עבור לתוכן

האם אפשר לחבר טלפון סלולרי למחשב על מנת לגלוש דרכו?

Featured Replies

פורסם

יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים).

רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם?

תודה.

פורסם

כמובן, זה נקרא Tethering. צריך מכשיר שתומך בזה.

נערך על-ידי שניצל

פורסם
  • מחבר

תודה. הטלפון הוא של נוקיה ובמדריך למשתמש לא מצאתי התייחסות מפורשת לאפשרות לגלוש מחשב המחובר לטלפון.

עם זאת, מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך להתקין את Nokia Suite כדי לגלוש דרך המחשב. הבנתי נכון?

פורסם

איזה נוקיה? יכול להיות שאכן צריך את ה-nokia suite

פורסם

אכן אם יש לך נוקיה ישן עם מערכת הפעלה סימביאן תצטרך את pc suite לפי מה שזכור לי.

שנים שאני משתמש בזה, לפני כחודש שיחקתי אפילו bf3 דרך האינטרנט הסלולרי.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר בסימביאן. התקנתי את הנוקיה סוט, אבל הוא מאפשר לי רק לבחור בסלקום, אורנג', פלאפון או בספק סלולר פלסטיני. הספק שלי לא מופיע שם (הוט מובייל). הגדרה ידנית מבקשת Access Point יחד עם שם משתמש וססמא, אבל לא קיבלתי כאלו מהוט ואני בכלל לא יודע איך להגדיר את השם שלהם שם.

מה עושים?

פורסם

ניסיתי את אחד המדריכים מכאן? אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה בשליפת ערכי ה APN ולנסות.

פורסם

את הAPN אני בטוח שתוכל למצוא בהגדרות של המכשיר / בגוגל

פורסם
  • מחבר
ניסיתי את אחד המדריכים מכאן? אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה בשליפת ערכי ה APN ולנסות.

כן, ניסיתי את המוצע בדף הזה ולמרות שלמען האמת שני המדריכים המיועדים לנוקיה לא מדויקים ביחס לתפריטים אצלי, הצלחתי למצוא את ההגדרות שמצריכות שינוי, אבל מה אני עושה אחרי שאני משנה אותן בטלפון? הרי אני אמור להתחבר דרך הנוקיה סוט והוא מצידו ימשיך להציע את אותם תפריטים שתיארתי בהודעה הקודמת, לא?

אז נגיד שב-Access Point אני מכניס בעצם את ה-APN מהוט (pc.hotm). מה אני אמור להכניס בשאר השדות?

- - - נערך: - - -

lol, פשוט לחצתי connect וזה התחבר בלי בעיות.. המשעשע הוא שאני מקבל מהירות אינטרנט כפולה ממה שיש לי בחבילה הביתית!! (כן, יש לי חבילה מיושנת ועלובה, אבל אני לא צריך יותר)

זה הגיוני שאני מקבל מהירות כזו?

- - - נערך: - - -

עוד שאלה: למה באמצעות גלישה דרך הסלולרי האתר לא הוצג כראוי (גלשתי לעוד כמה וכמה ואף אחד מהם לא הראה אותה בעיה) בעוד שכשחזרתי לחיבור הרגיל הוא הוצג מיד בלי בעיות? חשבתי שהסלולרי רק מהווה מנהרה להעברת מידע ושהוא אדיש למה שעובר דרכו..

פורסם

נסה לכתוב net.hotm במקום,אולי יהיה הבדל במהירות

פורסם

עוד שאלה: למה באמצעות גלישה דרך הסלולרי האתר לא הוצג כראוי (גלשתי לעוד כמה וכמה ואף אחד מהם לא הראה אותה בעיה) בעוד שכשחזרתי לחיבור הרגיל הוא הוצג מיד בלי בעיות? חשבתי שהסלולרי רק מהווה מנהרה להעברת מידע ושהוא אדיש למה שעובר דרכו..

האתר שלנו?

זה בגלל שהגרסה הניידת עדיין בעבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים