עבור לתוכן

עסקת החלפה בין 660TI ל590GTX

Featured Replies

פורסם

מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 .

אחריות לעוד שנה וחודש.

המפרט שלי

ספק :

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי מתפרע עם כרטיס שכזה.

אם כבר הייתי מוכר את הכרטיס שלך ומוסיף 400 ש"ח לטובת כרטיס אחר. (שים לב, יצוצו בקרוב המון כרטיסי 680 בתור כרטיסי יד שנייה בעקבות הכניסה של ה780).

ה590, מיושן, צורך המון חשמל ופולט המון חום. הכרטיס שלך בטח לא רע על מסך יחיד.

אני הייתי נמנע, גם מהסיבה שכרטיסים שכאלו לא הכי אמינים לטווח הארוך (מעגל חשמלי על PCB צפוף שאמור להתמודד עם 2 ליבות פיזיות, זה לא פשוט)

פורסם
  • מחבר

כן,הכרטיס מסך אחלה.. גם עם OC רציני שעשיתי לו.

נראה לך שאקבל עכשיו על הדגם Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE X2

כ1200 שח?

וראיתי 680GTX ב1600 שח (אולי אצליח להוריד ). זאת אומרת תוספת עליו 400 שח (לא נראה לי משתלם). הכרטיס חלש יותר מ590 אך כמו שציינת (והייתי מודע לכך) צורך פחות חשמל,חדש יותר. פחות בעיות.

באופן כללי אין לי בעיה לחכות לקראת צאתו של BF4 , ממליץ לחכות?.

בטווח הזמן הזה. אם ירדו מחירים .. אז משמע שגם הכרטיס שלי ירד.

פורסם

מה אתה מנסה להשיג? אין שום סיבה שבעל מסך בודד ב-1080P יצטרך בתקופה הקרובה יותר מ-660TI ועוד עם OC.

פורסם
  • מחבר

לא מחפש דבר :rolleye0018: . במקרה נתקלתי ב590GTX שחוזקו משמעותי. זה לא עניין רק לעכשיו אלא לטווח הארוך, יותר ביצועים . כל הסיבה שכנראה ארד מזה,זה רק עניין החום (למרות שציין לא עולה על 80 מעלות בקיץ ,ברור שגם אבדוק זאת ) ובעיית שני הליבות.

פורסם

החום קצת פחות משנה, העובדה שמדובר בליבה כפולה אמורה להדאיג הרבה יותר.

פורסם

שאלה קצת פחות קשורה,

אתם בעצם אומרים שכרטיס כמו 590 לא אמין לטווח הארוך? זאת למרות המחיר המופקע שלו?

איך במחיר כזה החברה לא דואגת לעשות כרטיס אמין ויותר מזה - עמיד?

הטענות האלה הן גם לגבי ה690 או רק ל590?

פורסם

היכן דיברתי על אמינות בטווח הארוך?

מדובר בכרטיס ליבה כפולה, מה שאומר שהמצב דומה למערך SLI. כלומר, stuttering, פרופילים למשחקים, דרייברים, פאטצ'ים וכולי.

פורסם
  • מחבר

אני אדם שחייב שקט נפשי :surmene:

פורסם

אני הייתי נמנע, גם מהסיבה שכרטיסים שכאלו לא הכי אמינים לטווח הארוך (מעגל חשמלי על PCB צפוף שאמור להתמודד עם 2 ליבות פיזיות, זה לא פשוט)

גיל ^

פורסם

על הנייר זה אולי נכון. בפועל אני לא מכיר סטטיסטיקה שמאשרת את זה, אולי בגלל שכרטיסי high end כאלה נוטים להתחלף יחסית מהר אצל המשוגעים לדבר.

פורסם

אומנם לאחרונה על שיפור באמינות הכרטיסים הכפולים מאז ה4870X2 והGTX 2XX

אבל עדיין, קח את הליבה האחרונה בסדרה, שים שניים כאלה על PCB בודד, אתה מצפה לביצועי SLI נכון? אז זהו שלא

כמה שהPCB הזה גדול, עדיין כמות הרכיבים, מייצבי המתח וכו' - הם לא קיימים במלואם כמו על כרטיס עם ליבה בודדת (ב690 כמדומני בכלל חתכו את מספר הפאזות ולכן פוטנציאל הOC שלו היה 0, ואולי אפילו היה סיפור של התלקחות הכרטיס אם אני זוכר נכון)

על הנייר זה אולי נשמע טוב, אך ביצוע של דבר כזה אף פעם לא יהיה מושלם וחף מתקלות. זה נכון גם לעניין המתח, 2 חיבורי 8PIN לעומת 2 חיבורים לכל כרטיס בליבה בודדת היא סיבה מספיק חזקה שלא ללכת עליהם.

ראית שיאים נשברים עם כרטיסים כפולים?

אני יכול להבין אנשים שבונים מערכות קטנות על ITX ועושים שימוש בכרטיסים כפולים כי פשוט אין להם דרך אחרת.

אחרת? בכל מקרה הייתי הולך על 2 כרטיסים בודדים. תוספת החום והחשמל שמגיעות מ2 כרטיסים בודדים, לדעתי? עדיין עדיפות על PCB יחיד עם 2 ליבות.

פורסם

אם אתה רציני בקשר ללמכור את הכרטיס מסך דבר איתי, אבל 1200 לא בא מחשבון.

חדש עולה 1400.

http://www.tms.co.il/product/11914

פורסם
  • מחבר

לא מדויק, כך עולה חדש.

http://www.tms.co.il/product/11801

קירור מדהים ויכולת מכך לעשיית OC טוב מאוד.

שאר תגובות מסוג זה לפרטי.

פורסם

קירור מדהים? לא ממש. GB הם הכרטיסים הגרפיים בעלי הכי הרבה החזרות במסגרת אחריות. דבר שני, קרעת לו תתחת ב OC.

900 נשמע לי הרבה יותר ריאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים