פורסם 2013 ביוני 2712 שנים החולשה שלי לMSI נעלמה לה אחרי שלוח אם highend שלהם החליט שלתת לNB להתבשל זה הגיוני לחלוטין ולא צריך לדווח על זה באף אחד מהחיישנים.8-9 חודשים אכלתי BSODים על זה עד שהצלחתי לאתר מה הבעיה ):
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים על מתי אנחנו מדברים ואיזה ספק כך היה לך? תמיד יש יוצא מין הכלל..אני מדבר על MSI בשנתיים האחרונות בעיקר..לפי דעתי MSI זו אסוס הבאה אם הם ימשיכו כך.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים על מתי אנחנו מדברים ואיזה ספק כך היה לך? תמיד יש יוצא מין הכלל..אני מדבר על MSI בשנתיים האחרונות בעיקר.. לפי דעתי MSI זו אסוס הבאה אם הם ימשיכו כך. MSI השתפרו הרבה בשנים האחרונות למרות שהיה לי לוח שלהם ישן, P43T-C51, לא לוח יוצא מן הכלל, אבל הצלחתי להגיע איתו ל-3.1 גה"צ על Q8300 (סטוק 2.5) שזה נחמד, והוא עדיין עובד כמו סוס עבודה במחשב אחר (עם אותו מעבד). לא הצחתי לייצב אותו על באס של 533, אבל זה מובן.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים על מתי אנחנו מדברים ואיזה ספק כך היה לך? תמיד יש יוצא מין הכלל..אני מדבר על MSI בשנתיים האחרונות בעיקר..לפי דעתי MSI זו אסוס הבאה אם הם ימשיכו כך.מדבר על 4-5 שנים אחורה בערך.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים אני דווקא מעדיף את Gigabyte, מאוד אהבתי את העיצוב החדש לWindforce שקיבל GTX 780.
פורסם 2013 ביולי 512 שנים איך זה שטיטאן הוא כביכול הליבה הבודדת החזקה ביותר אבל ה780 שהוא גם ליבה בודדת חזק ממנו?
פורסם 2013 ביולי 512 שנים כנראה תדר משמעותית גבוה יותר שמתאפשר עם קירור מתקדם.עושה רושם גם, כפי שראינו בדור הקודם, שככל שיש פחות cuda cores גם ניתן להגיע לתדרים גבוהים יותר.זאת גם הסיבה כנראה ש670 WF3 היה כה צמוד ל680.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.