פורסם 2013 במאי 2812 שנים אהלן.קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים:1. ראוטר שתומך ב-WDS2. רפיטר מתאיםהשאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS.השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות?כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל).תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
פורסם 2013 במאי 2812 שנים אני לא חושב שריפיטר יהיה הפיתרון הכי טוב במצב כזה, אולי עדיף מתאמי HOMEPLUG
פורסם 2013 במאי 2812 שנים מחבר אבל בשביל זה צריך מחשבים לא?יש לי את המחשב בקומה 1 עם הראוטר ולפטופ בקומה 4 ככה שאין סיכוי שיהיה קליטה.עיקר השימוש יהיה בסמארפונים וטאבלטים.
פורסם 2013 במאי 2812 שנים לא צריך מחשב... הום פלאג מספר אחד: קווי בלבד, מתחבר לראוטר.הום פלאג מספר שתיים: קווי + אלחוטי (יש כאלו) מתחבר איפה שתרצה, נשמע שבמקרה שלך מדובר בקומה 3-4.תוכל להוסיף עוד יחידות אלחוטיות להגדלת הטווח.
פורסם 2013 במאי 2812 שנים נתחיל בשאלה הכי פשוטה.יש לך אפשרות להעביר כבל בין הנתב לקומה העליונה? לא משנה אם יעבור בפנים, בחוץ, דרך הקירות, דרך החלון...
פורסם 2013 במאי 2812 שנים מחבר וואלה לא. אין לי לצערי דרך להעביר כבל.לא הבנתי משהו בקשר להום פלאג. נראה לי שלא הבנתי מה זה בדיוק.ניתן לשים לדוגמא בקומה 2 הום פלאג אלחוטי שיקלוט מהראוטר למטה ועוד אחד בקומה 3?ככה אני מרשת בעצם את כל הבית.
פורסם 2013 במאי 2912 שנים מבחינה תיאורטית.. כן, אתה מחבר אחד לחשמל ליד הראוטר ומחבר את הראוטר אליו עם כבל רשת, ואת המתאם השני אתה מחבר לחשמל איפה שאתה רוצה שתהיה קליטה אלחוטית והוא משדר.. אגב אפשר להשתמש ביותר מזוג.. הבעיה היא תשתית החשמל בבית.. זה לא עובד בכל בית
פורסם 2013 במאי 3012 שנים מחבר יש דרך לדעת אם זה עובד אצלי או לא?ונניח וכן, יש איזה דגם מומלץ? או לחילופין גם דגמים לא מומלצים...
פורסם 2013 במאי 3012 שנים אני מכיר רק את הדגם של ההומפלאג שבזק משווקת, הבנתי שכשהוא עובד והתשתית חשמל מתאימה הוא עובד אחלה, הבעיה מתחילה כשזה לא מתאים..תשאל בבזק סטור, אם אתה קונה את המתאמים והם לא עובדים על רשת החשמל שלך, אני חושב שאתה יכול להחזיר ולקבל כסף בחזרה / לקחת סוג של מוצר אחר.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים יש דגמים מתקדמים (ויקרים יותר) שעובדים עם תלת פאזי, לדוגמא זה - http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htmפתרון חלופי - העברת התקשורת על קווי טלפון על ידי התקני HomePNA שיש בבזקסטור.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מחבר ואיפה קונים את זה? ובאיזה מחירים בערך מדובר? לא ראיתי בדילינק ישראל את הדגם הזה.ואגב, אין לי בזק בבית, יש לי הוט. ככה שה-HomePNA לא פתרון בשבילי.
פורסם 2013 ביוני 212 שנים ל-HPNA מספיק שיש חוטי טלפון בבית - לא צריך שירות של בזק.http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/hpna3_1.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.