פורסם 2014 ביולי 2211 שנים 16 משחקים ועוד משחקים מוסתרים ב 15 דולר, דיל משתלם אם עושים בדיקה של כל המשחקים במחירים הכי נמוכים שהם היו בהם אי פעם, זה באמת יוצא מחיר פיצוץ, בסמר סייל כמעט קניתי את DEUS EX ב 5 דולרואכן הבאנדל הקודם הגיע נגיעה מ 4 מיליוןנראה שהם ממשיכים להפגיז בבאנדלים טובים נערך 2014 ביולי 2211 שנים על-ידי Mpro
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים 16 משחקים ועוד משחקים מוסתרים ב 15 דולר, דיל משתלם אם עושים בדיקה של כל המשחקים במחירים הכי נמוכים שהם היו בהם אי פעם, זה באמת יוצא מחיר פיצוץ, בסמר סייל כמעט קניתי את DEUS EX ב 5 דולר יש לי את Deus Ex וחלק מהמשחקים האחרים מהטיר של ה-15 דולר להחלפה. לפרטים: ת'רד החלפת המשחקים הרשמי של HWZONE
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים עשיתי "בדיקת מלאי" ויש לי מפתחות מהבאנדל של WD שאני מוכן לתת: נמכר - The Lord of the Rings: War in the NorthThe Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack נמכר - Scribblenauts UnlimitedGuardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC - נמכרנמכר - Guardians of Middle-earthBatman™: Arkham Origins DLCשלחו ה"פ עם מייל ומה אתם רוצים. נערך 2014 ביולי 2611 שנים על-ידי ~BaRaK~
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים יש לי גם כמה דברים מההאמבל באנדל שאני יכול לתת:Batman™: Arkham Origins DLC (זה רק ה- DLC, בלי המשחק)The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack*ברק תכנס לקישור שאתה מקבל מהאמבל באנדל ותראה שבאמת לא נתת אותו לאף אחד. יש לי כמה משחקים שעדיין כתוב עליהם "Give this link to your friend" אבל בפועל כשנכנסים ללינק אני מקבל הודעה שכבר נתתי את המשחק למישהו
פורסם 2014 ביולי 2711 שנים אני ממש מתלבט אם לרכוש את ההאמבל באנדל, אין לי שום משחק בבאנדל הזה אז לא יהיו לי כפילויותכדאי לקנות? איזה משחק הכי משתלם שם?
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים הוסיפו את המשחקים: The Last Remnant Just Causehitman: Blood Money Hitman: Contracts Hitman: Absolution
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים THIEFב 9.99מחיר הכי נמוך עד עכשיוכנראה באירוע של חג המולד עוד כמה חודשים הוא ימכר ב 7.5 דולר ושנה אחרי זה ב 4.99
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים וואו המשחק כל כך גרוע?כן.בגלל שהוא אמר כן אני חייב להגיב שדווקא לא גם אני ירדתי על המשחק בהתחלה אבל אחרי זה התרגלתי וממש נהנתי ממנו אני עדיין צריך לסיים אותו האמת יש לו אווירה ממש טובה גרפיקה בדברים מסויימים יפה ועשו את ההתגנבות ממש טוב יש גם בעיות במשחק אבל עדיין מהנה מאוד לסינגל
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים יש באנדל שבועי חדשהתאכזבתי מאוד לאחרונה הם מפציצים בבאנדלים והשבוע חלש לגמרי
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים קניתי בדולר בגלל שהטריילר של COSMIC DJ שעשע אותי- - - תגובה אוחדה: - - -קניתי בדולר בגלל שהטריילר של COSMIC DJ שעשע אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.