עבור לתוכן

כרטיס חזק יותר?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 50' ברזולוציה של 1280x720, איזה כרטיס מסך עד 2000 ש"ח יספק לי את הביצועים הכי טובים במחיר הכי נמוך (מסתפק ב-50FPS)?

תענה על השאלה נכון (כמובן שאין תשובה אחת נכונה) ואני עוזב אותך.

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רוצה לבחון אותי? בפרטי, לא כאן.

אני אשמח למענה על השאלה האחרונה שלי. (ואל תגיב תגובה נוספת ואגלה שהתגובה הזו לא מסייעת)

פורסם

שלחתי לך בפרטי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם עד 22:55 לא תענה, אני יקבל את התשובה שלי.

פורסם

אור, סער, חדל קשקשת פה ע"ג הפורום.

סער, אם יש לך שאלות אתה חייב להיות יותר ממוקד וספציפי ולא יכול פשוט להפגיז שורה ארוכה של שאלות מבלי שאפילו טרחת לבקר בגוגל. יש לך כאן דיון נעוץ למען השם, שם הבדלי עוצמות לכן אין שום סיבה שבעולם שיפתח בפורום הזה בכלל דיון ששואל שאלה שכזאת.

פורסם

אל תאיים סער.

כעת אשאל אותך חידה קטנה:

יש לי משדר שיכול לשדר עד ל-32 מקלטים שונים בו זמנית (ולא יותר).

האם זה באמת אכפת לי מה הגודל של כל מקלט או הצורה שלו? האם אני יכול לשדר ליותר מקלטים אם הם יותר קטנים, או לפחות מקלטים אם הם יותר גדולים?

אם תחליף "משדר" ב"כרטיס גרפי" ו"מקלט" ב"פיקסל" תקבל תשובה דומה.

פורסם
  • מחבר

האם ה-GTX660 לא יהיה OVER לרזולוציה שציינתי?

פורסם
אני יודע שזה נראה כך, אתה מוזמן לבחון אותי עד מחר בהצעת מפרטים ותראה שהמפרטים שלי מעולים. (:

התגובה שלך לא ממש עזרה לי...

יש הבדל בין לבנות מפרטים כמו תוכי לבין להבין איך החומרה עובדת ומה טוב לפי משתמש.

אני מקווה שהאנשים בFXP לא באמת לוקחים ממך עצות.

פורסם

נראה לי שהוא הבין את הקטע..

פורסם

אני חושב שאתם יורדים עליו קצת יותר מדי. הוא בסה"כ פה בשביל ללמוד ואם לא נלמד (אפילו קצת בכח) אנחנו סתם נבריח קהילה, אפילו אם היא באה מ-FXP

פורסם

תראה ליאור, אני לא מאלו שהיו מעורבים עמוק בספק הכוח שלו, ככה שאין לי זכות לשפוט, אך אני מבין את זה שהם נוטרים לו טינה על כך שאכל להם את הראש בעבר עם כל מיני ספקים גנריים בדיונים ארוכים. אבל צודק שצריך להפסיק טיפה את הספאם הזה.

פורסם
אני חושב שאתם יורדים עליו קצת יותר מדי. הוא בסה"כ פה בשביל ללמוד ואם לא נלמד (אפילו קצת בכח) אנחנו סתם נבריח קהילה, אפילו אם היא באה מ-FXP

איך מלמדים מישהו שמתעקש לא להקשיב?

פורסם
תראה ליאור, אני לא מאלו שהיו מעורבים עמוק בספק הכוח שלו, ככה שאין לי זכות לשפוט, אך אני מבין את זה שהם נוטרים לו טינה על כך שאכל להם את הראש בעבר עם כל מיני ספקים גנריים בדיונים ארוכים. אבל צודק שצריך להפסיק טיפה את הספאם הזה.

אני כבר שכחתי מהעניין, הבן אדם הבין את הטעות שלו ורואים,אחרת הוא לא היה חוזר ושואל שאלות.

אחת המעלות הכי גדולות היא להודות בטעויות ועוד יותר גדולה היא הסליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים