עבור לתוכן

Wolfenstein: A New Order - דיון מקדים, מיועד ל - 2014

Featured Replies

פורסם

לא רק שלא זמין לישראל, הוא גם שוקל 43GB. התעללות מכל הכיוונים :(

• תגובות 61
  • צפיות 21.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

43G זה לא כזה הרבה עם מהירויות ההורדה של היום, בדרך כלל מורידים על 5M בשניה ויותר. ניסיתי לשלוח להם הודעות וכמובן שאין תשובה...

פורסם

היי

אני כבר משחק במשחק כשעה ואני חייב לציין שהוא מדהים גרפי ועובד חלק על הגדרות גבוהות. לא אולטרה שקצת כבד על המערכת, אבל גם בהגדרות גבוהות הוא מדהים.

הפתיחה ממש מדהימה ומותחת ולאחר ההתרסקות אז אני נלחם ברובוטים + חיילים גרמנים עם מסכות אב"כ בתוך איזו בונקרים .

פורסם

תראה לי יהודי שלא ישתעשע מהריגת גרמנים נאצים ...:hitler:

פורסם
תראה לי יהודי שלא ישתעשע מהריגת גרמנים נאצים ...:hitler:

יש המון נושאים במשחק שקשורים ליהדות וזה נחמד שצירפו את החלק הזה למשחק. אז ההנאה במשחק הזה להרוג נאצים בהקשר זה היא פי כמה ממשחקים אחרים שעוסקים בתחום מלה"ע2.

פורסם

הסיבה שהמשחק שוקל 43 גיגה זה בגלל שהוא בנוי על אותו המנוע כמו רייג.

בכל אופן המשחק מדהים כמה שהוא כיפי וזורם, לא ציפיתי לעלילה אבל הופתעתי מאוד בעיניין הזה.

אני קצת מאוכזב שלא קניתי אותו כי משחקים כאלה אין לי בעיה לשלם, מעביר לי את הזמן בצורה מאוד כיפית.

5 מתוך 5 בשבילי.

פורסם

איך אתם מבחינת ה-FPS? אצלי זה נע בין 50-60, שתאורטית אמור להיות סבבה. אבל זה לא ממש חלק.

פורסם

כרגע לא בבית אבל אני מאמין שהפעלתי את הvsync ואני זוכר שהפריימים היו קבוע על 60, אצלי הכול זז חלק חוץ מהטקסטורות שנטענות חלקיק שנייה מאוחר מדי בתזוזה מהירה של העכבר אבל זה בגלל המנוע, אותה תופעה הייתה גם ברייג'.

המשחק הזה הוא מהיחידים שהצליח להחזיק אותי מרותק למסך מבלי שימאס לי, כל כך טוב רק חבל שאני צריך לעבוד חחחחחח, מקווה שהוא ארוך מאוד, כרגע אני אחרי המשימה של הצוללת.

פורסם

נראה איך הוא יעבוד אצלי עם 780TI ומסך 27

פורסם
כרגע לא בבית אבל אני מאמין שהפעלתי את הvsync ואני זוכר שהפריימים היו קבוע על 60, אצלי הכול זז חלק חוץ מהטקסטורות שנטענות חלקיק שנייה מאוחר מדי בתזוזה מהירה של העכבר אבל זה בגלל המנוע, אותה תופעה הייתה גם ברייג'.

המשחק הזה הוא מהיחידים שהצליח להחזיק אותי מרותק למסך מבלי שימאס לי, כל כך טוב רק חבל שאני צריך לעבוד חחחחחח, מקווה שהוא ארוך מאוד, כרגע אני אחרי המשימה של הצוללת.

תתקינו בSSD למי שיש

פורסם

אין לי מושג למה אבל המשחק עובד דיי מעפאן על המחשב שלי. כנראה איזה בעייה עם דרייברים שתיפתר

פורסם

יש לזה 2 הסברים מאוד פשוטים:

1. ID TECH 5 לא עובד טוב עם כרטיסי מסך של AMD ולא נראה כאילו יש להם תוכנית לנסות לשפר משהו.

2. המשחק הזה לא עבר התאמה טובה כל כך למחשב, הדרישות מאוד גבוהות ביחס לתוצאה הסופית (במיוחד המעבד). נראה כאילו שינוי הגדרות לא באמת משפיע על איכות הטקסטורות, הדבר היחיד שמשתנה זה ההזרמה שלהן (ב LOW אפשר לשבת מול המסך כמה שניות עד שהוא יסיים להציג הכל). הכי דפוק זה ההגדרה של AF,AA ו HBAO (או מה שהם לא הכניסו שם), אי אפשר לשנות אותם בנפרד.

נראה כאילו המנוע הזה הוא נפילה בערך כמו כל הדברים האחרים ש ID עשו ב 8 שנים האחרונות. פשוט אין דרך להזרים את הטקסטורות כמו שציך וההתאמה שלו לחומרה מאוד מוגבלת...

פורסם

העניין הוא שRAGE בזמנו רץ על הכרטיס מסך הקודם שלי לא רע בכלל

וRAGE גם לא נופל בכלל ויזואלית מTNO

פורסם

http://www.hardocp.com/article/2014/05/21/wolfenstein_new_order_performance_review/1#.U4CplPmSyXg

לא בדקו מעבדים אבל אפשר לראות שבכרטיסי מסך יש יתרון בולט ל NVIDIA. תבדוק מה ניצול המעבד כי הם כותבים שהמשחק צריך ריבוי ליבות.

RAGE ממש לא עבד טוב על כרטיסי מסך של AMD, רק אחרי 3 עדכוני דרייברים והרבה חפירה בהגדרות הצליחו להביא את המשחק למצב שהוא עבד. ID בכלל לא ניסו לשנות משהו, הפילו את כל האשמה על AMD.

פורסם

אצלי עובד מעולה ברזולוציה 2560 על 1440, חוויה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים