עבור לתוכן

Wolfenstein: A New Order - דיון מקדים, מיועד ל - 2014

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זה בעיה או לא אבל בזמנו שיחקתי ברייג' עם gtx580 ועכשיו אני משחק במשחק הזה עם 7970 ואין ממש הבדל זה נראה כאילו שני המשחקים רצים דומה בשבילי.

כמו שאמרתי יש את הדליי הזה של החלקיק שנייה שהוא טוען את הטקסטורות אבל מתרגלים לזה וזה היה גם ברייג' ככה אז אני מקבל את אותה החוויה, חוץ מהעובדה שוולפנשטיין הרבה יותר מעניין מרייג'.

• תגובות 61
  • צפיות 21.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים למה המשחק לא זמין לישראל? מה בדיוק צריך לצנזר? הם אשכרה מצנזרים חלקים מהמשחק?

פורסם

יש במשחק סמלים שמזוהים עם הנאצים והעלילה של המשחק היא שהנאצים ניצחו. אני דיי בטוח שאין שום חוק שאוסר על דברים כאלה בארץ והם פשוט לא בדקו ולא הוציאו המשחק בארץ מחשש לתגובות שליליות...

השאלה היא למה לא הוציאו בארץ את אותה גירסה שיש בגרמניה, היא עברה כל צנזור אפשרי.

פורסם

ואללה איזה באסה... באתר bigi (גיימקלאב לשעבר) אפשר להזמין לקונסולות ולא ל pc מוזר...

- - - תגובה אוחדה: - - -

חוצמיזה שחושב שלהוציא גירסה פיזית שמוכרים בחנויות, וגירסאות דיגיטליות בסטים זה שני דברים שונים.. לצנזר בחנויות זה מובן, אבל בסטים?!

פורסם

העלילה יפה וזורמת

עוד לא ראיתי משהו ששווה לצנזר בשבילו את המשחק מעבר לרעיון הכללי של נאצים וכ' אבל זה כבר נטחן מכל הכיוונים.

פורסם
פורסם

כנראה שזה חוסר הבנה של המפיצות (ZENIMAX עם המשחק הזה ו UBI עם SOUTH PARK), הם חשבו שהם לא יכולים להוציא את המשחק כמו שהוא והשוק הישראלי קטן מידי בשביל שתהיה לנו גירסה מיוחד. החסימה מבוצעת דרך STEAM, הרבה יותר יעיל, המשחק דורש סטים בשביל לעבוד והתוכנה לא תאפשר להפעיל את ה CD KEY. ככה מבטיחים שלא תוכל לקנות את המשחק בשום צורה מאיזור אחר. זה דיי חרא ש STEAM החמירו עם ההגבלות האיזוריות, בעבר היה אפשר לקנות מאיזורים אחרים ולשחק.

לקונסולות אין הגבלה איזורית ולכן אפשר פשוט להזמין עותקים מחו"ל (זה כנראה גם מה שהחנויות עשו).

פורסם

תנו לי לראות אם הבנתי נכון מההודעות האחרונות...

גם אם אני מזמין את המשחק בעותק פיזי מחנות בחו"ל, כמו shopto לדוגמא (למחשב),

אני לא אוכל לשחק בו?

פורסם

הבנת נכון, הבנתי שיכול להיות שאם קונים עותק גרמני זה יעבוד אבל גם זה לא בטוח.

פורסם

אני קניתי את המשחק ל-PS4 בארץ, לאיזור 02 ועם מדבקה ישראלית, וקיבלתי את הגרסה הלא מצונזרת. בהתחלה קצת נבהלתי כי הכיתוב על הקופסה נראה כמו גרמנית (כשבסוף התברר שזה הולנדית), והסמלים על התמונה מאחורה לא היו נאציים (תמונה כזאת, סמלים מצונזרים). למזלי המשחק עצמו היה באנגלית ולא היה זכר לשום צנזורה.

ממה שהבנתי מאוחר יותר רק הגרסה בגרמנית מצונזרת - אם קונים את המשחק באנגלית אין סיכוי שהוא מצונזר. לא יודע אם זה ככה גם ב-PC.

פורסם
הבנת נכון, הבנתי שיכול להיות שאם קונים עותק גרמני זה יעבוד אבל גם זה לא בטוח.

על פי האתר הזה נראה שאפשרי לאקטב את המשחק אם נקנה ממקור אחר, אבל אני לא יודע כמה המידע שמסופק שם אמין.

לפי זה יש 3 קטגוריות להגבלות אזוריות:

קטגוריה 1 - לא ניתן לקנות או לשחק במשחק מחוץ לאזור אליו הוא מוגדר

קטגוריה 2 - לא ניתן לקנות את המשחק, ניתן לשחק בו אם אתה משיג אותו ממקור אחר (gift, סריאל, vpn וכו')

קטגוריה 3 - אין הגבלות אזוריות על קנייה או משחק

מהבדיקה שלי באתר הזה גם wolfensteign נמצא בקטגוריה 2

אגב watch dogs נראה שחזר לקטגוריה 3, כפתור הרכישה חזר לי לעמוד שלו בסטים וזה גם התוצאה שמקבלים באתר

פורסם

נראה כאילו יש שינוי, המשחק יוצא ל PS4 היום (PSN), הבנתי שהוא גם בדרך לחנויות בארץ. לא ברור מה היה הקטע, כרגע אי אפשר לקנות ב STEAM אולי יפתחו בהמשך את האפשרות.

פורסם

סיימתי את המשחק עכשיו, אחד המשחקים הכי זורמים ומעניינים ששחקתי בתקופה האחרונה, כולם מתמקדים בעלילה מעניינת ובגיים פליי משובח, המשחק הזה לוקח את כולם בהליכה, באמת שלא נהנתי ככה ממשחק כבר המון זמן, יש הרבה קטעים שהמשחק מאוד לא מציאותי אבל היי, הנאצים נצחו אז בטח הרבה לא יהיה מציאותי, בכל אופן זה לא מה שיגרע מההנאה.

דרך אגב ספויילר:

מי שסיים את המשחק, יש שני סופים?

כי אני זוכר שהיה את הקטע בהתחלה שאתה צריך לבחור את מי אתה מקריב והדמות שאתה מקריב חוזרת בסוף המשחק כבוס. אז יש הבדל? כי הרגתי את הזקן, ובסוף המשחק הטובים מנצחים חוץ מהגיבור שמת בהפצצה. יש הבדל?

פורסם

אצלי עבד מצויין על ה-E8400@3600OC ו-R9 270X, רזולוציה FHD

הפעלתי VSYNC עקב קריעת תמונה.

גם אם המעבד מגביל אותי, במשחק הזה לא הרגשתי, ה-FPS היה בדרך כלל מעל +50.

פורסם

וואוווווווווווווו!!! בינתיים המשחק עובד ממש טוב על הגדרות הכי גבוהות ויש לי סך הכל כרטיס GTX 650TI + WIN 8.1

המשחקיות רטרו לגמרי וזה כל כך כיף!!! סוף כל סוף לא כוח מתחדש! אתה אוסף תחמושת ועזרות ראשונות!

איזה כיף! משחק אדיר :) גם העלילה לבינתיים מדהימה. אחלה משחק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים