פורסם 2013 במאי 2312 שנים שלום לכולם,הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר.האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמןאם עדיין לא - מה הצפי?דן שמשוני
פורסם 2013 במאי 2312 שנים החל מערכות השבבים האחרונות של Intel וAMD - יש בקר USB3 מובנה.עם זאת, עדיין אפשר לקנות היום לוחות אם זולים מדורות קודמים שלא יכילו USB3. למחשב כזה אפשר להוסיף USB3 באמצעות כרטיס הרחבה PCI-Express.
פורסם 2013 במאי 2412 שנים מחבר תודה על תשובתך.< החל מערכות השבבים האחרונות של Intel וAMD - יש בקר USB3 מובנה.האם עלי להבין מכך שמחירי מחשבים עם הערכות החדשות של שבבים מתחילים להימכר החל מ-2800 ש"ח ? כי זה מה שיוצא אם אני בודק ברשתות לא יקרניות כמו ivory/ksp>עם זאת, עדיין אפשר לקנות היום לוחות אם זולים מדורות קודמים שלא יכילו USB3. למחשב כזה אפשר להוסיף USB3 באמצעות כרטיס הרחבה >PCI-Express.אם אין קונטרולר בלוח אם , האם משמעות הוספת כרטיס כזה היא רק שאוכל לגשת אל התקני usb3 אבל המהירות (ושאר התכונות) יהיו של USB2?בברכהדן
פורסם 2013 במאי 2412 שנים ניתן לקנות היום מחשב נייח איכותי בכ-1500 ש"ח שכולל USB3.כרטיסי הרחבה איכותיים שעובדים על ממשק pci-e יהנו מכל המהירות ש-usb3 יכול לספק.
פורסם 2013 במאי 2512 שנים הבדל בין לוח אם מודרני הכי בסיסי שלא מכיל USB3 לבין כזה שכן בדרך כלל עומד על 100 שקלים בלבד.
פורסם 2013 במאי 2612 שנים צריך להדגיש שusb 3 שהוא לא מובנה כחלק מערכת השבבים (גם אם מובנה בלוח , אבל כתוספת של היצרן כמו Etron EJ168 ) , עושה בעיות , ולא מתפקד בצורה טובה - דורש ניתוקים וחיבורים תכופים , ובאופן כללי דיי מתסכל.אז המלצה שלי - תשקיע עוד קצת אם חשוב לך usb 3 נורמאלי , ותקנה לוח מהסדרה האחרונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.