עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תשימו בחתימות רשימת משחקים שיש לכם להחלפות או איזה קישור לרשימה עדכנית ככה יהיה יותר יעיל

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום חברים! האם שווה לשלם $15 בשביל AGE OF AMPIRES או להסתפק ב - $6?

פורסם

קצת לדייק זה Age of Empires Legacy Bundle שעולה בSteam כרגע בלי שום מבצע $54.99(194.12ש"ח).

בכל מקרה זה תלוי בך אם אתה אוהב משחקים כאלו למרות שלפעמים המחיר פשוט מפתה מדיי לדעתי ואז פשוט קונים שיהיה P:

פורסם

הבעיה שהמחיר ממש מפתה וקונים, אבל אין זמן לשחק בכל המשחקים האלה! אני מגיע למסקנה שאני קונה באנדלים לשימוש עתידי ואני לא ממש מרוצה מזה

פורסם

אם אני לא טועה יש סמיילי כזה, מזמן ל פתחתי סמיילים לא זוכר בדיוק.

פורסם

תודה על התגובות חברים!

בזמנו אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2.

יש לי גם כך קרוב ל- 200 משחקים בספרייה של STEAM ורוב המשחקים לא שיחקתי אף פעם. :cry:

אבל HUMBLE BUNDLE האלה כל כך מפתים

פורסם

בדיוק מה שקורה לי ולחלק גדול מחברי הפורום

יש לי גם כך קרוב ל- 200 משחקים בספרייה של STEAM ורוב המשחקים לא שיחקתי אף פעם. :cry:
ובזמן שלא משחקים בחלק גדול מהם יוצאים עוד ועוד משחקים חדשים שיוצא שלא משחקים בהם והם נוספים לספריית המשחקים:undecided::(:cry: , בקיצור אין מספיק זמן ל:surmene: בהכל LOL :funn:
פורסם

נשאיר אותם לפנסיה :rolleyes:

רק אני לא בטוח שהם יעבדו בעוד 30 שנה באיזו WINDOWS 25 :biglaugh:

פורסם

תמיד תוכל להריץ מערכות ישנות בתוך VM (או להריץ אותן בתוך VM ישן שתומך במערכות ישנות בתוך VM חדש... ;))

פורסם

למי שפספס איכשהו, יש עכשיו באנדל לאנדרואיד (בלבד) מאת SEGA, במקביל לבאנדל הרגיל.

כמו כן התחיל באנדל "שבועי" חדש, שמשום מה לא נראה לי מלהיב במיוחד.

פורסם
למי שפספס איכשהו, יש עכשיו באנדל לאנדרואיד (בלבד) מאת SEGA, במקביל לבאנדל הרגיל.

כמו כן התחיל באנדל "שבועי" חדש, שמשום מה לא נראה לי מלהיב במיוחד.

יופי שלא ילהיבו, אני מוצא את עצמי קונה באדנל כל שבועיים! גררר :s07:

פורסם

לא יודע מה הלחץ של כולכם מזה שיש לכם "יותר מדי משחקים". אף אחד לא אמר שחייבים לשחק את כולם.

נניח אם קניתי באנדל של 10 משחקים שמתוכם אני כנראה הולך לשחק באחד או שניים, והמשחק-או-שניים האלה שווים את המחיר של הבאנדל, מה אכפת לי שקיבלתי עוד 8 או 9 משחקים? זה לא כאילו סתם זרקתי כסף, וזה שהמשחקים הנוספים יושבים להם שם לא באמת מפריע. עבור אנשים מסויימים זה אולי אפילו מספק יצר רכושנות או אספנות כלשהו - בלי באמת לבזבז סתם כסף. ואולי, אולי יום אחד כן ייצא לך לשחק בחלק מהמשחקים שלא חשבת שתגיע אליהם אי פעם - ואז זה רווח נקי.

פורסם

את המשחקים שלא צריכים עדיף לא לאקטב לדעתי. זה משאיר את האופציה להחליף או למסור אותם אח"כ.

פורסם

אני לא עשיתי אקטיבציה רק ל TERRARIA כי היה לי כבר

פורסם

לא מוצא דיון לבאנדלים אחרים אז אני מפרסם פה.

ל groupees יש באנדל לא רע שכולל את LBA2 (חבל שלא את הראשון אבל אולי יוסיפו בהמשך) ואת BETRAYER

https://groupees.com/bm14

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים