עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
בהתחלה הם בכלל לא חילקו מפתחות לסטים. זה היה free DRM

כל ה-Humble Indie Bundle היו ועודם DRM Free. הבאנדלים האחרים הם לא.

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

EA תורמים את *כל* הכסף מהבאנדל הזה, בניגוד לרוב הבנאדלים שבהם אחוז הולך למפתחים. מבחינתי הם יכולים לבחור איזה משחקים שהם רוצים ואני עדיין לא אקרא להם "זבלה".

פורסם
EA תורמים את *כל* הכסף מהבאנדל הזה, בניגוד לרוב הבנאדלים שבהם אחוז הולך למפתחים. מבחינתי הם יכולים לבחור איזה משחקים שהם רוצים ואני עדיין לא אקרא להם "זבלה".

אני איתך

פורסם

אני לא.

כל עוד הם לוקחים את הכסף שלך, אמור להיות אכפת לך מה אתה מקבל בתמורה, ולא משנה מה הם בחרו לעשות עם הכסף שלהם אח"כ (וגם אם הם הצהירו את זה מראש).

שילמת - קיבלת זבל (לטעמך) - זכותך לקרוא לזה זבל.

זכותך גם לא לקנות בכלל כמובן, אבל מי ששילם מראש בתקווה שיתווספו משחקים טובים, יכול להתאכזב ולהתלונן כאוות נפשו, ואין קשר לשאלה "לאן הולך הכסף". אני הייתי מעדיף כבר שיקחו את הכסף לעצמם אם זה מה שהיה נותן משחקים יותר טובים במקום.

פורסם

^

יפה אמרת

אולי הגזמתי עם הזבלה אבל מה שבטוח שהמשחקים הנוספים נראים תלושים משאר הבאנדל ברמה שלהם

עד עכשיו היית יכול לסמוך על זה שהמשחקים הנוספים לפחות ישתוו פחות או יותר לבאנדל הבסיסי עצמו

מכאן והלאה אני כבר מבחינתי נעקצתי ופתוח מחשבתית לאופציה של משחקים נוספים ברמה נמוכה בעתיד וחבל

פורסם

במחיר של $5 (שממנו EA לא רואים סנט) הם נותנים משחקים עם מחיר מחירון כולל של $150, מתוכם משחקים עם ציונים מאוד גבוהים ב-metacritic ובחלקם עם מפתחות אקטיבציה גם לאוריג'ין וגם לסטים. בקיצור, קצת פרופורציות.

פורסם

אתה מדבר כאילו EA עשו משהו מיוחד. אבל הם לא. העולם מלא כרגע בבאנדלים שעולים דולרים בודדים עבור משחקים בערך כולל של 100+ דולר, וכבר היו באנדלים טובים יותר מבחינת איכות המשחקים.

נשאר רק העובדה שהם "לא רואים סנט" - כאמור, זה לא אמור להזיז ללקוח המשלם. זה לא שהם מחלקים את הבאנדל בחינם, הם לוקחים ממך כסף. אחר כך שיעשו עם זה מה שהם רוצים - שיתרמו לצדקה, שישרפו במדורת לג בעומר - זה לא אמור להזיז ללקוח ברגע שהכסף כבר יצא מכיסו.

ויותר מזה, בעבורי העובדה שהם תורמים את הכסף לצדקה הוא חיסרון, כי אני תמיד מעדיף שהכסף יגיע למפתחים, ואין לי שום עניין לתרום לארגוני צדקה שהם בחרו (את הצדקה שלי אני כבר נותן למי שבא לי, תודה רבה). בדרך כלל בבאנדלים אם אני זוכר אני מזיז את הסליידר של "למי יגיע הכסף" כך שילך למפתחים ולא לצדקה. כאן אני לא יכול, אז הכסף עבר כולו לhumble bundle. נו, שיהיה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו באנדל משחקי Might & Magic (גם ה-RPG הישנים, וגם משחקי האסטרטגיה).

פורסם
אתה מדבר כאילו EA עשו משהו מיוחד. אבל הם לא. העולם מלא כרגע בבאנדלים שעולים דולרים בודדים עבור משחקים בערך כולל של 100+ דולר, וכבר היו באנדלים טובים יותר מבחינת איכות המשחקים. נשאר רק העובדה שהם "לא רואים סנט" - כאמור, זה לא אמור להזיז ללקוח המשלם. זה לא שהם מחלקים את הבאנדל בחינם, הם לוקחים ממך כסף. אחר כך שיעשו עם זה מה שהם רוצים - שיתרמו לצדקה, שישרפו במדורת לג בעומר - זה לא אמור להזיז ללקוח ברגע שהכסף כבר יצא מכיסו. ויותר מזה, בעבורי העובדה שהם תורמים את הכסף לצדקה הוא חיסרון, כי אני תמיד מעדיף שהכסף יגיע למפתחים, ואין לי שום עניין לתרום לארגוני צדקה שהם בחרו (את הצדקה שלי אני כבר נותן למי שבא לי, תודה רבה). בדרך כלל בבאנדלים אם אני זוכר אני מזיז את הסליידר של "למי יגיע הכסף" כך שילך למפתחים ולא לצדקה. כאן אני לא יכול, אז הכסף עבר כולו לhumble bundle. נו, שיהיה.

אז אתה נותן כסף ל EA.

אני מעדיף לתת יותר להאמבל באנדל על היוזמה

פורסם

לגבי ה More games coming soon, במידה ואני רוכש כרגע את הבאנדל במחיר שהוא מעל המחיר שפותח כרגע את כל המשחקים (עומד על מעל 15$ כרגע) - האם ברגע שיתווספו משחקים נוספים אקבל אוטומטית גם אותם או שצריך להמתין שהם יפתחו ורק אז לרכוש את הבאנדל?

פורסם

אם תשלם מעל הממוצע אתה אוטומטית תקבל את המשחקים ה coming soon ברגע שיתווספו. לא צריך ללכת על הרף של ה 15 אם אתה לא מעוניין במשחקים האלה (למרות שטכנית הם יכולים להוסיף גם לשם משחקים)

רק שאתה תקבל במייל מתי שהם ישוחררו ותצטרך להכנס לחשבון שלך בהאמבל באנדל כדי להוריד אותם.

פורסם

IlanF - זה משהו שיצא לך להתנסות בו בעבר? רכשת באנדל לפני שנוספו המשחקים וקיבלת את השאר אחרי שהם התווספו במייל?

בנוסף, מישהו רכש את הבאנדל ויכול לציין אילו משחקים הם ל STEAM ואלו ל UPLAY?

פורסם

כן

פורסם

תודה :xyxthumbs:

מישהו רכש את הבאנדל ויכול לציין אילו משחקים הם ל STEAM ואלו ל UPLAY?

פורסם

תסתכל באתר, יש אייקון מתחת לכל משחק שאומר איפה אתה תקבל אותו. רוב המשחקים של לי ופליי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים