עבור לתוכן

הולך לשדרג מקלדת ובהזדמנות עכבר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
חברה אני מבין שיש פה מלחמת דעות.

אני ישקול את האפשרות לקניה של מקלדת מכנית.

אבל כרגע בבקשה בואו נתרכז במקלדות לא מכניות בתקציב 200-330 שח בבקשה.

שוב חוזר חשוב לי תאורת לילה טובה אמינות ומקשי מולטימדיה.

אפשרות מאוד מעניינת! יש למקלדת ביקורות טובות! ממה שקראתי ה כפתורי מדיה ניתנים לשימוש רק אם ווינדוס מדיה

פלייר...אצלך זה גם ככה?

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא את ה X4 של מיקרוסופט. מקלדת נחמדה, צריך רק להיתרגל לכפתורי מקרו מצד שמאל.

בהתחלה אני לחצתי עליהם במקום הCTRL.

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18554&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

דיווחתי עליך , מקווה שיעשו עם זה משהו.

:cwm27:

נערך על-ידי CRT

פורסם
  • מחבר

כנראה אני ילך על המיקרוסופט באמת מקלדת טובה במחיר מצויין!

רק שכרגיל אין אותה במלאי בכרמיאל :(

פורסם

מילפורד צודק.

יש הבדל גדול בין "מקלדות מכניות יותר כייפיות ואיכותיות" לבין "כולם חייבים לקנות מקלדות מכניות יקרות".

תכלס כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט אלחוטית זולה, ואני סך הכל מרוצה ממנה. :lol:

אני כנראה יקנה מתי שהוא מקלדת מכנית מתוך פינוק וכי יש לי קצת כסף לבזבז.

ממש לא צריך להפריז בחשיבות העניין.

אני מוכן ללכת לקראתך(blitz) ולאמר שאם כבר משקיעים מאות שקלים במקלדת גיימינג, אז בהחלט כדאי לשקול קניית מקלדת מכנית, שמחירה כבר לא רחוק.

ובסופו של דבר נראה שפותח הדיון דווקא מעוניין להקטין את ההוצאה על מקלדת גיימינג, ולא להגדיל.

דיווחתי עליך , מקווה שיעשו עם זה משהו.

רק הערנב יכול לפטר את מילפורד.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
נו, אז אתה אכן אידיוט.

מה הקשר בין הגיל שלי ובין העובדה ש-90% מהמקלדות שנמכרות בעולם הן לא מכניות, ו"איכשהו" 90% מאוכלוסיית העולם מסתדרת יופי טופי גם ככה?

אני לא יודע בדיוק את הסטטיסטיקה ונראה לי שהמצאת אותה מאיפשהו אבל זה לא באמת העניין..

העניין הוא שמקלדות מכניות הוא שוק נישה כמו שצויין פה כמה פעמים בפורום ולכן הן מקלדות יותר "מיוחדות" אם תרצה. כלומר זה שהם נמכרות פחות ממקלדות ממברנת גומי רק מראה שכשקונים מקלדת מכנית אז קונים איכות ואיכות עולה כסף.

בכל מקרה אין לי מושג מה אתה מנסה להוכיח פה עם התגובות הילדותיות שלך אבל אני מניח שאתה אכן ילד בן 16 ומטה אם אתה מסוגל להגיב ככה בדיון הזה.

לפי דעתי צריך להרחיק אותך מהפורום עד שתלמד קצת נימוסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים