פורסם 2013 במאי 2712 שנים שלום לכולם אז ככה יש ברשותי רשת ביתית עם 3 מחשבים ניידים הבית די גדול עם 3 מפלסים שזה בערך כמו 2 קומות יש ברשותי ראוטר - מודם מסוג 6740u-h1 של דילינק הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ובקומה השנייה הקליטה ממש נמוכה אני רוצה בבקשה המלצה על דגם של ראוטר או מאריך טווח או האם כדאי להחליף אנטנה בכלל לראוטר ? מה הדרך הכי טובה לקבל מהירות איכותית ב 2 הקומות ?? ראיתי את הראוטר הזה DAP-2553 האם זה יעזור ? חשוב לציין שברשותי במחשב הנייד שלי Intel® Centrino® Advanced-N 6235שתומך ב 5G אם זה משנה משהו.
פורסם 2013 במאי 2712 שנים יש אפשרות להעביר כבל לקומה השניה?אם כן אז הדרך הטובה ביותר היא למתוח כבל ולחבר בקצה שלו נתב או נקודת גישה.
פורסם 2013 במאי 2712 שנים מחבר לא אין לי אפשרות להעביר כבל בין המפלסים מה הדרך הכי איכותית להגדיל טווח לקליטה אופן אלחוטי ... נערך 2013 במאי 2712 שנים על-ידי tald26
פורסם 2013 במאי 2712 שנים יש לך אפשרות לקנות מתאמי HOMEPLUG / HPNA, או לקנות ראוטר מחברה פרטית (שזה גם מה שאני הולך לעשות נראה לי, גם לי יש את הראוטר הנ"ל והוא מתפקד בצורה נוראית בכל מה שקשור לאלחוטי), או לקנות ריפיטר אך במקרה הזה ריפיטר לא מתאים לדעתי
פורסם 2013 במאי 2912 שנים אני חושב שיהיה לך קצת קשה למצוא ראוטר שיוכל לשדר ותהיה קליטה מצויינת בכל הבית..
פורסם 2013 במאי 3012 שנים נשמע כמו סרט ותצורת חיבור מועדת לתקלות.. למרות שאין לי ניסיון עם זה..כן.אבל הפתרון הכי יעיל זה כבלים דרך הקירות שהבנתי שלא אפשרי.HOMEPLUG אני לא יודע עד כמה יציב ומה היכולות לגבי מהירויות גבוהות. אתה יכול לקנות שניים ולראות איך זה עובד ואם זה עובד לך טוב להוסיף עוד.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים מחבר למשהו יש נסיון עם HOMEPLUG ? האמת שנשמע לי יותר סרט לקדוח בקירות . לא ?
פורסם 2013 ביוני 112 שנים יש לך כאן שתי סקירות מקיפות על מתאמים שונים:D-link DHP-500AVTRENDnet TPL-401Eאני מאמין שזה יתן לך תמונה כללית על התפקוד של המתאמים האלה.
פורסם 2013 ביוני 112 שנים בתור אחד שהשתמש בשני סוגי המתאמים (רשת החשמל וה HPNA) הגעתי למסקנות הבאות:-מתאמי החשמל לא יציבים, לעיתים מתנתקים, לא עובדים בתלת פאזי, מהירויות העברה יחסית נמוכות. היתרון בהם הוא האסטתיקה וההרכב הפשוטה- להכניס לשקע של הקיר ולחבר למחשב..- מתאמי HPNA, עובדים מצויין (על קווי הטלפון), בלי ניתוקים, אין בעיות של תשתיות. ומהירות ההעברה ביניהם מהירה (הרבה יותר מבחשמלי). חיסרונם הוא הרכבה מסורבלת ומלאת חוטים (בצד של הראוטר), וצורך בפילטר HPNA לראוטר. נערך 2013 ביוני 112 שנים על-ידי Bakshi1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.