פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים תשאיר לי מייל אני אשלח לך gmעריכה בעצם לא צריך מייל, שלחתי לך בפרטיאני שוקל אם לקחת את sanctum לעצמי, או לתת למישהו, ניסיתי לשחק בראשון ולא כל כך התחברתי אליו, אבל אולי אם נתארגן פה על קבוצה לשחק יהיה נחמד נערך 2013 בדצמבר 411 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2013 בדצמבר 1011 שנים לכל מי ששילם או ישלם מעל הממוצע יקבל עוד 3 משחקים מהthe Humble Jumbo BundleSanctum: CollectionOrcs Must Die! GOTYCities in Motion 2
פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים מתברר שיש לי כבר Orcs Must Die! GOTY, הייתי בטוח שיש לי רק את המשחק הבסיס ללא ה- DLCים. אז... מישהו מעוניין?
פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים humble weekly חדש:ZENO CLASH 1+2KILLING FLOORDWARFS?!מעל הממוצע מקבלים את ROCK OF AGES וRISING STORM.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אמנם באיחור אבל קניתי את הבאנדל הראשי בדולר אחד רק בשביל המשחק LITTLE INFERNO משחק בזה כבר איזה שעה כזה נחמד
פורסם 2014 בינואר 711 שנים Humble Indie Bundle X1$To The Moon Joe Danger 2: The Movie Papo & Yo BitTRIP Runner 2מעל המומצע(בזמן שאני כותב הוא 7.94$ וממשיך לרדת)Reus Surgeon Simulatorומשחקים נוספים שכנראה ייתגלו בשבוע השני.
פורסם 2014 בינואר 711 שנים ממוצע יורד זה חדשתמיד רגיל שהוא עולה לאט לאט קניתי בדולר כי ראוס כבר יש לי והסימולטור ניתוחים שחקתי פעם וזה לא ממש שחיק סתם שטותי נראה מה המשחקים שיוסיפו לא נראה לי אני יכניס לזה מעבר לדולר
פורסם 2014 בינואר 911 שנים Shadowgrounds Trine Jack Claw Pay $6 or more to unlock two more games! Shadowgrounds Survivor Trine 2: Complete Story
פורסם 2014 בינואר 1111 שנים מחבר זה באנדל שהם כבר מכרו בעבר (חוץ מ-Trine 2 שעוד לא היה כשמכרו את הבאנדל ההוא, אבל הוא נמכר בבאנדלים אחרים). בסך הכל מומלץ - Trine משחק פאזל\פלטפורמה מצוין ועל ההמשך שמעתי דברים טובים. Shadowgrounds והמשכו - משחקי פעולה ממבט מעל, חביבים למדי אם כי קצת חוזרים על עצמם. Jack Claw זה לא באמת משחק.
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים הוסיפו לHumble Indie Bundle X עוד משחקים(מעל המומצע)HOARDStrike Suit ZeroToki Tori 2+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.