עבור לתוכן

pale moon, מה הסיפור שלו?

Featured Replies

פורסם

נתקלתי לאחרונה משום מה בשם הזה, ועד עכשו לא הבנתי מה בדיוק הסיפור של הדבר הזה.

הדפדפן מתיימר להיות מותאם במיוחד לווינדוס, יותר מאשר פיירפוקס, בפועל הפופולאריות שלו ברצפה, אז מה קורה כאןו?

הוא באמת יותר טוב לווינדוס או שזה סתם קישקוש?

הם צודקים עם העיקרון שפיירפוקס בעצם לא "בנוי" בשביל ווינדוס?

פורסם

אני דווקא שמעתי עליו עוד ממזמן.

דפדפן מצויין, מהיר יותר מפיירפוקס.

אין לי איך לענות לך על השאלות אבל הדפדפן מצויין מאוד, אך חשוב לציין שעדיין כמות הRAM הנלקחת יחסית גבוהה.

פורסם

את Firefox בונים לכל הפלטפורמות, לכן הוא מכיל קוד גנרי שיש לו תאימות גבוהה אך אולי לא תמיד הכי יעיל.

Pale Moon עובר אופטימיזציות ספציפיות עבור סביבת Windows ועבור מעבדים מודרניים, לכן, תאורטית יכול להיות יותר יעיל / מהיר. לא יודע כמה זה משפיע בפועל, אבל אני די מרוצה ממנו, מאז שעברתי.

פורסם

האם כל התוספים של פיירפוקס עובדים גם בו?

נתקלת בבעיות עם אתרים מסויימים?

פורסם

זה פיירפוקס לכל דבר ועניין.

פורסם

אתם עובדים איתו בגרסת 32 או 64 ביט?

פורסם

32ביט. טרם ראיתי צורך להשתמש בדפדפן 64ביט, וזה עשוי להיות פתח לבעיות שונות.

http://www.palemoon.org/palemoon-x64.shtml

פורסם

בסוף התקנתי את גרסת ה- 64 ביט אתמול בערב, היות ואין לי Plugins בעייתיים. אני עובד עם המון טאבים פתוחים בו-זמנית, ואני רוצה לומר שיש הבדל מורגש בעבודה עם הדפדפן, הכל מרגיש יותר מהיר ו"קליל" באופן חד משמעי. אני לא יודע אם הייתי מקבל את אותה ההרגשה עם ה- 32 ביט היות ולא ניסיתי אותה, אבל בנתיים אני אשאר עם ה- 64 ביט, פשוט תענוג.

פורסם
  • מחבר

המהירות שלו באמת גבוהה ביחס לפיירפוקס, אבל לפעמים טעינת הדפים שלו איטית להחריד, יכול להיות שזה קשור למחסור בזיכרון (2GB) או מעבד ישן יחסית (Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz )? ועברית ג"כ אין עדיין בשבילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים