עבור לתוכן

למה השרת רק rush, תשלבו גם conquest

Featured Replies

פורסם

אז עדיף בלי, כיוון שגם ככה מתחלפים שחקנים וגם עדיף להמנע מלשחק שני סיבובים רצוף בתור מגן / תוקף באותה מפה.

מילא, אם אפשר לעשות שהbalance יפעל רק בשינוי מפה.

פורסם
אז עדיף בלי, כיוון שגם ככה מתחלפים שחקנים וגם עדיף להמנע מלשחק שני סיבובים רצוף בתור מגן / תוקף באותה מפה.

מילא, אם אפשר לעשות שהbalance יפעל רק בשינוי מפה.

ממש לא מומלץ להפעיל את ה-balancer רק בשינוי מפה (ואני מדבר איתך מנסיון, זה גורם להרבה בעיות במהלך המשחקים, ואדמינים שלנו לא יכולים לשבת כל היום מול המסך ב-RCON ולחכות שלא יהיה BALANCE )

אנחנו נשקול אפשרות של להפעיל מה שנקרא Simple Balancer (יעביר את השחקן האחרון שהצטרף דבר שלא יגרום ברוב המקרים להיות פעמיים באותה הקבוצה )

נשמח לקבל עוד הצעות/תלונות (:

פורסם

מבקש להפעיל השהייה בתחילת כל סיבוב של איזה 10 שניות או אולי יותר.

כרגע המשק מתחיל מהר מאוד ובמפות קטנות הקבוצה התוקפת יכולה להגיע ל MCOMM מאוד מהר.

כך שיש ייתרון למי שהמחשב שלו טוען מהר את המפה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נו מה נסגר עם הauto balance ? מעיף אותי לקבוצה השניה באמצע טיסה :facepalm:

תבטלו את הkill לפחות..

פורסם
נו מה נסגר עם הauto balance ? מעיף אותי לקבוצה השניה באמצע טיסה :facepalm:

תבטלו את הkill לפחות..

נשמע לך הגיוני שבנאדם יהיה BASE של הקבוצה שלו ואז פתאום הוא יעבור קבוצה מבלי למות והוא יהיה בבאק שוט לכל הקבוצה?

פורסם

לדעתי הקבוצות צריכות להיות מאוזנות לפי שכלול של הנקודות (לא הריגות-מיתות, נקודות) של השחקנים באותו סיבוב. ככה יהיה סיכוי לקבוצות באמת מאוזנות.

ראיתי את זה בכמה שרתים בחו"ל וזה עובד מצויין.

פורסם
נשמע לך הגיוני שבנאדם יהיה BASE של הקבוצה שלו ואז פתאום הוא יעבור קבוצה מבלי למות והוא יהיה בבאק שוט לכל הקבוצה?

לא הבנתי מילה ממה שאמרת.

אבל אני דיברתי על הbalance של איזון מספר השחקנים הרגיל, אפשר לעשות זאת מבלי להרוג את השחקן באמצע משחק אלא לפחות לחכות שאותו שחקן ייהרג בעצמו ואז רק יועבר.

פורסם

אבל איזה מהשחקנים תעביר? את האחרון שהצטרף? זה לא יעיל בשיט.

צריך חישוב כלשהו אם אתה רוצה סיכוי לאיזון של ממש.

פורסם

אבל זה מה שקורה כרגע בפועל, זה הורג את השחקן האחרון שעבר ומעביר אותו באגרסיביות.....

פורסם

וזה מערכת מיותרת לחלוטין לרוב שלא מוסיפה כלום.

פורסם

הוא שואל אם נראה לך הגיוני שבנאדם שיהיה בבסיס של עצמו פתאום יעבור קבוצה מבלי למות ואז הוא יוכל לירות לחברים שלו בגב

בכל מקרה זה תהליך שלא יכול להתרחש במשחק...

פורסם

יצא לי לשחק הרבה בשרת, ובאמת האיזון שחקנים על הפנים העביר אותי כמה פעמים לקבוצה השניה שהייתי מקום ראשון דקה לפני סיום המשחק! זאת סיבה לשבירת המקלדת! :P כמו כן נתן לי קיק פעם אחת על הריגת יותר מידי שחקנים רשם משהו כמו too many team kills ואין בכלל טים קיל בשרת WTF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים