עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מעניין איזה משחקים יוסיפו.

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניחוש שלי 99% דד ספייס 3 כי כבר נתנו אותו חינם בזמנו או באיזה באנדל בדולר

ואולי גם מס אפקט 3 יתנו מי יודע וככה יהיה הרבה שלושים ביחד

פורסם

הלכתי על הבאנדל בדולר כי Dragon Age: Origins הופיע אצלי בווישליסט של סטים, ואחרי כמה דקות גיליתי שיש לי אותו כבר ב-Origin (כנראה שחילקו אותו בחינם פעם). זה היה ברור שבמוקדם או במאוחר אני ארכוש משחק לסטים כי אין לי סבלנות לבדוק ב-GOG/Origin/Uplay לפני כל רכישה אם כבר יש לי את המשחק. אז הנה זה קרה. לפחות הסכום זניח וחלקו הולך לצדקה...

עריכה: זמן המשחק הממוצע ב-Dragon Age: Origins עומד על 55 שעות (!) ...עכשיו נשאלת השאלה למה לעזאזל המשחק הזה היה אצלי בווישליסט?

פורסם

אלה המשחקים שהתווספו:

• Wing Commander 3: Heart of the Tiger
  • Wing Commander IV: The Price of Freedom
  • SimCity 2000
  • Ultima VII The Complete Edition

אשמח לקבל את WING COMMANDER 4 ממישהו שקנה ולא מעוניין.

פורסם

כל המשחקים החדשים שהתווספו מגיעים במפתח אחד אז זה יהיה קצת בעיתי...

פורסם
:undecided:

אני מוכן להביא לך את המפתח שמכיל בתוכו את המשחקים כולל את וינג קומנד 4 שביקשת

אם אתה מעוניין תפנה אליי בפרטי :)

פורסם

:xyxthumbs:

אגב נראה ש EA פתרו את בעית המשחקים הכפולים.

wing commander 3 ו- simcity 2000 כבר היה לי בחשבון ואחרי שהוספתי את המפתח הם עדיין מופיעים פעם אחת

פורסם

אז משחקים כפולים פשוט נעלמים? לא ניתן לתת אותם למישהו אחר? (עדיף מאשר שילכו לפח...)

אני מדלג על החבילה הזאת. דרגון אייג',מאס אפקט, דד ספייס שיחקתי. בשאר לא בטוח שאגע בזמן הקרוב.

פורסם

לא נראה לי שהם סדרו את זה, נראה לי שמשחק מופיע לך פעמיים רק אם הוא היה מותקן בזמן שהוספת את הבאנדל. לפחות אצלי זה מה שקרה.

פורסם

WHAT THE FRACK?!

ממתי המשחקים שנרכשים בהאמבל באנדל נפדים באוריג'ין?! עד היום כל הבאנדלים שרכשתי שם היו מפתחות לסטים - מה קרה?! :bash:

פורסם

למקרה שפספסת, לבאנדל הנוכחי קוראים humble ORIGIN bundle, על שם העובדה שזה באנדל לאוריגין, ואפילו יש 2 בסוף כדי להזכיר שכבר היה אחד כזה פעם.

אחרי הכל, זה באנדל של EA ויש להם אינטרס לקדם את החנות שלהם.

למרות זאת, משום מה הם היו נחמדים מספיק כדי לספק גם מפתחות סטים לחלק מהמשחקים. אני לא רואה סיבה להתלונן.

פורסם

בהחלט פיספסתי, פשוט לא ציפיתי לזה, הנחתי שהחברה הללו עובדים רק עם סטים. חיים ולומדים.

תודה על הטיפ למפתחות סטים, גם לזה לא שמתי לב :hi:

פורסם

בהתחלה הם בכלל לא חילקו מפתחות לסטים. זה היה free DRM

פורסם

כנראה התוצאות הכספיות לא עמדו בציפיות שלהם ואז החליטו להוסיף משחקים נוספים זבלה

סתם זרקו שם שטויות בשביל לצאת ידי חובה

לא אהבתי את המשחקים הנוספים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים