עבור לתוכן

הגדלת טווח לרשת אלחוטית ברשותי ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אז ככה יש ברשותי רשת ביתית עם 3 מחשבים ניידים הבית די גדול עם 3 מפלסים שזה בערך כמו 2 קומות יש ברשותי ראוטר - מודם מסוג 6740u-h1 של דילינק הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ובקומה השנייה הקליטה ממש נמוכה אני רוצה בבקשה המלצה על דגם של ראוטר או מאריך טווח או האם כדאי להחליף אנטנה בכלל לראוטר ? מה הדרך הכי טובה לקבל מהירות איכותית ב 2 הקומות ?? ראיתי את הראוטר הזה DAP-2553 האם זה יעזור ? חשוב לציין שברשותי במחשב הנייד שלי Intel® Centrino® Advanced-N 6235

שתומך ב 5G אם זה משנה משהו.

פורסם

יש אפשרות להעביר כבל לקומה השניה?

אם כן אז הדרך הטובה ביותר היא למתוח כבל ולחבר בקצה שלו נתב או נקודת גישה.

פורסם
  • מחבר

לא אין לי אפשרות להעביר כבל בין המפלסים מה הדרך הכי איכותית להגדיל טווח לקליטה אופן אלחוטי ...

פורסם
  • מחבר

UP יש משהו ?

פורסם

יש לך אפשרות לקנות מתאמי HOMEPLUG / HPNA, או לקנות ראוטר מחברה פרטית (שזה גם מה שאני הולך לעשות נראה לי, גם לי יש את הראוטר הנ"ל והוא מתפקד בצורה נוראית בכל מה שקשור לאלחוטי), או לקנות ריפיטר אך במקרה הזה ריפיטר לא מתאים לדעתי

פורסם
  • מחבר

יש המלצה ל HPNA ?

או ראוטר עם קליטה טובה ?

פורסם

אני חושב שיהיה לך קצת קשה למצוא ראוטר שיוכל לשדר ותהיה קליטה מצויינת בכל הבית..

פורסם

לא ראוטר אחד. AP בכל קומה שיתחבר ב-WDS.

פורסם

נשמע כמו סרט ותצורת חיבור מועדת לתקלות.. למרות שאין לי ניסיון עם זה..

פורסם
נשמע כמו סרט ותצורת חיבור מועדת לתקלות.. למרות שאין לי ניסיון עם זה..

כן.

אבל הפתרון הכי יעיל זה כבלים דרך הקירות שהבנתי שלא אפשרי.

HOMEPLUG אני לא יודע עד כמה יציב ומה היכולות לגבי מהירויות גבוהות. אתה יכול לקנות שניים ולראות איך זה עובד ואם זה עובד לך טוב להוסיף עוד.

פורסם
  • מחבר

למשהו יש נסיון עם HOMEPLUG ? האמת שנשמע לי יותר סרט לקדוח בקירות . לא ?

פורסם

בתור אחד שהשתמש בשני סוגי המתאמים (רשת החשמל וה HPNA) הגעתי למסקנות הבאות:

-מתאמי החשמל לא יציבים, לעיתים מתנתקים, לא עובדים בתלת פאזי, מהירויות העברה יחסית נמוכות. היתרון בהם הוא האסטתיקה וההרכב הפשוטה- להכניס לשקע של הקיר ולחבר למחשב..

- מתאמי HPNA, עובדים מצויין (על קווי הטלפון), בלי ניתוקים, אין בעיות של תשתיות. ומהירות ההעברה ביניהם מהירה (הרבה יותר מבחשמלי). חיסרונם הוא הרכבה מסורבלת ומלאת חוטים (בצד של הראוטר), וצורך בפילטר HPNA לראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים