פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו.האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם?מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+.בתודה מראש.
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מחבר השאלה היא אם יש לך WIN XP או לאאם כן - \זה יעבודאם לא - אז לאWINXP פרו. אבל לא התקנתי SP1. זה משנה?אתה מתייחס גם ל-ATA133?
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים בכל מקרה כדאי שתתקין SP1...אני חושב שאפילו אם לא זה עדיין יעבוד, אבל אני לא בטוח...
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים גם הביוס צרך לתמוך וגם מערכת ההפעלה (ולכן חייבים SP1 בכל מקרה).לפי הצ'יפסט והגיל סביר להניח שהלוח תומך, אבל רק ג'יגהבייט יכולים לענות בוודאות.
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים תראה צריך WINXP רק בשביל הNTFSשזו מערכת קבצים שתומכת ביותר מ-32GB נראה לי או משהו כזה..כנראה ותצטרך את זה..
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מחבר תודה על כל התגובות. אנסה באמת לברר עם ג'יגהבייט כדי שלא יהיו ספקות אבל אם יש מישהו שבמקרה עובד עם דיסקומערכת דומים ויכול לספר, אשמח לשמוע.
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים תראה צריך WINXP רק בשביל הNTFSשזו מערכת קבצים שתומכת ביותר מ-32GB נראה לי או משהו כזה..כנראה ותצטרך את זה..גם FAT תומך מעל 32 גיגה בלי שום בעיהפשוט מיקרוסופט עשו תרגיל מלוכלך כדי לגרום לאנשים להתקין את מערכת הקבצים שלהם - הם חסמו את האפשרות לפרמט מחיצה מעל 32 גיגה ב-FAT32 אבל עדיין אפשר לעשות את זה בדוס בלי בעיה.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר חזרתי כי לא קיבלתי תשובה עדיין מאנשי ג'יגהבייט וזמני לקניית הדיסק הולך ואוזל.המשך בירורים מעלה כי אכן צריכה להיות תמיכה בביוס או לחלופין יש צורך להתקין כרטיס בקרמה שייקר את הקנייה ואני כמובן מקווה שלא יהיה צורך בזה.חיפשתי ברשת התייחסות ללוח שלי ומגבלת הנפח ולא מצאתי דבר ובדף הביוס מופיע עדכון אחד למה שיש לי כרגעאבל אין מילה על תמיכה בדיסקים גדולים (גם לא בקובץ עצמו). אני מקווה שזה לא סימן רע.לגבי WINXP+SP1 זה ברור והביוס נשאר אם כך סימן השאלה היחיד.מישהו יכול לתת עצה איך ניתן לברר את הענין בהקדם האפשרי?בתודה רבה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.