פורסם 2014 בינואר 1811 שנים הבנתי שיש לו כמה מודים טובים, אז 6$ נראה לי שווה (או פחות אם לא אכפת לך מההרחבה, אבל אני לא יודע להגיד לך אם יש מודים שדורשים אותה)אבל אם אתה רוצה אותו רק בשביל DAY-Z, אז אל. עובדים על DAY-Z בגרסה standalone שלא דורשת את ARMA ונמצאת כרגע בסטים ב- early access
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים Humble Weekly Sale: Codemasters1$OverlordOverlord: Raising Hell DLCOperation Flashpoint: Red RiverOperation Flashpoint: Dragon RisingRise of the Argonautsאו 6$ בשביל לקבל גםDiRT ShowdownDiRT 3Overlord II
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים הבאנדל בא לי ממש טוב כבר כמה זמן רציתי את סדרת פלאשפוינט קניתי ב 2 דולר לא רוצה להגיע ל 6 בשביל המשחקים הנוספים ןאוברלורד 2 יש לי כבר אבל נראה איזה משחקים יוסיפו
פורסם 2014 בינואר 3111 שנים לא יוסיפו זה השבועי ואם היו מתכננים להוסיף היייתה מן קוביה מסתורית שזה רק בבאנדל הראשי.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים חבילה מדהימה, Brave New World לבד עולה 30$ ובחצי מזה אפשר לקנות פה את CIV 3-5 עם כל התוספות שלהם (לא נראה לי שיצא עוד משהו אחרי Brave New World)
פורסם 2014 בפברואר 611 שנים Psychonauts Costume Quest Stacking Pay ₪21 or more for Brutal Legend Pay more than ₪59 to unlock Spacebase DF-9 (Early Access Game) [h=3]Includes soundtracks![/h]
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים באנדלים נחמדים, אבל לא משהו שמפיל אותי מהכסא. מאז הבאנדל של EA אף חברה לא הפציצה עם משהו ברמה דומה. כנראה שזה היה משהו חד פעמי...
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים חבילת אינדי מצויינת:Guacamelee! Gold Edition,Dust: An Elysian Tail,The SwapperGiana Sisters: Twisted DreamsBeat the average price paid *and* get the additional:AntichamberMonaco: What's yours is mineובהמשך יתווספו עוד משחקים.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים כן באמת משחקים נחמדים בעיקר נחמד שהסכום הקבוע 6 דולר לא נמצא ובמקומו משהו יותר חביב בסגנון 4 דולר קניתי את החבילה למרות שגוואקימאלי כבר יש לי אחלה של משחק בכלל יש שם כמה משחקים קטנים ששקלתי לקנות וגם הרבה סאונדטראקים ב FLAC מה גם זה מוסיף משחקים לספריית סטים ופותח אופציה להרוויח קלפים לכל המשחקים ולמכור אותם ולהחזיר קצת מהכסףעריכה " פשש כמעט 4 גיגה של FLAC נשמע איך הם אבל יש לי הרגשה לפי המשחקים שהמוזיקה תהיה נחמדה נערך 2014 בפברואר 1811 שנים על-ידי 3emi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.