עבור לתוכן

מבקש המלצה לריפיטר אל-חוטי תומך תקן B/G/N

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה.

מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G.

אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק.

תודה.

פורסם

גם אם ההוטבוקס תומך ב-WDS (ואני בספק) זה חיבור מאוד בעייתי.

חפרתי על זה קצת לפני כמה זמן ולמיטב הבנתי אם כרטיסי הרשת הם מיצרנים שונים החיבור יהיה בעייתי אם בכלל יעבוד.

קודם כל אם ההוטבוקס בסלון ומחשב נייד שלידו מתנתק ואין לו קליטה תנסה להחליף ערוצים. במרחק כזה יש סיכוי טוב שההוטבוקס תקול.

לדעתי עדיף לך לקנות ראוטר ולהגדיר אותו כאקסס פוינט ככה שהוא גם ייתן לך שידור אלחוטי טוב יותר וגם 4 חיבורים פיזיים ככה שאת מה שניתקת מההוטבוקס כדי לחבר את האקסס פוינט תוכל לחבר אל אותו אקסס פוינט. במידה ובעתיד תצטרך ראוטר תוכל להחזיר אותו לתפקד כראוטר.

פורסם
  • מחבר
גם אם ההוטבוקס תומך ב-WDS (ואני בספק) זה חיבור מאוד בעייתי.

חפרתי על זה קצת לפני כמה זמן ולמיטב הבנתי אם כרטיסי הרשת הם מיצרנים שונים החיבור יהיה בעייתי אם בכלל יעבוד.

קודם כל אם ההוטבוקס בסלון ומחשב נייד שלידו מתנתק ואין לו קליטה תנסה להחליף ערוצים. במרחק כזה יש סיכוי טוב שההוטבוקס תקול.

לדעתי עדיף לך לקנות ראוטר ולהגדיר אותו כאקסס פוינט ככה שהוא גם ייתן לך שידור אלחוטי טוב יותר וגם 4 חיבורים פיזיים ככה שאת מה שניתקת מההוטבוקס כדי לחבר את האקסס פוינט תוכל לחבר אל אותו אקסס פוינט. במידה ובעתיד תצטרך ראוטר תוכל להחזיר אותו לתפקד כראוטר.

העניין הוא שאני חייב חיבור אלחוטי בין ההוט-בוקס ל AP.

האם יש דרך לעשות זאת בלי WDS?

תודה.

פורסם

אם אני לא טועה, אתה יכול לקנות כמעט כל נתב ובטח שכל נקודת גישה שתומכים בWPS ולחבר אותם.

אבל מעולם לא ניסיתי לחבר ככה להוטבוקס, אז תחכה למישהו שכן ניסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים