHD, והקודים הם לסטים, אז...
פורסם 2015 באוקטובר 2210 שנים כי הסרטון שם הוא 480P ולא ראיתי בשום מקום שזו גרסת HD של המשחק. אולי אני טועה
פורסם 2015 באוקטובר 2310 שנים להרבה משחקים הם שמים וידאו 480P, זה לא אומר כלום על המשחק.בעיקרון גרסת הHD נחשבת בסטים לגרסה הרגילה/יחידה של המשחק, כאילו הגרסה הקודמת לא היתה קיימת (ייתכן שהיא גם לא היתה אף פעם בסטים, לא יודע).בעמוד המשחק בחנות של סטים הם קוראים לו פשוט resident evil 4 בלי לציין שזה HD (מן הסתם זו הסיבה שhumble עשו אותו דבר), אבל מהתבוננות בשאר העמוד אתה יכול ללמוד שזו גרסת הHD. למשל מתמונת הלוגו של המשחק, שם כתוב בקטן בצד ימין למעלה "ultimate HD edition", מהתמונות, וכן מאיזכורים בתיאור המשחק ובביקורות.עריכה: עכשיו טרחתי להסתכל בסרטון של humble שציינת, ומופיע בתוך הסרטון עצמו כמה פעמים שמדובר בגרסת HD. נערך 2015 באוקטובר 2310 שנים על-ידי yonizaf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.